Koti Uutisia Tuhansia asiakirjoja kadonnut Britannian arkistoista

Tuhansia asiakirjoja kadonnut Britannian arkistoista

2

Britanniassa on paljastunut, että maan kansallisarkistosta on kadonnut tuhansia arkaluontoisia asiakirjoja. Asiantuntijoiden mukaan olisi mahdollista, että joitain asiakirjoja katoaisi vahingossa, mutta puhuttaessa tuhansista kappaleista on vahinko epätodennäköinen.

Uutiskanava RT:n mukaan kadonneiden dokumenttien joukossa on muun muassa Falklandin sotaan ja Pohjois-Irlannin levottomuuksiin liittyviä papereita. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko joukossa esimerkiksi toiseen maailmansotaan liittyviä asiakirjoja.

Vuonna 2013 julkiseen käyttöön avatut Scotland Yardin asiakirjat paljastivat, että Adolf Hitlerin varamiehenä tunnettu Rudolf Hess todella murhattiin vankeudessa, vaikka kuolema oli virallisesti itsemurha. Asiakirjojen mukaan Hess päätettiin murhata, koska Ison-Britannian salainen palvelu halusi estää Hessiä kertomasta toisen maailmansodan salaisuuksia.

2 KOMMENTIT

  1. Tuo Hessin kärsimä vääryys on todella rikos ihmisyyttä vastaan. Mies ei osallistunut sodankäyntiin vaan oli rauhanneuvottelun matkalla. Ja hänet murhattiin kylmäverisesti. Ei ihme ettei Winston nauttinut kansan suosiota vaan hän joutui tekemään kaikkensa ja käyttämään kaikki ytheydet pysyäkseen pääministerinä. Harvoin ovat briti vihanneet ketään toista pääminiseriä yhtä paljon. Ai niin, anteeksi, Unohdin että virallinen hiostoriamme ei tunne tätä asiaa. Vaan rakastetun sikarinpolttajan. Ei alkoholisoitunutta ja maanis-depressiivistä heroinin käyttäjää joka halusi vain maalailla vesiväreillä.

    Mutta, voittajat ovat kautta aikain kirjoitaneet historian omien tarkoitusperiensä mukaan. Siksi ei yhtään yllätä että arkistoista puuttuu asiakirjoja. Ne eivät oikesti ole hukassa, ne ovat vain kansalta tavoittamattomissa. Samalla tavalla kuin vuonna 2017 piti Suomen ja kansainvälisten arkistojen avautua kaikelle kansalle. Eipä näy Mannerheimin S-32 kansiota missään. Kadoksissa on tavalliselta kaduntallaajalta.

    Hessin murhanneet tahot pitää saada hirttosilmukkaan. Ja jos ei alkuperäisiä saada, niin sitten suoraan alenevasa polvessa. Niinhän leikkokikkelitkin tekevät.

  2. Saari täynnä juutalaisia vaikuttajia, siinä on briteillä työmaata kerrakseen. Koko nyky-yhteiskuntamme on rakennettu valheille. On ollut kuitenkin hieno huomata, että suomalaisia on alkanut yhä enemmän kiinnostamaan se vaihtoehtoinen polku yhteiskunnalle, ei siis perussionistinen, vaan aidosti kansallismielinen & kansallissosialistinen.

Comments are closed.