Koti Uutisia Ulkomaat Trump harkitsee Meksikon rajan sulkemista

Trump harkitsee Meksikon rajan sulkemista

12

Tietojen mukaan juuri nyt ryhmä hondurasilaisia maahanmuuttajia liikkuu pohjoiseen kohti USA:ta. Ryhmä koostuu tuhansista ihmisistä, ja se kasvaa kaiken aikaa, kun yhä enemmän ihmisiä liittyy ryhmään mukaan. Suunnitelmana on päästä Yhdysvaltoihin Meksikon vastaisen rajan kautta. Tämä on saanut USA:n presidentti Donald Trumpin reagoimaan voimakkaasti.

Trump on kehottanut Hondurasia, Guatemalaa ja El Salvadoria pysäyttämään ihmisjoukon etenemisen. Trump ilmoitti samalla, että USA vetäisi taloudellisen tukensa edellä mainituille maille pois, mikäli tätä kehotusta ei kuunnella. Trump on kehottanut myös Meksikoa pysäyttämään maahanmuuttajajoukkion, mikäli ryhmä pääsee niin pitkälle. Jos Meksikokaan ei pysäytä näitä ihmisiä, Trump on viimeisenä keinona käskenyt armeijaa sulkemaan Yhdysvaltojen etelärajan.

Jää nähtäväksi, kuinka Keski-Amerikan maiden hallitukset tulevat reagoimaan Trumpin kehotuksiin ja tuleeko USA lopulta sulkemaan Meksikon vastaisen rajansa.

Lähteet: Nordfront, Twitter

12 KOMMENTIT

  1. Trumpin ystäviä ovat sionistit, rahajuutalaiset ja saudimuslimit. Tokihan myös Venäjän ja Pohjois-Korean diktaattorit, ja onhan hän itse saksalais-arjalaisia alkuperää, mikä näkyy korkeassa älykkyysosamäärässään, mutta…

  2. Putin ja Trump on aikamme sankareita, Putin gorillla, Trump possu. Kuin myös saudit ja Trumpin vävy. Oikeaa rotua. Ai niin ja inkkarit. Ja mie, vaikka jäi apukoulu kesken, siis mie kannatan valkoista ylivaltaa, kö mie oon vaaleanpunanen naamaltain. Oon fiksuin, juutalaiset ei.

    • Elämämkoululainen yrittää vääntää vitsiä. Mitä kamaa oot vetänyt?

    • ainoo vaan, että kukaan ei täällä kannata yhtäkään nykyistä politiikkoa. trump on teidän vassareitten ystävä

Comments are closed.