Koti Uutisia Sionismi Trumpin uskottu toimii Goldman Sachsin ja Saudi-Arabian välittäjänä

Trumpin uskottu toimii Goldman Sachsin ja Saudi-Arabian välittäjänä

0
Dina Powell.

Donald Trumpin, juutalaispankki Goldman Sachsin ja ääri-islamistisen Saudi-Arabian kolmenkeskeinen liittolaisuus tiivistyy entisestään, uutisoi Financial Times (FT). Jo aiemmin on tiedetty, että Trumpin juutalainen vävy Jared Kushner toimii linkkinä Israelin, juutalaispankkien ja saudi-islamistien välillä.

Donald Trumpin neuvonantajana Valkoisessa talossa työskennellyt Dina Powell siirtyi hiljattain johtotehtäviin juutalaispankki Goldman Sachsiin. Powellin urapäätös ei ollut yllättävä, sillä Trumpin aikana Valkoisessa talossa on työskennellyt ennätysmäärä Goldman-pankkiireja.

FT:n mukaan Powellista on tullut ratkaisevan tärkeä yhteyshenkilö Saudi-Arabian ja Goldman Sachsin välille. Saudi-Arabia on maailman johtava terroristisen ääri-islamismin rahoittaja.

FT painottaa, että Powell sai nostetta pankkiiriuralleen Valkoisesta talosta, sillä työ politiikan parissa tutustutti hänet useisiin ääri-islamistisen arabimaailman johtajiin. Powellin ansiosta Goldman pääsee mahdollisesti osalliseksi Saudi-Arabian öljyvarantojen huippurahakkaaseen yksityistämisoperaatioon.

Lähde: Financial Times