Koti Uutisia Sionismi Trump söi jälleen sanansa: Amerikka ei poistukaan Syyriasta

Trump söi jälleen sanansa: Amerikka ei poistukaan Syyriasta

5

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on jälleen kääntänyt takkiaan ja pettänyt kannattajansa. Trump väitti joulukuussa, että Yhdysvallat tulisi viimein lopettamaan Syyrian sotilaallisen miehittämisen. Nyt Trump on syönyt sanansa.

Vielä muutamia viikkoja sitten Trump totesi, ettei Amerikan tarvitse jäädä Syyriaan, sillä terroristijärjestö Isis on voitettu. Isis tunnettiin aiemmin “islamilaisena valtiona”, joka hallitsi laajoja alueita Syyrian ja Irakin alueilla. Syyrian hallitus on liittolaisineen kuitenkin tuhonnut Isisin, joka on pirstoutunut valtiota muistuttavasta järjestöstä pieniksi pelokkaiksi sissiryhmiksi.

Yhdysvallat on käyttänyt “Isisin vastaista taistelua” tekosyynä Syyrian miehittämiselle. Todellisuudessa Yhdysvallat on Syyriassa ajamassa juutalaisvaltio Israelin etua. Israel tahtoo pitää Syyrian heikkona ja epäitsenäisenä, koska Syyrian hallinto vastustaa sionismia.

Amerikan ulkopolitiikkaa hallitseva Israel-lobby pakotti Trumpin perumaan päätöksensä vetää sotilaat pois Syyriasta. Trump perusteli takinkääntöä väittämällä äänestäjille, ettei Isisiä ole sittenkään vielä lyöty. Niin kauan kuin yksikin kengännauhabudjetilla toimiva muutaman hengen terroristiryhmä käyttää itsestään nimitystä “Isis”, on Amerikalla tekosyy jatkaa Syyrian alistamista Israelin hyväksi.

Trumpin äärisionistinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton totesi myös, ettei Amerikka tule poistumaan Syyriasta ennen kuin kurdien “turvallisuus” on taattu. Syyrian hallitusta vastustavat juutalaissukuiset kurdit ovat Israelin liittolaisia. Bolton itse on puolestaan työskennellyt aiemmin Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA) -nimisessä painostusjärjestössä.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Voi Trump setä sentään. Noinko tiukkaan talutusnuoraan ovat sionistit sen jo saaneet? Luulin että se olisi ensimmäinen presidentti joka pystyisi toimimaan kuten sanoo. Mutta näköjään ei. No, maan työttömyys on jo pienentynyt samoin valtionvelka. Ja talouskin on elpynyt. Ehkä se sentään vetää ne joukot pois euroopasta jotka Obama viimetöikseen tänne lähetti. Saahan rahanvaihtajat hyvät palkkiot kun vaihtaa kieliä osaamattomien sotilaiden päivärahadollarit euroiksi. Mutta silti. Ei niitä sotahulluja tarvita täälä edes rauhan aikana.

  Mutta ehkä sitten jatkossa Trumppi pystyy taas ajattelemaan kansansa etua. Se olisi suotavaa sillä niin monta positiivista asiaa se on saanut jo aikaiseksi.

 2. Se että Usa ei lupauksista huolimatta vedäkään miehitysjoukkoja pois Syyriasta, oli täysin ennalta arvattavaa…

 3. Täytyy muistaa se tosiasia kuinka voimakas on juutalaisten lobbyjen ja Israelin poliitinenvalta ja vaikutusvalta on Yhdysvalloissa, joka vaikutti jo WWII aikana määräten käytännöllisesti katsottuna koko sen sodan aikaisen politiikan ja sotilaalliset ratkaisut, jotka toistuvasti myötäilivät juutalaisten poliittisia tavoitteita ja taloudellisia etuja. Yhdysvaltoja voidaan pitää vasallivaltiona, joka on romuluinen lihaksikas jättiläinen, mutta sitä ohjaavatkin juutalaiset kulisseissa ja rahoittamalla molempia valtapuolueita Yhdysvalloissa. Kaikki tämä saadaan näyttämään kuitenkin siltä, että tällä “jättiläisellä” onkin “oma” tahto ja maailmanlaajuinen sotilaallinen politiikka kokonaisuudessaan, mutta aina tavalla tai toisella “leivänmurusia” seuraamalla tie johtaa aina Israeliin ja juutalaisten taloudellisiin etuihin niin maailmanlaajuisesti kuin Yhdysvaltojen sisälläkin aina Hollowoodia ja juutalais omisteisia mediataloja myöten, jotka jauhavat päivästä toiseen vasemmistolaista monikulttuurisuus aatetta, LGBT:tä ja rasistista vihaa valkoista rotua sekä erityisesti valkoisia miehiä vastaan, joita pidetään vasemmistolaisen äärifeminismiaatteen mukaisesti syypäänä kaikkeen pahaan ja epäonneen sekä sortoon tässä pahasti sairastuneessa maailmassa, jossa mitkään entise pyhät ja vähemmän pyhät arvot eivät saa pitää paikkaansa vaan nk. “suvaisevaiset” (anarkistit) repivät kaikki ne alas kohdistaen vielä silmittömän ja julman väkivallan näitä ihmisryhmiä vastaan vain siksi, että he ovat olemassa.

  Yhdysvallat on korruptoitunut maa ja sana: “korruptio” tarkoittaa nimenomaan juutalaisia, jotka ovat vallanneet yhteiskunnan sisältäpäin ulottaen lonkeronsa kaikkialle yhteiskunnassa käyttäen yliopistomaailmaa ja koululaitosta hyväksi vasemmistolaisessa ja valkoista rotua vihamielisessä aivopesussa, jota vielä on tukenut täysin rinnoin Yhdysvaltain “demokraattinen” puolue ja erityisesti Clintonin rikollinen dynastia ja pahuuden kaikkinainen ilmentymä ent. presidentti Barak Obama, joka on tunnettu kommunisti, muslimi ja julkihomo, jolla on “vaimona” transu ja lapset ovat heidän tuttunsa eli kyseessä ovat “ottolapset”. Siis voiko enää sotkuisempaa enää olla se julkisivu, jonka takana tuo muslimiterroristi on häärännyt Yhdysvaltain presidenttinä kaksi kautta saattaen sen taloudellisen ja henkisen romahduksen partaalle George Soroksen rahoituksen ja sairaan myyräntyön aikaansaamana.

  Ainoa oikea ja lopullinen tie olisi juutalaisten karkotus maasta pois aivan kuten niin monet valtiot ovat historian aikana tehneet. Sillä jos yksikin juutalainen on maassa, on se jo “jalka oven välissä” ja alkuna tuhon tielle, jonka kourissa USA on nyt siitä huolimatta, että politiikan ulkopuolelta tullut arvokonservatiivi Donald Trump on presidenttinä pyrkinyt siivoamaan niitä jälkiä, joita demokraattien valta ja NWO ovat saaneet aikaan Bushien valta-aikana niin presidentteinä kuin kulisseissakin, joita kaikkia ei voi edes kertoa tai saada kansakuntaa ja maailmaa täysin uskomaan todeksi, sillä niin pimeitä ja sairaita nuo suunnitelmat ja siihen tähtäävä globaali politiikka on ollut ja on.
  Ainoa pelastus olisi vallankumous sisäpolitiikassa ja talouspolitiikassa, kuten Saksassa tapahtui v. 1933, jossa juutalaiset ylikansalliset pankkiirit ajettiin pois maasta ja vapautettiin kovia kokenut kansakunta sen velkaorjuudesta ja samanlaisesta henkisestä ja ideologisesta myyräntyöstä kuten nyt on tapahtunut niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin EU:n ajamana juutalais lähtöisen monimiljardööri George Soroksen ajama “Avoin yhteiskunta”, joka tarkoittaa väistämätöntä valkoisen rodun kansanmurhaa ja yhteiskunnallista alasajoa pidikkeettömänä yhteiskunnallisena anarkiana vailla terveyden ja hengen suojaa, jonka hailakka esikuva on nähtävissä nykyisessä “monikulttuurisessa” valtiossa Brasiliassa koskien ainakin ennen nykyistä uutta presidenttiä Jair Bolsonaroa, mutta hänellä on edessään valtava työ, joka on kuin lohikäärme, jota hänen on käytävä vastaan vain miekka kädessä ja hänen oma ritarillinen urheus, sillä Brasiliaa on hallinnut vuosikymmeniä vasemmistolaiset puolueet, jotka ovat tehneet siellä sitä samaa, mitä kommunistit ja sosialistit tekevät kaikkialla eli mädättämällä perhearvoja ja länsimaisia kristillisiä arvoja sekä moraalia, jotka on nimettävä kristinuskon yhteydessä olipa kyseessä ihmiset, jotka uskovat Jumalaan tai ateisteja, sillä Raamattu väistämättä pyrkii ohjaamaan ihmistä sellaiselle tielle, joka on vasemmistolle ja juutalaisille kauhistus, koskapa nimenomaan kristinuskoa ja valkoisia yhteiskuntia, jotka ovat perustaneet arvomaailmansa paljolti näille säännöille ovat suoran ja häikäilemättömän hyökkäyksen kohteena, jossa uhreiksi otetaan pienemmät lapsetkin “kasvattamalla” heistä petoja pakkovallan orjuuttamaksi, jota kommunismiksi kutsutaan ja joka on murhannut miljoonia ja taas miljoonia syyttömiä ihmisiä utopian vuoksi, joka lupaa maanpäällisen paratiisin, mutta on erehtymättä kertaakaan näyttänyt ne todelliset pedon kasvonsa tehden tuon diktatuurisen yhteiskuntajärjestelmän kansalaisista vain maanpäällisen helvetin kurjia osakkaita vailla toivoa paremmasta ellei siksi katsota väistämätöntä sortovallan aiheuttamaa kuolemaa syystä, joka on täysi arvoitus jälkipolville ja jonka lopullisena selityksenä ei ole muu kuin sadistinen ja paranoidi hulluus tila, joka nälässään on kuin Moolokinkita ei koskaan tule tyydytetyksi.

 4. Vaihtoehdot USassa ovat perinteisesti olleet johtajien suhteen joko esim. Punainen Obama (Kommunisti/Marxisti) tai Sininen Trump (Siionisti/kapitalisti) ja näiden väliltä on sitten Usan ja maailman valittava.

  Aikanaan jo toisen maailman sodan syntyyn vaikuttanut ja Neuvostoliiton pussiin ahkerasti pelannut Usan presidentti Franklin Delano Roosevelt oli näitä “Obamalaisia” Marxisteja.

Comments are closed.