Koti Uutisia Ulkomaat Trump USA:n antifasisteille: “Te tulette joutumaan suuriin vaikeuksiin”

Trump USA:n antifasisteille: “Te tulette joutumaan suuriin vaikeuksiin”

12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi haastattelussa The Daily Callerille, että USA:n vasemmistoterroristeilla AFA:ssa tulee olemaan edessään ongelmia:

– Nämä ihmiset Antifassa – heidän kannattaisi toivoa, etteivät heidän vastustajansa ala järjestäytyä, sillä mikäli he sen tekevät, ovat he paljon vahvempia ja kovapintaisempia kuin antifasistit itse. Potentiaalisesti väkivaltaisempia. Antifa tulee joutumaan suuriin vaikeuksiin. Tähän asti he [Antifan vastustajat] eivät ole kuitenkaan järjestäytyneet, ja hyvä niin, Trump lausui.

Presidentti jatkaa kuitenkin, että kansallissosialistien, konservatiivien tai Trumpin omien kannattajien ei tule ajaa antifasisteja perääntymään, sillä hänen mukaansa armeijan ja poliisin on tehtävä tämä.

– Antifasistien vastustajat ovat hyvin vahvoja ja peräänantamattomia ihmisiä. Vahvempia ja viisaampia kuin antifasistit, sanoi Trump.

Trumpin lausunnot kumpuavat useiden vuosien ajan lisääntyneestä äärivasemmistolaisen väkivallan määrästä Yhdysvalloissa. Viimeisin tapaus, joka koskee antifasistien suorittamia väkivallantekoja, on sananvapautta puolustavaan toimittajaan Tucker Carlsoniin ja hänen perheeseensä kohdistunut uhkailu; marraskuun alkupuolella antifasistinen Smash Racism D.C ilmestyi yöllä Carlsonin kotiovelle huudellen: “Tucker Carlson, me tulemme taistelemaan – tiedämme, missä nukut yösi!”

Antifasistijoukkio yritti murtaa Carlsoneiden ovea. Tucker ja perheen neljä lasta olivat tuolla hetkellä kuitenkin poissa, ja Tuckerin vaimo oli jäänyt yksin kotiin. Tucker Carlson on jo pitkään ollut piikki juutalaisten intressien keskellä USA:ssa; hän on muun muassa tehnyt videoita USA:n sekaantumisesta Syyrian sisällissotaan sekä kritisoinut hyvin puutteellista sananvapautta Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Lähteet: Nordfront, Nordfront, Daily Caller

12 KOMMENTIT

 1. No sentään Tässä asiassa Trump on oikeassa. Tuckerille pieni vinkki: hommaa ase jollet ole sitä jo tehnyt ja seuraavan kerran kun AFA:n pellet ilmestyvät ovellesi – Ammu heidät! Tämä sentään on USA:ssa laillista, puolustaa perhettään ja kotiaan, toisin kuin Hölmölässä.

 2. Trump on vain pelkkää puhetta. Hän twiittaa kansan oikeustajun ja mielipiteitä heijastelevia lausuntoja, mutta teot ovat puhdasta siionismia ja rahanvallan etuja ajavaa.

 3. Antifanarkit uskaltavat käydä päälle vain poliisin ollessa paikalla tai valtavan “mies”ylivoiman kanssa, silloinkin saaden selkäsaunan.

  • Voisin pistää neonatsit samaan pikkiin tai sitten he ovat vain täysin alhaalle vajonneita idiootteja, kummin vain..

   (‘Neonatsit’ ei siis kansallissosialistit :))

   • Tyypillistä piffilogiikkaa jossa ei ole minkäänlaista lankaa tai logiikkaa. Opettele ensin kirjoittamaan. Sen jälkeen jäsennät kirjoituksen. Ehkä sitten tajuat mitä oikein kirjoitat.

 4. Samalla tavalla kuin huueiden käyttäjille jaetaan ilmaisia ruiskuja niin voisi perustaa pisteen jossa jaetaan antifan jäsenille ilmaista rasvaa. Sen jälkeen elämä ei olisi enää niin kivuliasta.

 5. Antifantit ovat Geoge Soroksen, demokraattisen puolueen, juutalaisten ja globalistien käsikassara ja katutason rähinä joukko, jota Geroge Soros tukee rahallisesti eikä demokraattinen puoluekaan ole täysin kädetön. Jos se ei anna rahaa, se johtuu yksinomaan Hillary Clintonin omasta ahneudesta ja tunnetuksi tulleesta itatuuresta antamaan “omastaan” (varastetuista).

Comments are closed.