Koti Uutisia Sionismi Trump valtuutti (((Goldman Sachsin))) kohdistamaan “talouden pelastuspaketin” miljardit

Trump valtuutti (((Goldman Sachsin))) kohdistamaan “talouden pelastuspaketin” miljardit

10
“Trust the plan, goyim!” Kuvassa edellisen finanssikriisin symboliksi kohonnut juutalainen Goldman-johtaja Lloyd Blankfein.

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on toistamassa kaikki vuoden 2008 finanssikriisin jälkeiset virheet “torjuessaan” koronapaniikin synnyttämää 2020 finanssikriisiä. Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Trumpin Valkoinen talo on alkanut värvätä juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin väkeä päättämään “talouden pelastuspaketin” (eli veronmaksajien kustantaman velkapaketin) varojen kohdistamisesta.

Toisin sanoen Trump on päättänyt, että Goldman Sachsilla on oikeus määrätä, mitkä yritykset tulevat saamaan kriisissä hätärahoitusta ja mitkä yritykset voivat kaatua. Juutalaispankin pelätään käyttävän Trumpin valtuutusta hyväkseen esimerkiksi hyödyntämällä valtaansa ja tietojaan sisäpiirikaupoissa sekä eliminoimalla kilpailijoitaan. Näin Goldmanin taloudellinen ja poliittinen valta tulee kasvamaan entisestään.

Käytännössä operaatiota johtaa Goldman-taustainen juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin. Juutalainen Mnuchin käski pelkästään tällä viikolla keskuspankki Fediä ampumaan neljä valtavaa veronmaksajien kustantamaa “pelastuspakettia” markkinoille, jotta finanssieliitin suosiossa olevat yritykset eivät ajautuisi konkurssiin. Samalla Mnuchin ja Fed sitoivat amerikkalaiset entistä tiukemmin velkaorjuuteen.

Bloombergin mukaan Mnuchinin ja muiden Goldman-pankkiirien hallinnoima ja veronmaksajien kustantama “pelastuspaketti” on arvoltaan 200 miljardia dollaria. Trumpin siunauksella Goldman-pankkiirit tulevat kohdistamaan rahat parhaiksi näkemiinsä (lue: omien sisäpiirikauppojensa kannalta tuottoisimpiin) hotelliketjuihin, lentoyhtiöihin ja muihin jo tässä vaiheessa koronan murskaamiin yrityksiin.

Mnuchin harkitsee myös “tärkeiden” yhtiöiden osakkeiden ostamista valtion taseeseen perinteisen rahanlainaamisen rinnakkaistaktiikkana. Bloombergin mukaan “finanssimiehet ja pankkiirit” voisivat “hallita” operaatiota tehokkaammin, jos valtio ostaisi yhtiöiden osakkeita sen sijaan, että yhtiöille lainattaisiin rahaa. Käytännössä operaatio johdattaisi Amerikan talouspolitiikan virallisesti järjestelmään, joka on yhdistelmä finanssikapitalismia ja neuvostokommunismia.

Trump seuraa uskollisesti Barack Obaman jalanjälkiä finanssikriisistrategiassaan. Presidenttinä ollessaan Obama valtuutti Goldmanin toimitusjohtajan asemasta Amerikan valtiovarainministeriksi kavunneen juutalaisen Hank Paulsonin “korjaamaan” Amerikan talouden 2008 kriisin jäljiltä. Mnuchinin tavoin Paulsonilla oli valta päättää, mitkä yhtiöt pääsivät nauttimaan veronmaksajien kustantamasta “pelastuspaketista” ja mitkä yhtiöt saivat ajautua konkurssiin. Paulson oli erityisen antelias omaa entistä pankkiaan kohtaan.

Goldman todettiin edellisen finanssikriisin pääsyylliseksi, joten sille määrättiin Obaman aikana noin 5 miljardin dollarin sakko. Summa kuitenkin kalpeni Valkoiseen taloon pesiytyneiden juutalaispankkiirien Goldmanille myöntämän 13 miljardin dollarin “pelastuspaketin” rinnalla. Kun summat netotetaan, veronmaksajat pakotettiin palkitsemaan Goldman 8 miljardilla dollarilla edellisen kriisin aiheuttamisesta. Vaikuttaa siltä, ettei mikään ole muuttunut Trumpin valtaannousun myötä.

Lähteet: Bloomberg (arkistoitu), Craig Murray

10 KOMMENTIT

 1. > Valkoinen talo on alkanut värvätä
  > juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin
  > väkeä päättämään ”talouden
  > pelastuspaketin” (eli veronmaksajien
  > kustantaman velkapaketin) varojen
  > kohdistamisesta.

  Valtionvarainministeri ostopalveluna!

  Tämä on laajempikin ilmiö, ja globaalisti. Myös Suomessa. Nimittäin lainsäädäntövallan siirtäminen pois parlamenteista: virkamiehille ja suurteollisuuden eturyhmittymille.

  Otanpa esimerkiksi vaikkapa vihapuhelait.Siinä on säädetty ankarat seuraamukset, mutta itse vihapuheen määrittely annetaan sitten parlamentin ulkopuoliselle eturyhmälle, esimerkiksi NATO:n omistamalle Mediapoolille.

  – Vihapuhelain tosiasiallinen sisältö riippuu siis siitä, mitä mieltä kyseinen edunvalvontaryhmittymä kulloinkin on.
  – Saattaapa tulkinta lain sisällöstä vaihdella senkin mukaan, mikä kilpailija pitää “saada pois pelistä”.

 2. Elämme nyt totalitarismissa ja pakkokeinolain alaisuudessa. Italian “virus -kuolonuhreista” monet voivat olla toisinajattelijoita jotka on likvidoitu ja väitetty kuolleen virukseen.

  • Pelottavaa on että maamme hallituksessa ei ole yhtään ministeriä jolle poliittisen vastustajan murhaaminen olisi “moraalisesti omaatuntoa painava” asia.

  • Ai että “mahdollinen skenaario”? Heh.

   Joku sanoi että kadut, virastot ja kaikki paikat yritetään autioittaa, jotta poliisi voi käydä pidättämässä pedofiilipoliitikkoja ymv.

   Yksi väitti 5G-säteilyn lähettävän rokotetta(!) ihmisiin.

   Toinen taas väittää kuun olevan roquefort-juustoa.

   • “Yksi väitti 5G-säteilyn lähettävän rokotetta(!) ihmisiin.”

    Tutustuin tuohon, valehtelet. On kyse menetelmästä avata soluseinämiä radioaaltomenetelmällä hetkellisesti, jolloin samaan aikaan injektoitu rokote pääsee perille paljon tehokkaammin. Tämä teknologia on patentoitu.

    Huoli on että koska hallituksemme on piittaamaton, ovat tänään taajamissa käytetyt langattoman verkoston lähetystasot jopa satakertaisia EU:n säteilytaso-suositukset ylittäviä, ja voivat availla soluseinämiä, jolloin mitä tahansa voi päästä sisälle.

    • »Yksi väitti 5G-säteilyn lähettävän rokotetta(!) ihmisiin.»

     Missäs tuossa valehdeltiin? Käyttäjä vain esitti erään villin väitteen, johon tälläkin sivutolla törmää — valitettavasti.

     Ei kai kukaan täysjärkinen tuollaista soopaa usko? Joku raha nyt noihin fantasioihin jo.

 3. “Blank” tarkoittaa tässä tyhjää, ei valkoista — ja “fein” [fain] ei tarkoita hienoa, vaan sakkoa.

 4. Juutalaisilta on tullut käsky vapaamuurareille tarkoituksellinen sisällissota jonka jälkeen saadaan luotua uusi juutalainen mailman järjestys!! EI YHTÄÄN MITÄÄN MUUTA VITUN TYHMÄT ÄÄLIÖ LAMPAAT!! 109 maata ellei enempikin sama heimo karkoitettu nyt on jo pari sataa vuotta että ovat saaneet touhuta rauhassa kun läpeensä zombi kansa katsoo jääkiekkoä ja putousta! IHAN OIKEEN KAIKKI RAJAT AUKI JA HETI NÄILLE aivokuolleille lammaslaumoille ei oppi mene muuten perille!! Ja kunnolla se vittu litisimään gojimi aikoilta niin johan rupee se mtv3 pöllö teevee menemään kiinni!!!!!

  Ja toki tällä haetaan myös todellisten talousromahduksen aiheuttajien (juutalaisten pankkiirien) pakoreikää että lammaslauma kiinnittäisi huomion muslimeihin, corona vitukseen trumppii ym muihin kuin todelliset syylliset taas kerran käyttävät vanhaa taktiikkaa paetakseen vastuusta! ja 95% potkupallo/jääkiekko kansasta ei toki ymmärräkkään hevonvittua koko rahajärjestelmästä saati yhtään mistäkään muustakaan! goyim!

  Lässynlää mäkynen,halla aho ja teuvo tekee tehtäväänsä mihin persut alunperin perusteettiin! Aloittamaan sisällissota ja kertomaan päivänselviä asioita läpeensä juutalaisen median pesemällä kusi vittu aivokuolleelle kansalle!

  Kertoiko mäkynen rahajärjestelmästästä kenen hallussa ja mitä on vapaamuurarius ja ketä palvelee!! Oletteko massat oikeasti noin tyhmiä????
  Mäkynen, halla aho ja teuvo nauravat loosheissaan räkäisesti teille vitun ääliöille!!

  Mihinkään merkittävään paikkaan et pääse ilman juutalaisrotan hyväksyntää!!

 5. Kuvituksessa oleva henkilö hymyilee hyvin viekkaasti ja vieläpä hieroo käsiään. Puuttuu vain suusta valuva kuola. Mutta ehkä kuva on otettu jossain toisessa tilanteessa, joka ei liity rahan käärimiseen omiin taskuihin.

  Mistä nämä rahat tulevat. Ovatko ne vain yksityisomisteisen Federal Reserve pankin virkailijan tietokoneelle näpyttelemä luku.

Comments are closed.