Koti Uutisia Tuhannet marssivat Kultaisen aamunkoiton rinnalla

Tuhannet marssivat Kultaisen aamunkoiton rinnalla

1

Viime lauantaina järjestettiin vuosittainen IMIA-marssi Ateenassa Kreikassa. Marssilla muistetaan kreikkalaisia merivoimien upseereja, jotka menehtyivät vuoden 1996 tammikuussa turkkilaisten hyökättyä Kreikkaan.

Turkkilaishyökkäyksen alkaessa merivoimien upseerit istuivat helikopterissa Egeanmeren yllä. Hyökkäys johti siihen, että helikopteri putosi mereen. Samana yönä, kun hyökkäys tapahtui, nationalisteja kokoontui Kreikan parlamentin eteen vaatimaan “sotaa ennen alistumista”. Hallitus kieltäytyi kuitenkin ryhtymästä toimiin.

Muistotapahtuman puheessaan Kultaisen aamunkoiton johtaja Nikolaos Michaloliakos käsitteli laajalti eri aiheita lähtien hallituksen kansan keskuudessa hyvin epäsuositusta taktiikasta uhkailla nationalisteja ja päättyen kunnianosoituksiin Donald Trumpille tämän toiminnasta maahanmuuttoasioiden suhteen.

Michaloliakos puhui myös muun muassa siitä, kuinka joukkomaahanmuutto Kreikkaan on murentamassa maan sekä sosiaalisesti että taloudellisesti. Hän jatkoi, että Kreikalla on täten akuutti tarve irtautua Euroopan Unionista.

Videoita muistomarssilta on nähtävissä alla:

Lähteet: Xaameriki, Frihetskamp.net, Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Vain suoraselkäiset kunnioittavat historiaansa ja petettyjä sankareitaan. Raukat alistuvat ja kohdistavat vihansa heihin, jotka vaativat toimintaa ja isänmaansa kunnian sekä koskemattomuuden puollustamista. Pelkureista löytyy enemmän julmuutta, peittäessään sen saamattomuuttaan kuin konsanaan heistä, jotka ovat alttiita ja pelottomia kohtaamaan kuoleman vaaran taistelukentillä.

Comments are closed.