Koti Uutisia Tue Kultaista aamunkoittoa ostamalla T-paita!

Tue Kultaista aamunkoittoa ostamalla T-paita!

16

Ruotsalainen kansallismielinen verkkokauppa Midgård on ryhtynyt myymään tyylikkäitä T-paitoja, joiden tuotto menee suoraan kreikkalaispuolue Kultaiselle aamunkoitolle.

UK_paita_midgard

Kaupan tuotekuvauksessa lukee:

Näytä tukesi Kultaiselle aamunkoitolle Kreikassa ja tee samalla lahjoitus ostamalla tämä T-paita!

Paita on korkeaa laatua ja siinä on kaksivärinen painatus edessä, minkä lisäksi selkäpainatus!

Saman T-paidan voi ostaa kahdella eri hinnalla riippuen siitä, kuinka paljon haluaa lahjoittaa Kultaiselle aamunkoitolle.

T-paita 34 eurolla.

T-paita 58 eurolla.

Midgård toimittaa tilaukset nopeasti myös Suomeen.

16 KOMMENTIT

 1. Tatuoinnit näyttävät aika epäsiisteiltä. Mielestäni tatuoinnit kuuluvat rappiokulttuuriin, eivätkä ole kansallismielisille suotavia.

  • Täysin sivuseikka, makuasia. Tietysti tatuointien on oltava hyvän maun mukaisia.

   • Tatuoinnit antavat epämääräisen kuvan kansallismielisistä. Mitä alhaisempi sosiaaliluokka, sitä yleisempiä tatuoinnit ovat. Liikkeen ei tule leimautua “white trash”-liikkeeksi, tatuointeineen ja huumeineen. Tulee antaa uskottava sivistynyt kuva liikkeestä, jotta se otettaisiin vakavasti paremmissakin piireissä.

    • Missä kohtaa tatuoinnit ja huumeet tarkoittavat yhtä? Uskallan väittää, että yli puolella itsensä Eurooppalaiseksi kansallismieliseksi luokittelevalla on tatuointeja. Menetkö sanomaan heille kaikille, että olette huonoja ihmisiä? Pää pois perseestä!

     • Tatuoinnit selittyvät turhan usein sillä, että monet eksyvät edustamaan rappeutunutta skinhead kulttuuria, mutta ehkä jopa jotkut eheytyvät jossain vaiheessa ja löytävät oikean polun. Sitten on myös niitä sellaisia apinalaumoja jotka enemmistön edustajina eivät tieltänsä löydä muuta kuin banaaninkuoren ja kompastuvat sionistisen eliitin syöttiin: ovat sekä henkisiltä, että fyysisiltä ominaisuuksiltaan identtiset rappiokulttuurin kanssa (true skinheads – we love British culture!). Vaikka huumeilla, tatuoinneilla ja lävistyksillä ei yleensä ole mitään tekemistä keskenään ei kansallissosialistiselle ideologialle vannoutunut ihminen näihin alennu ellei halua massojen mukana kääntyä vasemmalle kohti monikulttuurisuuden ja sionismin rikastamaa kulttuuria….. ja käydä lävistämässä itsestään epäuskottavan pellen.

  • Rauhottukaa nyt hyvät ihmiset 😀 Ensimmäinen ei pidä tatuoinneista ja toinen ei pidä paidan mallista. Molemmat lienee makuasioita, muttei kuitenkaan sellainen asia, että paita pitäisi sen takia jättää ostamatta. Paidan myynti on erittäin hieno ja tärkeä solidaarisuuden osoitus Kreikkalaisille tovereille! Midgård on muutenkin hyvä firma, jonka pitäjät on hyviä tyyppejä. Supporttia!

  • Immeiset hyvät, paidan tarkoitus on hyvä. Se ei ole liikkeen / puolueen virallinen paita, vaan “support paita”. Ostamalla tuet puoluetta. Eihän paitaa tarvitse pitää päällä, vaikka sen ostaisikin täysin vain tukemismielessä.
   Mitä tulee tatuointeihin, niillä on aina ollut vaikutuksensa eurooppalaisessa kulttuurissa. Myös Alpeilta löytyneeltä 9000 vuotta vanhalta jäämieheltä löytyi tatuointi. Ei kaikkien pidä itseään värittää, jos ei ole oma juttu. Mutta kuten sanottua, mainoksen tatuoinnit ovat sivuseikka eivätkä ne tule paidan mukana kuitenkaan! 🙂

 2. Komea paita ja hyvän asian puolesta! Mutta mitä ihmettä täällä ollaan heti inisemässä jostain tatuoinneista ja paidan kuvituksesta? Nyt voisi olla jo aika keskittyä olennaiseen. kuten Janne jo kommentoikin, täysin sivuseikka, eikä nykymaailmassa ole enää varaa jäädä polkemaan sivuseikkojen vuoksi paikalleen.

  • Myös Kai Murros on puhunut tästä tatuointi asiasta. Afrikkalailla on tapana koristaa ihoaan tatuoinnella, valitettavasti sama roskakulttuuri on levinnut Usaan ja Eurooppaan.

 3. No joo. Arjalaista kukoistusta kuvaava auringonkehrä (sun wheel) on ihan kiva logo paidassa, mutta tuohon t-paitaan on kyllä ladattu liikaa sisältöä: oliivipuut ylös ja finanssimaailma alas. Pelkistetty versio Golden Dawnin logosta olisi kaikkein paras – ja varmasti myyvin.

  Itse käyttäisin mielelläni esim. vastarintaliikkeen logolla varustettua t-paitaa, jos malli olisi hillityn pelkistetty ja nuoli-logo sopivan pieni.

 4. Minun mielestä ainakin helvetin tyylikäs paita! Keskittykää ihmiset olennaiseen!

 5. Feindflugille: Eivät tatuoinnit määritä sitä, minkäläinen ihminen on persoonallisuudeltaan. Väitätkö, ettei ihminen voi olla hyvä luonteeltaan, ajatuksiltaan ja muilta piirteiltään, jos tällä on tatuointeja? Tai väitätkö, ettei joku voi olla kansallissosialisti, koska tällä on tatuointeja? Eli kategorisesti pidät kaikkia ihmisiä pelleinä, joilla on tatuointeja? Et voi itse olla heidän kanssaan missään tekemisissä, et voi tavata ihmisiä, joilla on tatuointeja, ja jos tatuoinnit eivät ole näkyvillä paikoilla, joudut ensimmäisenä kysymään heiltä, onko heillä tatuointeja…. Väitätkö todella, että sionistit ovat tatuointien takana? Kuten mainittua, tatuointien kulttuurinen historia menee hieman pidemmälle, kuin 1960-luvulle tai sionistisen eliitin nousuun. Unohtamatta myös sitä, että SS-sotiailla oli tatuointeja… Hekin kai olivat käsityksesi mukaan pellejä.

  • Matti Meikäläinen puhuu asiaa, kuten pari muutakin kirjoittajaa ylempänä. Henkilökohtaisia mielipiteitä saa ja korkeita standardeja täytyy olla, vaikka esimerkiksi tatuointeihin ja alakulttuureihin liittyen, mutta ei tällaisesta asiasta kannata väkisin ongelmaa tehdä. Todella typerää ja lapsellista “heittää lapsi pesuveden mukana”! Toivottavasti kukaan ei sellaiseen kiukuttelultaan mene sortumaan.

 6. “Netiketti suosittelee olemaan ruokkimatta trollia. Tämä tarkoittaa käytännössä trollin jättämistä omaan arvoonsa ja suhtautumista trollaaviin viesteihin tai viestiketjuihin ikään kuin niitä ei olisi koskaan kirjoitettukaan. Tämä on usein vaikeaa, sillä muutaman ihmisen trollaantuminen saattaa aiheuttaa trollaustarkoituksessa aloitetun keskustelun laajenemisen tai olemassa olevan keskustelun väärille urille ajautumisen.” -Wikipedia

Comments are closed.