Koti Uutisia Trumpin äänestäjä: sionismi on maailman suurin ongelma

Trumpin äänestäjä: sionismi on maailman suurin ongelma

1

Toimittaja Eric Byler haastatteli Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trumpin kannattajia Floridan osavaltiossa pidetyssä vaalitapahtumassa. Nuori Trumpin kannattaja kertoo videolla äänestävänsä ehdokastaan, koska uskoo Trumpin korjaavan maahanmuuton ja sionismin aiheuttamat ongelmat.

Hänen mukaansa sionismi on maailman suurin ongelma. Videon lopussa hän myös kertoo kannattavansa David Dukea.

1 KOMMENTTI

  1. Pitää paikkansa. Sinänsä Trumph on hyvä, mutta hänkään ei tee poikkeutta siinä, että on huomattaivissa sidoksissa juutalaisiin ja tietenkin Israeliin.
    Kuten aikoinaan Suomessakin Neuvostoliiton antama “sertifikaatti” poliittiselle toimijalle, joka pyrki maan johtoon oli välttämätön.
    Näin on asianlaita myös USA:ssa, jossa aidosti “uskottavan” presidenttiehdokkaan TÄYTYY patsastella hyvää pataa Israelin kulloisenkin pääministerin kanssa. Mieluiten pusukuviin saakka.
    Trumphin vika se ei sinänsä ole ja hän on kuitenkin jo sanonut ääneen sellaista, jota ei kukaan ole tohtinut tehdä 100 vuoteen. Vika on USA:n juutalaisten korruptoima poliittiset toimijat aina kongressista presidenttiin, juutalaisine “avustajineen” sekä tämän etnisen ryhmän rahoittaessa (lahjoessa) politiikkoja ja sellaisiksi pyrkivien vaalikampanjoita. Yhdysvallat on talutusnuorassa ja “juoksulangan” pituuden päättää viime kädessä Israel, tahtoi Amerikka sitä tai ei. Jos Yhdysvastain presidentti päättää heikentää tukeaan Israelille tai peräti toimia radikaalisti sen etujen vastaisesti. Hän pääsee hengestään hyvin äkkiä mossadin ja rahalla voideltujen ja sekä omien poliittisten intressien ajamien CIA:n avustamana, mukaanlukien politiikot, jotka vastustavat tähän asti esteettä toimineen “rahanteon”.

Comments are closed.