Koti Uutisia Tuhannet saksalaisintellektuellit kapinoivat Merkelin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan

Tuhannet saksalaisintellektuellit kapinoivat Merkelin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan

6

15. maaliskuuta Saksassa lanseerattiin Erklärung 2018 -niminen (suom. Julistus 2018) maahanmuuttokriittinen kampanja. Julistus on lyhyt ja ytimekäs: “Yhä tyrmistyneempinä me katsomme, kuinka laiton joukkomaahanmuutto pala palalta tuhoaa Saksan. Osoitamme solidaarisuutta niille, jotka osoittavat rauhanomaisesti mieltään sen puolesta, että oikeusvaltioon kuuluva järjestys palautettaisiin maamme rajojen sisällä.”

34 aloitteentekijän joukossa ovat muiden muassa Angela Merkelin CDU-puolueesta loikannut Vera Lengsfeld sekä Saksan keskuspankin johtokunnan entinen jäsen ja entinen Berliinin taloussenaattori Thilo Sarrazin.

Aloitteen lanseerauksen jälkeen sen ovat allekirjoittaneet tuhannet saksalaisintellektuellit. Kun julistuksen allekirjoittamisesta tuli mahdollista koko kansalle, allekirjoitusten määrä hyppäsi yhtäkkiä 60 000 nimeen.

Suuresta kannatuksesta huolimatta pääasiassa juutalaisomisteiset Saksan mediat tekevät parhaansa aloitteen leimaamisessa “äärioikeistolaiseksi”. Monet media-alan toimijat ovat päättäneet yksinkertaisesti olla raportoimatta koko aiheesta todennäköisesti sen vuoksi, ettei “äärioikeistolaisia” mielipiteitä allekirjoittavien saksalaisten määrä nousisi edelleen.

Lähteet: Nordfront.se, Friatider.se

6 KOMMENTIT

 1. “juutalaisomisteiset Saksan mediat tekevät parhaansa aloitteen leimaamisessa ”äärioikeistolaiseksi”

  Suomen (((kansallismieliset))) jatkuvasti ulisevat siitä että media valehtelee ja vääristelee, pimittää jne – mutta sitten syyttävät tästä vihervassari/suvakkitoimittajia.

  On perin merkillistä kuinka jokaisen median kaikki toimittajat ovat vihervassarisuvakkeja.

  Toki vain täyttä (((sattumaa))).

  • Samalla asialla kaikki tyynni olivat sitten sionisteja tai punarkkivihreitä; ajaa alas kaikki mikä ei tue globalismia siihen liittyvine monikultturistamiseen ja kansallismielisten mielipiteitten tukahduttamiseen.

   Tässä he käyttävät joko kuoliaaksivaikenemista tai Josef Göbbelsin aikoinaan lausumaa totuutta “kun valhetta toistetaan tarpeeksi usein muuttuu se totuudeksi”. Ihan niinkuin voittajien historiankirjoitus.

   • Muistakaamme kuitenkin, että Göbbels ei puhunut itsestään, vaan siis moderneista tutkimuksista ja vastapuolesta, joka sellaista sovelsi. Göbbels perusti propagandansa totuudelle. Hänen mukaansa se, joka ei puhu totta, ei ole liikkeillä puhtaan asian puolesta

    • Tätä juuri tarkoitin kun kirjoitin “Josef Göbbelsin aikoinaan lausumaa TOTUUTTA ”kun valhetta toistetaan tarpeeksi usein muuttuu se totuudeksi”.

     Viittaus voittajien historiankirjoitukseen näkyi olleen eräälle sionistille liikaa hänen älykkäästä nimimerkistään ja kantaaottavasta mielipiteestään päätellen. Tuoksuu taas Korson ostarille…

 2. Aaaahhh…. Olen siis intellektuelli. Suomen vastaavat ovat tyhmiä kuin vasemman jalan professoorit.
  Saksan inlektuellien esiinmarssi on rohkea teko kommunistisessa vaino -yhteiskunnassa, jossa sananvapaus on kahlehdittu ja väärin ajattelusta lätkäistään sakot ja mieluummin heitetään tyrmään mätänemään vain siksi, että asianomainen on pukenut sanoiksi kaiken sen näkemänsä, jonka paksa merkel -kommari on saanut aikaan Saksassa. Heidän viisauttaan vielä korostaa se, ettei heitä ole ilmeisesti raiskattu, ryöstetty, hakattu ja häpäisty keskellä kirkasta päivää toisin kuin tavikset, jotka ovat saaneet oppia kaiken kantapään kautta julmina rikoksina, joille merkelin paska virkakuntineen vain pyörittelee rähmäisiä punaisia silmiään ja laikaisee sen “vihapuheeksi” ja “rasismiksi” samanaikaisesti kun tuo mätisäkki itse kyyristelee turvamiesten armeijoiden takana piilossa ja turvassa jättäen luut tavallisille ihmisille.

Comments are closed.