Koti Uutisia Ulkomaat Tucker Carlson: Trump ei pidä lupauksiaan

Tucker Carlson: Trump ei pidä lupauksiaan

1
Tucker Carlson.

Fox Newsin uutisankkuri Tucker Carlson kommentoi haastattelussa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin onnistumista politiikassa. Carlsonin mielestä Trump on oiva keskustelunaloittaja, mutta hän ei ole tehnyt mitään suurista lupauksistaan huolimatta. Esimerkiksi USA:n etelämuuria ei ole rakennettu, Obamacarea ei ole lakkautettu ja Planned Parenthood -järjestö saa edelleen valtiolta rahoitusta.

Carlson epäilee, että Trump on liian yksin lupaustensa toteuttamiseen. Carlson kuitenkin pitää hyvänä asiana, että Trumpin presidenttiura on nostanut esimerkiksi maahanmuuton tärkeäksi ja isoksi keskustelunaiheeksi.

Antifasistit hyökkäsivät Carlsonin taloon kuukausi sitten. Carlson kertookin, että jokin on pahasti pielessä, jos ihmisillä ei saa olla erilaisia mielipiteitä ilman, että joku hyökkää kimppuun. Hän kehottaakin taistelemaan tätä totalitarismia vastaan.

Lähde: Breitbart

1 KOMMENTTI

  1. Yhdysvalloista on tullut kommunistinen totalitaristinen maa, jossa konservatiivit kohtaavat samanlaista vainoa ja väkivaltaa kuin aikanaan Neuvostoliitossa ja nyt Pohjois-Koreassa sekä Kiinassa ne tahot, jotka uskaltavat kyseenalaistaa noiden diktatuurien harjoittaman sorron ja hirmuhallinnon syystä, että uskaltaa vastustaa ihmisoikeuksien, sananvapauden ja opposition toiminnan polkemista.

Comments are closed.