Koti Uutisia Sionismi Trump: Yhdysvaltojen joukot pysyvät Lähi-idässä Israelin takia

Trump: Yhdysvaltojen joukot pysyvät Lähi-idässä Israelin takia

5

Yhdysvaltain sionistipresidentti Donald Trump antoi tiukkoja lausuntoja. Trumpin mukaan öljy ei ole enää syy pysyä Lähi-idässä, koska USA tuottaa tällä hetkellä enemmän öljyä kuin koskaan. Tämän takia Yhdysvalloilla ei ole oikeastaan mitään syytä pitää joukkojaan Lähi-idässä. Ainoa syy joukkojen pysymiseen on turvata roistovaltio Israelin valloitustoimet.

Trump myös kehui jo aiemmin Helsingin-tapaamisessa, että vuosien työ Israelin kanssa on nyt tehnyt tulosta, ja Yhdysvallat ja Israel ovatkin lähempänä toisiaan kuin koskaan ennen. Herääkin kysymys, mitä Israel tarjoaa Yhdysvalloille sotilastuesta.

Lähde: The Jerusalem Post 

5 KOMMENTIT

  1. Trump on sionisti-ja kapitalistisika, massamurhaaja joka nauttii siviilien teurastamisesta ja kärsimyksistä juutalaisten herrojensa kanssa. Terroristi-ja roistovaltiot USA ja Israel ovat koko muun maailman suurin uhka!

  2. Lipponen, Stubb, Katainen, Saul N. — kipapäiden listaa voisi jatkaa…

    Jokin pieni metallinen tappi kipan pysyväksi kiinnittämiseksi kalloon voisi olla paikallaan?

  3. Trump haluaa hyväksyttävämpää patriotismia eli sinkkiarkkuja takaisinpäin.
    USA ei ole öljyvaroiltaan mikään maailmanmahti saati omavarainen sen suhteen kontra kulutus ja polttoaineen hinta, joten kyllä se öljy on yksi suuri osasyy siinä missä israelin tukeminen terrorissa.
    Jos tämä henkilö vetoaa omassa tuotannossa vesisärötystekniikan olettamuksiin, niin siinä paskoo omiin muroihinsa, sen hyöty on yhtä hyvä kuin talvivaaran, pohjavedet menevät vain pilalle kuten muu ympäristö ja kukahan sen laskun maksaa?

Comments are closed.