Koti Uutisia Tue Eppua!

Tue Eppua!

4

vapausepulle

Tällä hetkellä vangittuna olevan Vastarintaliikkeen aktivistin Jesse Eppu Torniaisen tapaus on saanut runsaasti julkisuutta osakseen. Monet ovat nähneet median uutisoinnin ja poliitikkojen hysterian läpi, ja Vastarintaliike onkin saanut kannustavaa palautetta suomalaisilta.

Myös järjestöön kuulumattomat toverit ovat osoittaneet solidaarisuutta puhumalla Epun ja Vastarintaliikkeen puolesta julkisesti. Viime viikonloppuna pääkaupunkiseudun kansallismieliset puolestaan järjestivät tukikonsertin, jossa soitti liuta nimekkäitä suomalaisyhtyeitä.

Torniainen on nyt ollut kiinniotettuna ja vangittuna yli kolme viikkoa. Poliisi epäilee hänen pahoinpidelleen Vastarintaliikkeen tapahtumaa häiriköineen 28-vuotiaan Jimi Karttusen potkaisemalla tätä yhden kerran. Koska Karttunen kuoli viikkoa myöhemmin kotiuduttuaan jo sairaalasta, ryhtyi poliisi median painostuksesta epäilemään Torniaista myös kuolemantuottamuksesta.

Tällä hetkellä Eppua pidetään vangittuna Vantaan vankilassa. Hänelle voi kirjoittaa alla olevaan osoitteeseen.

Jesse Eppu Torniainen
Siltaniitynkuja 2
01260 Vantaa
(PL 160, 01261 Vantaa)

Jos puolestaan haluat tukea Eppua esimerkiksi julisteilla, tempauksella tai katutaiteella, voit lähettää siitä kuvia Kansallisen Vastarinnan Facebookiin tai toimituspostiin osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com.

Eppu vapaaksi!

4 KOMMENTIT

 1. Miksi Jessen “potkusta” ei ole ainoatakaan kuvakaappausta vieläkään esim. poliisin toimesta julkaistu, nehän ovat julkista materiaalia julkisessa paikassa kuvattu ? Kansalla olisi oikeus tietää mitä alusta asti tapahtui. Sylkäisikö Jimi maahan vai naamalle, jne.

  Sama juttu oli kesällä Nizzan ns.terrori-iskun kanssa. Nizzan kaupungin valvontakamerakuvat määrättiin hävitettäväksi !

  ((Potkun)) piti olla sillä kuvanauhalla jolla Eppua kiristettiin tunnustamaan ties mitä, vaikkei sitä hänelle ja hänen asianajajalleen edes näytetty. TÄMÄ KERTOO KAIKEN !

  Koko syyte on mielikuvitusta, ja mitä enemmän asiaa salaillaan, vastarintaliike kerää kannatusta. Hyvä !

  Koska Eppu ja muut paikalla olleet tietävät mitä oikeasti tapahtui, on vaarallista laskea Eppu vapaaksi ja julkisuuteen, koska on jo alunperin lähdetty valheen tielle virkavallan toimesta. Hän avaisi sanallisen arkkunsa heti vapaaksi päästyään, esim. riimuradiossa, ehkä todiste -videomateriaalin kera ?

  Pahoinpitelystä saanee sakkoa tai lievän ehdollisen, joten Torniainen on jo kärsinyt mahdollisen tulevan rangaistuksensa, jos hänen katsotaan jotain rikollista laillista mielenosoitusta uhkaavan tilanteen turvaamiseksi tehneen.

  Virkavalta on pattitilanteessa valheensa takia, siksi Eppu on vangittuna.

 2. Oikeuslääketieteellistä kuolinsyyntutkimustahan on tehty jo neljättä viikkoa. Onko tämä normaalia vai kertooko jostakin?

  • On normaalia, kestää viikko tolkulla aina. Tiedän yhden tapauksen missä kesti reilu kolme viikloa ja kyseessä oli yksittäinen puukon isku.

  • Parhaimmillaan (pahimmillaan) voi kestää jopa 6 kuukautta. Ehkä tällä kertaa kestää loputtomiin, toivovat ihmisten unohtavan jotta voivat pitää suurta urheata marttyyrisankariamme ikuisesti tutkintavankeudessa.

Comments are closed.