Koti Uutisia Ulkomaat Trump harkitsee juridisia otteita poliittista sensuuria vastaan

Trump harkitsee juridisia otteita poliittista sensuuria vastaan

3

Kansallismielisten keskuudessa poliittinen sensuuri sosiaalisissa mediakanavoissa kuten Twitterissä ja juutalaisten perustamien Facebookin ja Googlen palveluissa on hyvin tuttua. Tilanne on pahentunut sitä mukaa, mitä enemmän kulttuurimarxistinen valtaeliitti tuntee otteensa kansasta lipsuvan. Tämä on johtanut siihen, että suuret palvelut ovat sulkeneet tilejä, jotka kuuluvat heistä henkilöille, joilla on vääriä poliittisia mielipiteitä. Uhreina ovat olleet kansallismieliset mutta myös perinteiset konservatiivit. Myös suuri määrä kansaa edustavia poliitikkoja on joutunut sosiaalisten mediasivustojen sensuurin uhriksi.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on omalla Twitter-tilillään sanonut, että hän aikoo ottaa käyttöön juridisia keinoja sensuurin pysäyttämiseksi. Suurin syy tähän on se, että monet hänen republikaanipuolueen edustajistaan ovat myös joutuneet sivustojen sensuroitaviksi.

Twitterin sensuuria on nostettu tapetille aikaisemminkin. Kansallisjournalistinen ryhmä nimeltään Project Veritas paljasti muun muassa, että Twitter sensuroi kansallismielisiä.

3 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti sensuurin poisto koskee muitakin kuin Trumpin kaveripiiriä. Jos näin tulee olemaan, hyötyvät siitä kansallismielisetkin, ainakin USAssa. Kuinka sitä sensuurikieltoa tullaan valvomaan, on myös mielenkiintoinen kysymys, kuten myös se missä menee raja.

  2. Niinpä niin, tyypillistä äänestäjiin vetoamista yksinkertaisella mutta “tärkeällä” lausahduksella. Ja tietenkin sallitun, eli vallitsevan republikaani-demokraatti kahinoimisjärjestelmän, rajojen sisällä.

  3. No niin, olemme saaneet esimakua maailmanlaajuisesti mitä tarkoittaa “land of glory and freedom”. Se on vankila jossa globalistit (usein koukkuneinäisiä) määräävät mitä kansa saa sanoa ja ajatella. Nyt kun Trump ja hänen tahonsa ovat joutuneet ahdistelujen kohteeksi, saas nähdä mitä kaikkea tuleman pitää. Jotta kaikki sensuuri saataisiin poistettua ja “kahleet katkaistua”, se vaatisi sisällissodan. No, sotiminenhan amerikkalaisilta onnistuu. Siitä on koko ajan hyviä esimerkkejä maailmassa. Mutta miten käy vallan tasapainon kun ensin rähinä lakituvissa alkaa? Onko Trumpin allekirjoittamalla actilla niin suuret oikeudet että juutalaiset lakimiehet eivät sitä vääntelisi suuntaan tai toiseen. Sillä onhan nykyinen sensuuri jo Amerikan yhdysvaltojen perustuslain vastaista toimintaa.

    …toisaalta, rikkoo Suomen viranomaisetkin jatkuvasti Suomen perustuslakia, EU:n lakikokoelmaa sekä kaninsavälisiä ihmisoikeuksia. Niin että eikös isommassa maassa ole aina isommat toleranssit.

Comments are closed.