Koti Uutisia Ulkomaat Trump-vastainen mies huusi musikaalia katsoessa “Heil Hitler!”

Trump-vastainen mies huusi musikaalia katsoessa “Heil Hitler!”

6

Viime keskiviikkona Baltimoressa sattui järkyttävä välikohtaus. Teatterisalissa oli runsaasti katsojia ja lavalla esitettiin Viulunsoittaja katolla -musikaali. Kyseinen musikaali kertoi juutalaisperheestä Ukrainassa.

Kesken musikaalin ylätasanteella istunut mies nousi pystyyn ja huusi “Heil Hitler! Heil Trump” sekä ilmeisesti muitakin “antisemitismiä” sisältäneitä huutoja. Erään silminnäkijän tietojen mukaan hänen ympärillään olleet juutalaiset tärisivät kauhusta. Osa teatterivieraista suuntasi kohti hätäuloskäyntejä.

Vartijat ottivat huudelleen miehen kiinni. Hän kertoo vastustavansa Trumpia. Hän myös pahoittelee aiheutunutta hässäkkää sekä toteaa ajoituksen ja saadun huomion olleen päinvastaista, mitä hän yritti hakea.

Lähde: MTV

6 KOMMENTIT

  1. Milloinka Trumpin vastustajilla on ollut tyylitajua? Antakaa edes yksi esimerkki!

    • Trumpin ainoa tehtävä on vetää lokaan kaikki kansallismielinen.

      Siinä hän on onnistunut varsin… öh.. tarkoituksenmukaisesti?

  2. Otsikko vaikutti loogiselta, koska Trump-vastaisuus ja Hitler-myönteisyys tukevat toisiaan. Tässä tapauksessa junttiin on ilmeisesti mennyt täydestä valtamedian syöttämä kauhukuva “äärioikeistosta”, joka niputtaa sionistiset äärikapitalistit ja kansallissosialistiset kasvissyöjät samaan kastiin.

  3. Vai että juutalaiset tärisivät kauhuissaan. …mitähän muuta ne on valehdelleet?

    • En yhtään ihmettele, jos juutalainen alkaa täristä valehdellessaan. Se on sitä paatosta, nääs…

Comments are closed.