Koti Uutisia Trump antaa tukensa Iranin “maltillisille kapinallisille”

Trump antaa tukensa Iranin “maltillisille kapinallisille”

12

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut Twitterissä ahkera ja antanut useita lausuntoja, joissa hän osoittaa tukensa Iranissa mellakoiville ihmisille. Kuvaavaa lausunnoissa on, että Trump tietysti syyttää Israelin vihaamaa Irania “terrorismin tukemisesta”.

Iran on kuitenkin nimenomaan tukenut vahvasti Isisin vastaista taistelua Syyriassa, kun taas Yhdysvallat sitä vastoin on iskenyt Syyrian hallitusta vastaan ohjuksin ja tukemalla “maltillisia kapinallisia”. Trumpin mukaan Iran sponsoroi terrorismia eniten koko maailmassa.

Trump antoi presidentinkampanjassaan lausuntoja, joissa hän suomi edellisten presidenttien Lähi-idän politiikkaa ja sekaantumista muiden maiden asioihin. Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että Trumpin lausunnot olivat pelkkää sananhelinää ja Yhdysvaltojen sionistinen politiikka Lähi-idässä jatkuu entiseen malliin.

Kuvaavaa on, että useat Alt-Rightiin yhdistettävät poliittiset aktivistit ovat antaneet tukensa Trumpin sionistiselle Iran-jahdille. Twitterissä leviää kuva, jossa on koottuna erilaisten tahojen lausuntoja Iranin mellakoista. Vaikuttaa, että Hillary Clinton, Donald Trump ja jotkut niin sanotut Alt-Right -aktivistit ovat löytäneet yhteisen sävelen (katso kuva alla).

Klikkaa suuremmaksi!

Lähteet: Twitter, NewsWeek

12 KOMMENTIT

 1. Jälleen kerran CIA + Mossad ovat asialla. Nähty jo monessa maassa, jotka olivat tällä tavalla suistettu sisällissotaan ja tuhottu. Kuvio on niin identtinen, että jopa ihmettelen, miksi eivät keksi mitään uutta.
  Ennen pitkää kuvaan ilmestyvät “tuntemattomat tarkkampujat”.

 2. Trumpin aivopierut ovat ihan omaa luokkaansa. Mutta kun se meni ja kääns takkinsa leikkokikkeleiden hyväksi, niin silloin meni maku koko ukkoon. Luulin että se ajaa Amerikan asiaa omasta näkövinkkelistä, kuten melkein vuoden tekikin. Mutta sitten se meni ja nöyrtyi sionisteille.

  No, onneksi Iranissa kansa rakastaa johtajaansa. Silloin sielä ei voi olla “maltillisia kapinallisia”. Eikä sielä muut kapinoikkaan kuin CIA:n rahoittamat ISIS-joukkojen jäänteet. Ne koittavat saada Iranin sisäpolitiikan sekaisin niin että se alkaisi tappelemaan naapureitaan vastaan. Juutalaiset riidankylväjät ovat yrittäneet aloittaa sotaa arabien kesken niin kauan kuin muistan. Jotta ne saisivat haltuunsa koko alueen. Mutta onneksi arabit eivät ole menneet siihen halpaan. Osa niistä osaa ajatella fiksusti.
  Onneksi Iraniin ei noin vain mennä. Ja se kiukuttaa juutalaisia. Heillä on kivikkoa kun rajan takana olisi viljavia maita.

  Tämä Trumpin takinkääntö oli sen verran railakas, että olisi kiva päästä herran kanssa saunaan ja nähdä kuuluuko se johonkin tiettyyn uskontokuntaan.

 3. Onko tuo ukko todellakin noin tyhmä, vai esittääkö se tyhmää tyhmälle kansalle? Kaikki mahdolliset Trumpin esiintymiset ovat todellakin näyttäneet joltain reality-tv:ltä. Tuo äijä vaan mölisee, twiittailee ja aiheuttaa kohuja samalla kun hallituksen juutalaiset vaikuttajat yhdessä Israelin kanssa pistävä Lähi-idässä ranttaliksi. Suomessakin (((lehdistö))) uutisoi vaan siitä, kuinka “koko Iran” vastustaa hallitusta, vaikka tietääkseni valtaosa sitä tukee tosiasiassa. Jännä kun haastateltavina ei ole ollut kuin “maltillisia kapinallisia”. Eihän sitä silti täältä käsin voi selvästi sanoa, mikä tilanne siellä oikeasti on.

 4. Tästä saa sen kuvan että Vastarintaliike epäsuorasti kannattaisi Iranin islamistihallintoa. Onko tosiaan näin ja jos on niin riittääkö syyksi vain ja ainoastaan sionistien vastustaminen?

  • Eikö ole täysin selvää, että kansallissosialistit tukee sionisminvastaista taistelua? Haluatko itse Iraniin jonkun Israelin nukkehallituksen? Toisin kuin Israelin tukema Isis, Iran ei levitä uskontoaan väkivalloin länteen.

  • Iran on minun viholliseni vihollinen. Tästä syystä tässä Israelin ja sen sätkynuken USAn taistelussa Irania vastaan – minun sympatiat ovat Iranin puolella.

 5. Vaikkeivät shiialaiset suoritakaan terrori-iskuja länsimaissa, radikaalia uskontulkintaa levitetään kyllä ja sitä kautta rakennetaan islamilaista rinnakkaisyhteiskuntaa. Esimerkiksi Roihuvuoren shiiamoskeijan imaamina toimii sharialakia kannattava islamisti. Iran taas on shiialaisen maailman johtaja, joka pitkälti määrittelee valtavirran uskontulkinnan. Mikäli Iran alkaisi maallistumaan, sillä olisi valtavat vaikutukset shiialaisiin ympäri maapallon, myös Suomessa. Tämä kuitenkin edellyttäisi islamistihallinnon syrjäyttämistä.

  Enkä tässä edes ottanut kantaa siihen miten kyseinen hallinto kohtelee omia kansalaisiaan. Itse en ainakaan pysty hyväksymään esimerkiksi huivipakkoa tai kuolemantuomiota uhrittomista rikoksista. Ymmärrän kuitenkin, että nämä nähdään sivuseikkana isommassa kuvassa. Ensimmäisen kappaleen meihin vaikuttavat asiat olivatkin ne pääpointit.

  En myöskään sanonut haluavani Iraniin sionistihallintoa, huomautin vain että nykyinenkin hallinto on jo meidänkin näkökulmasta ongelmallinen enkä sitä varauksetta tukisi.

  • Iranissahan oli aikoinaan Mossadeqin maallistunut nationalistihallinto, jonka länsi ja sionistit kuitenkin kaatoivat. Se olisi ollut ongelmattomin liittolainen. Islamistinen Iran on kuitenkin parempi vaihtoehto Euroopan kannalta kuin Israelin kapitalistiset vasallit.

  • Ilman avoimia rajoja muslimien uskontulkinnat eivät olisi meidän ongelmamme. Ja pidätkö maallistuneempia muslimeja Euroopassa parempana asiana? Se voisi tarkoittaa helpompaa sopeutumista länteen, helpompaa kalergin etenemistä, mutta näiden biologinen olemus ei siitä muuttuisi mihinkään.

   • Fashy goy, juuri näin. Halla-aho sanoi, että haluaa parantaa kotouttamispolitiikkaa, jotta maahantunkeutujat integroituvat paremmin suomalaiseen yhteiskuntaan. Minä en halua, että maahanmuuttajat integroituvat yhteiskuntaamme. Se tarkoittaa sekarotuisia lapsia ja geeniperimämme rappiota.

 6. Alt lite paljastaa itsensä, mutta Alt Right on edelleen elossa. Esim. GOP-ehdokas Paul Nehlen juuri vastustaa uusia neokonna-sotia ja on avoimesti tviitannut lukevansa Kritiikin kulttuuria. Tuolla Nehlen tosin menetti Bannonin tuen, mutta tekee juutalaiskritiikistä entistä hyväksyttävämpää.

 7. Paul joseph watson ei ole alt right tyyppejä vaan heitä vastaan oleva entinen anti zionisti jonka mielipiteet ostettiin pois juutalaisen salaliittoteoriitikko ystävänsä alex jonesin toimesta

Comments are closed.