Koti Uutisia Ulkomaat Tšekin entinen presidentti: Eurooppa jatkaa vajoamistaan

Tšekin entinen presidentti: Eurooppa jatkaa vajoamistaan

3
Václav Klaus.

Tšekin entinen presidentti Václav Klaus on todennut, että Eurooppa jatkaa vajoamistaan jatkossakin. Hän totesi asian 20. syyskuuta pitämässään puheessa Boris Mints-instituutissa.

Klausin mukaan Euroopan unioni ei muuttunut eurovaalien jälkeen mihinkään suuntaan, vaikka kansallismieliset puolueet saivatkin lisää nimellistä valtaa, sillä vanhat globalistipuolueet oikealta vasemmalle ovat järjestäytyneet uudelleen blokatakseen nationalistiset ryhmät.

“Eurooppa jatkaa matkaansa väärään suuntaan. En ole yksin, nykyään monet Euroopassa tuntevat samoin. Euroopan eliitti ei kuitenkaan ota sitä huomioon”, hän totesi puheessaan.

Lähde: Kansalainen

3 KOMMENTIT

  1. Vakiintuneet valtiaat eivät halua huomioida muuttuvia mielipiteitä ja pitävät kiinni oikeaksi uskomistaan mielipiteistä ja vallasta. Lopulta opposition kannatus nousee tarpeeksi ja oppositio saa ehdottoman vallan. Tai sitten vallanpitäjät vilpillisin keinoin estävät opposition nousun. Näin diktatuurit syntyvät.

  2. Pohjoismaat ovat rappeutuneet räikeimmin ja ilmiö tosiaan etenee.Itä-Euroopan eräät valtiot yrittävät sentään hidastaa kehitystä mutta kehityskulkua ei voine pysäyttää, valkoiselle Eurooppalaiselle käy kuten mammuteille tai pikemmin Neanderthalin ihmiselle, kuolee ensisijaisesti sukupuuttoon ja eräät yksilöt sulautuvat maahantunkeutujiin.Harmi että tähän helvetin esikartanoon piti joutua elinaikanani

Comments are closed.