Koti Uutisia Tuhannet nationalistit kunnioittivat kahden poliittisen terrorin uhrin muistoa Ateenassa

Tuhannet nationalistit kunnioittivat kahden poliittisen terrorin uhrin muistoa Ateenassa

5

Lauantaina 1. marraskuuta tuli kuluneeksi vuosi kahden Kultaisen aamunkoiton nuorisojärjestön jäsenen, Giorgos Fountoulisin ja Manolis Kapelonisin, kylmäverisestä murhasta Ateenan-puoluetoimiston ulkopuolella Neo Iraklion kaupunginosassa. Murha tapahtui Kreikan hallituksen pitkän kiristys- ja uhkailukampanjan vanavedessä.

Fountoulis ja Kapelonis olivat vartioimassa puoluetoimiston edessä, kun kaksi miestä alkoi yhtäkkiä ampua heitä kohti lähestyvästä moottoripyörästä. Paikallinen anarkistiryhmä tunnustautui myöhemmin syylliseksi tekoon, mutta ketään ei ole vuosi murhan jälkeenkään tuomittu teosta tai edes asetettu syytteeseen.

Kultainen aamunkoitto järjesti hiljaisen muistomarssin omistettuna kahdelle kansansa puolesta kuolleelle nationalistille. Tapahtumaan osallistui tuhansia ihmisiä, sekä Kultaisen aamunkoiton jäseniä että tukijoita.

UK_Muistomarssi_Ateena_1

UK_Muistomarssi_Ateena_2

UK_Muistomarssi_Ateena_3

Äärivasemmistolaiset olivat muistomielenosoituksen vastaisena yönä töhrineet kahden kuolonuhrin muistomerkkiä, mutta muistomerkki saatiin nopeasti takaisin arvoiseensa kuntoon.

UK_Muistomarssi_Ateena_4

Livelähetystä muistotilaisuudesta: http://new.livestream.com/xa/xrysh-aygh-manos-giorgos

 

Lähteet: Xaameriki, Nordfront.se

5 KOMMENTIT

    • ‘Vasemmisto’ on (suurelta osin) vain kansainvälisen suurfinanssin tyhmiä sätkynukkeja&katutaistelijoita. KA on itsessään ‘vasemmistolainen’ monissa asioissa, esim. rahan kontrolli, työväen oikeudet, maan luonnonvarojen omistus. Kamppailu on pikemminkin kansainvälisen suurfinanssin ja valtioiden itsemääräämisoikeutta puolustavien välinen. Suurfinanssi/EU-byrokraatit/jne. hierovat käsiään kun nationalistit ja sosialistit tappelevat keskenään kadulla.

  1. Laitavasemmiston metkut tiedetään. Voiko sellainen porukka välittää mistään, jos kerta raiskaaminen ja narkkaaminen on itsepuolustusta? Me no frego.

  2. Sairaassa ajattelussaan vasemmistolaissaasta ilmeisesti kuvitteli toverien kultaisessa aamunkoitossa ryhtyvän laajoihin vastatoimiin näitä epattoja vastaan jotka murhasivat nämä kansallismieliset ja näin olisi saatu tekosyy jolla kultaista aamunkoittoa vastaan olisi käynnistetty valtakoneiston murhaava terrori.Kestäkää toverit ! !Vielä tulee päivä jolloin kreikka ja eurooppa saavat uuden järjestyksen.

  3. Pitkän ja pimeän yön jälkeen nousee Kultainen Aamunkoitto!

Comments are closed.