Koti Uutisia Trump leikkasi kolme miljoonaa holokaustimuseolta – juutalaiset raivoissaan

Trump leikkasi kolme miljoonaa holokaustimuseolta – juutalaiset raivoissaan

9
Jonathan Greenblatt.

Yhdysvaltain politiikkaan erikoistunut The Hill -lehti kirjoittaa:

“64 kongressin jäsentä kummastakin puolueesta vaati muutosta Trumpin ehdottaman budjetin 3 miljoonan dollarin leikkaukseen Yhdysvaltain holokaustimuseolta. […] Yritykset leikata rahoitusta museolta ovat harhaan kohdistettuja, ja tämä kirjelmä osoittaa molempien puolueiden lujaa omistautuneisuutta museon ja sen kaikille amerikkalaisille tuoman opetusarvon suojelulle’, sanoi Sinema.”

Tekstissä viitataan Kyrsten Sinemaan, Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäseneen, sionistiin ja homoaktivistiin, joka liikkui 2000-luvun alussa Yhdysvaltain vihreän ja kommunistisen puolueen piireissä. Tultuaan valituksi demokraattina Sinema alkoi tehdä poliittista katumustyötä lepyttääkseen juutalaisia siitä, että hän oli aiemmin liikkunut palestiinalaismyönteisissä piireissä. Hän on esimerkiksi lentänyt Israeliin ja vedonnut kongressiin, jotta tämä antaisi Israelille enemmän rahaa aseisiin.

Juutalaisjärjestö Anti-Defamation Leaguen puheenjohtajan Jonathan Greenblattin mukaan museolta leikkaaminen olisi “virhe”. “Yhdysvaltain holokaustimuseo on kaikkein tärkein natsien murhaamien kuuden miljoonan juutalaisen muiston varjelija, ja se opettaa tulevia sukupolvia tarpeesta taistella vihaa ja ennakkoluuloja vastaan”, Greenblatt perusteli.

The Hillin artikkeli jatkoi spekuloimalla, josko leikkaus holokaustimuseolta pelaa Trumpin vasemmistolaisten ja juutalaisten vastustajien pussiin. He ovat jo toista vuotta valittaneet Trumpin rasismista ja antisemitismistä, vaikka tämä on kerta toisensa jälkeen näyttänyt valmiutensa taistella Israelin ja juutalaisten puolesta. On kuvaavaa, kuinka juutalaisjärjestöt ja poliitikot tuntevat olevansa paitsi oikeutettuja aivopesemään amerikkalaisia myös maksattamaan laskun heillä itsellään.

 

Lähde: Daily Stormer

9 KOMMENTIT

 1. Trump on kyllä ristiriitainen hahmo, saa jopa sionistit hämmentymään toimillaan. Viikko pari sitten oli taputtelemassa seinää Jerusalemissa kipa päässä ja nyt leikkaa jutkujen pyhimmästä asiasta. Kohta se varmaan pistää ohjuskeskityksen Iraniin, josta pari paukkua eksyy Tel Aviviin.

 2. Minäkin vaadin muutosta. Vaadin että kaikki tuki holokaustimuseoille on lopetettava. MYös Saksassa jota Amerikan yhdysvallat määrää. Sionistit ovat saaneet niin kauan rahaa näiden valheellisten esitysten tueksi että jos ne eivät jo nyt pysty toiminaan omillaan niin siitä voidaan vetää se johtopäätösettä kansaa ei kiinnosta koska kansa tietää totuden. Ja siksi apuraha on lopetettava kokonaan. Ja sen jälkeen aika näyttää kauanko sionistit laittavat omaa rahaa teatterin pyöritykseen. Veikkaan että eivät montaakaan vuotta.

  Kuten Suomessa yksi linssinlude hoki koko ajan “On pystyttävät tekemään kipeitä päätöksiä”

 3. Kannattaa pitää mielessä että tuo huijaus “museo” saa kymmeniä miljoonia dollareita veronmaksajien varoista vuosittain. Ja noita museoita on satoja ympäri Yhdysvaltoja. Suosittelen tarkastamaan omsta mielestäni törkeimmän, kuvottavimman, holohoax-muistomerkin joka on Bostonissa. Hakuun vaan “boston holocaust memorial”.
  Tuo leikkaus on hädin tuskin leikkaus. Jokainen joka tukee Trumpia (ja väittää olevansa tiedostava kansallissosialisti) on hyödyllinen idiootti joka valitsee satunnaiset sinulle syötetyt hyvältä kuulostavat valheet totuuden sijaan.

  • Muistaakseni budjetti aivopesuleireille oli 60.000.000$ ennen Trumpin antisemitististä hyökkäystä museoita vastaan. Tuskin näkyvä lovi, mutta juutalaiset olisivat kirkuneet raivoissaan vaikka vain viisi dollaria olisi leikattu rahauhrista Jahvelle.

 4. Trump on täysin sionistien sätkynukke! Muuten käy JFKt!

 5. Trumph olisi voinut vähentää 100% mokoman tivolin rahoitusta.
  Kyllä jutkuilla “omaakin” rahaa riittää kylliksi. Menkövät vaikka erään George Soroksen pakeille kipa kourassa. Ellei anna lahjana, niin ei ainakaan tarvitse korkoa maksaa “lainasta”.
  On realiteetti, että jos mikä tahansa Läntinen valtionpäämies/nainen elää on syytä käydä hakkaamassa kipa päässään päätään juutalaisten itkumuuriin. Yhtä hyvin suomalaiset voisivat vaatia jokaista ulkomaan pelleä katsomaan pesäpallo-ottelua rankkasateessa.
  Pitäkövät jutkut omat tapansa, heidän omien rikostensa takia realisoituneet vastoinkäymiset ovat tasan heidän asiansa. Holokaustilla voivat kristityt pyyhkiä perseensä, sillä itse juutalaiset tekevät vastaavassa tilanteessa tasan samalla tavalla. Nimittäin korviini ei ole kantautunut pyhältä maalta parkua Ukrainan kansanmurhasta nälällä, jossa hääräsivät juutalaisest kommunistit Isä Aurinkoisen käsikassaroina murhatessaan ukrainalaisia kuin kärpäsiä ja niinhän he tekivätkin juutalaisesta näkövinkkelistä katsottuna. Goyimit kun ovat eläimen asteella olevia epäsikiöitä, joilla ei ole alkeellisimpiakaan ihmisoikeuksia tai mitään ihmisarvoa elämällään.
  Sionisti kristityt sivuuttavat täysin sen tosiseikan, että Israelin Mossad hääräsi J.F.K:n salamurhan takana vaikuttimenaan Kennedyn nuiva suhtautuminen Israelin laittomaan ydinaseeseen ja ottamalla varauksellisen kannan sen harjoittamaan politiikkaan Lähi-idässä aikomuksenaan ottaa myös Arabimaiden näkökohtia huomioon parantaakseen USA:n ja niiden tulehtuneita välejä. Tämähän ei sopinut juutalaisten pirtaan, vaan he raivaavat kenet hyvänsä pois tieltään tuntematta minkäälaisia tunnontuskia, koska se on heille mitä parhainta epistolaa ja uskonnon harjoittamista ajatella vain ja heitä itseään. Hullua, että jotkut haluavat kiistää jonkin presidentin murhaan osallistumisen, kun nuo samat tunnottomat kaiketi Raamatun mukaan pystyivät likvidoimaan itse Jeesuksenkin. Sionisti kristityt ovat hekin suvakkeja, jotka eivät näe totuutta.

  • JFK viimeiset naulat arkkuunsa olivat ettei hän suostunut false flag iskujen valtuuttamiseen (Operation Northwoods) sekä rahan luonti FEDin ohitse (executive order 11110). Lisäksi hän ei tosiaan halunnut Israelille ydinaseita ja halusi laittaa stopin Israel-lobbylle USAssa. Hauska bonus salamurhaan liittyen on Jack Ruby jonka oikea sukunimi oli (((Rubinstein))).

   • Samoihin päätelmiin olen myös tullut tapaus JFK:sta. On ne kummia takapiruja kaikkialla maailmassa. Missään eivät ole kantamassa vastuuta, vain manipuloimassa ihmisiä toisiaan vastaan päästäkseen hyötymään tilanteesta.

Comments are closed.