Koti Uutisia Sionismi Trumpin liittolainen: Amerikan hyökättävä Venezuelaan Iranin pelottelemiseksi

Trumpin liittolainen: Amerikan hyökättävä Venezuelaan Iranin pelottelemiseksi

4
Benjamin Netanjahu ja Lindsey Graham.

Sionistipresidentti Donald Trumpin läheinen liittolainen, amerikkalainen sionistisenaattori Lindsey Graham vaatii Yhdysvaltoja hyökkäämään Venezuelaan pelotellakseen Irania. Venezuela on Irania sotilaallisesti huomattavasti heikompi valtio, joten sionistit uskovat, että sota Etelä-Amerikassa tulisi halvemmaksi kuin sota Lähi-idässä.

Graham esitti vaatimuksensa sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Israel olivat lavastaneet Iranin syylliseksi Omaninlahden tankkeri-iskuihin. Iran itse on kiistänyt jyrkästi osallisuutensa iskuun, joka on maan geopoliittisten tavoitteiden kannalta järjetön.

Graham ja Trump ovat jatkaneet Iranin syyttämistä, vaikka mitään todisteita Iranin osallisuudesta ei ole. Nyt sionistisenaattori tahtoo, että Lähi-idän levottomuuksia käytetään verukkeena Venezuelan tuhoamiselle.

Yhdysvallat on jo pitkään valmistellut sisällissotaa ja vallankaappausta Venezuelaan, jonka itsenäinen talous- ja ulkopolitiikka on raivostuttanut sionisteja. Venezuela on tukenut muun muassa palestiinalaisten vapaustaistelua sekä kieltäytynyt luovuttamasta öljyään ulkomaalaisille suuryhtiöille.

Öljy-yhtiöiden ja Israel-lobbyn ohella sota Venezuelassa hyödyttäisi erityisesti juutalaispankki Goldman Sachsia sekä juutalaista BlackRock-rahoitusyhtiötä, joilla on merkittävää poliittista valtaa Amerikassa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Goldman ja BlackRock ovat lyöneet finanssimarkkinoilla vetoa sen puolesta, että Venezuelan hallitus tulee vaihtumaan. Mikäli Amerikka aloittaa sodan Venezuelan nykyhallitusta vastaan ja järjestää vallankaappauksen, juutalaiset finanssitalot nettoavat valtavan summan rahaa.

Grahamin mukaan Venezuelan tuhoamisella voisi olla positiivinen pelotevaikutus suhteessa Iraniin. Mikäli Iran säikähtäisi Amerikan toimia Lähi-idässä, saattaisi maa Grahamin logiikan mukaan viimein luopua itsenäisyydestään ja alistua sionistien tahtoon.

– Korjataan Venezuelan tilanne [aseellisesti], jolloin kaikki tietävät, että olemme tosissamme, Graham tiivisti näkemyksensä sionistisen Fox News -valeuutiskanavan haastattelussa.

Lähde: Press TV

4 KOMMENTIT

  1. Senaattori Lindsey Graham ei tajua, että USA:n sitoessa sodankäyntivoimaansa Venezuelaan niin sama voima ei ole käytettävissä Iranin suunnalla. Lopputulos. Iranin pelivara kasvaa.

    • Ketä vittua ihan oikeasti kiinnostaa? Ja voistiko lopettaa (((IS-))), (((HS-))) ymv. linkkien spämmäämisen tänne. Ei kukaan täysipäinen niitä klikkaa.

  2. https://mvlehti.net/2019/06/21/trump-myonsi-hyvaksyneensa-sotatoimet-irania-vastaan-iran-jatimme-usan-miehitetyn-sotilaskoneen-tuhoamatta/

    (((Twitter)))-presidentti Trump ja Twitter-(((sota))) käynnissä. Siellä kirjoitellaan uhkauksia, kuin joku pahainen teini. Juutalainen eliitti pyörittää ja käsikirjoittaa tätä naurettavaa show’ta. On se kun sodatkin aloitetaan internet-viestillä.

    Maailmassa on enää kolme valtiota, joiden pankkia Rothschildit eivät ole kaapanneet itselleen: Kuuba, Pohjois-Korea ja Iran. Libyan, Irakin ja Sudanin (((NATO))) sekä (((YK))) jo hoitelivatkin. Kuuba tosin on vain teatteria (Castro=juutalainen) ja niin taitaa olla Pohjois-Koreakin. En pysty käsittämään mitä rikkauksia noilla kahdella maalla voi edes olla, jotka tekisivät niistä kiinnostavia sionisteille, kuten kaikilla muilla tässä listatuilla mailla on. Millö Pohjois-Korea pitää edes yllä valtavaa armeijaan? Onko kaikki vain kulissia?

Comments are closed.