Koti Uutisia Tuhannet marssivat Viron itsenäisyyspäivänä – myös Vastarintaliike paikalla

Tuhannet marssivat Viron itsenäisyyspäivänä – myös Vastarintaliike paikalla

1

Virossa vietettiin viime lauantaina maan itsenäistymisen satavuotisjuhlapäivää. Juhlapäivän aikana järjestettiin perinteiseksi muodostunut kansallismielinen soihtukulkue, johon otti osaa tuhansia ihmisiä. Paikalla oli runsaasti myös suomalaisia kansallismielisiä niin Vastarintaliikkeestä kuin sen ulkopuolelta. Vastarintaliikkeen aktivistien mukana oli myös järjestön lippu, joka liehui koko marssin ajan esillä.

Hyisessä helmikuisessa säässä järjestetty tapahtuma ei perinteisesti ole kerännyt vastamielenosoittajia ympärilleen, eikä sellaisia näkynyt tänäkään vuonna. Sen sijaan ohi kulkevista autoista huudettiin kannustushuutoja osallistujille eikä ylpeää kansallismielisyyttä peitelty. Vanhan kaupungin ympäri kulkenut kulkue sai myös ravintoloissa olleiden ruokailijoiden positiivisen huomion.

1 KOMMENTTI

  1. Näin sen pitäisi olla. Yhtenäinen kansa joka on ylpeä perimästään ja historiastaan. Sellaista kansaa ei alisteta kovin helposti. Suomalaistenkin pitäisi enenevässä määrin muistaa oma lähihistoriansa ja olla kiitollinen niille ihmisille jotka antoivat terveytensä tapellakseen tämän maan meille asuinpaikaksi. Tosin, nykyiset mädät politikkomme ovat tuhonneet kiimallaan ja ahneudellaan sen mikä on meille suomalaisille pyhää ja arvokasta. Kaikkein surullisinta on että suurin osa suomalaisista yhä edelleen äänestää näitä oman edun tavoittelijoita, joiden tarkoitus on tuhota Suomi taloudellisesti ja väestöllisesti.

    On todella valitettavaa että suomalaiset äänestävät oman kansan tuhoamisen puolesta. Se helpottaa globalistien työtä äärettömän paljon. Perimmäinen kysymys kuitenkin on, että miksi nämä henkisesti mädäntyneet politikkomme vihaavat Suomea ja suomalaisia niin paljon? Eivätkö ne ole saaneet äidinrakkautta pieninä?

Comments are closed.