Koti Uutisia Ulkomaat Trump-efekti: 43 prosenttia amerikkalaisista haluaa kieltää valemedian

Trump-efekti: 43 prosenttia amerikkalaisista haluaa kieltää valemedian

2

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin jatkuva ristiretki maan valtamedioita vastaan on tuottanut tulosta. Tuoreen tutkimuksen mukaan kokonaiset 43 prosenttia republikaanipuolueen kannattajista haluaa antaa Trumpille oikeudet sulkea kyseenalaisella tavalla toimivia mediataloja.

Tutkimus osoittaa myös, että vain 29 prosenttia republikaanien kannattajista uskoo valtamedian raportoivan asioista luotettavasti. Tämän lisäksi 80 prosenttia on sitä mieltä, että maan valtamedia ei kohtele presidenttiä oikeudenmukaisesti.

Tuore tutkimus osoittaa myös joka kolmannen amerikkalaisen yhtyvän Trumpin mielipiteeseen siitä, että valtamedia on kansan vihollinen. Tätä tukevat myös tilastot, jotka osoittavat jopa 80 prosentin CNN:n, NBC:n, CBS:n, New York Timesin, Washington Postin, Wall Street Journalin ja Fox Newsin Trump-uutisoinnista olevan negatiivista. Vastaava luku Trumpin edeltäjä Barack Obaman valtakaudella oli 40 prosenttia.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Suomessakin valemedia (YLE, HS, IL, IS, AL, TS jne) tulisi sulkea ja mediatalojen “toimittajat” ja johtajat syytteeseen maanpetturuudesta.

  2. Alkaako kansa heräillä median suhteen? Jotain hyvääkin näyttää Trump saavan aikaan.

Comments are closed.