Koti Uutisia Ulkomaat Trump allekirjoitti uuden maahanmuuttolain

Trump allekirjoitti uuden maahanmuuttolain

3

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on allekirjoittanut uuden maahanmuuttolain, jonka seurauksena laittomat maassa oleskelijat eivät voi hakea turvapaikkaa jäädäkseen maahan.

Uusi laki tarkoittaa käytännössä sitä, että henkilö, joka laittomasti on ylittänyt Yhdysvaltain rajan, ei voi anoa turvapaikkaa. Lain tavoitteena on vastata monen laittoman maassa oleskelijan yrityksiin pysyä maassa anomalla turvapaikkaa. Heidän anomuksensa rasittavat järjestelmää ja uhkaavat niitä, jotka ovat aidosti turvapaikan tarpeessa.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. Tuon pitäisi olla aivan yleinen käytäntö “sivistyneessä maailmassa”, koska

  — rajan ylittänyt henkilö, olipa ylittäminen sitten laillinen tai laiton, on jo valtion suojeuksessa.
  — Valtion omat lait koskevat jo henkilöä, joka on onnistunut saamaan jalkansa maaperälle.

  Tällainen käytäntö tietenkin koskee vain valtioita, jotka ovat ottaneet (perustus)lakiinsa “alue­periaatteen”; esi­merkiksi Suomea.

  Suomen tulisi perustaa pakolais­hakemusten vastaanotto­pisteitä maan rajojen ulko­puolelle turvallisiin maihin. Esimerkiksi Ruotsin puolelle Haapa­rantaan. Tällä tavalla turva­paikka­hakemuksen jättänyt henkilö voisi rauhassa odotella virallista päätöstä turvallisessa maassa eikä hänen suojelua tarvitseva henkensä (tai sielunsa) olisi mitenkään vaarassa.

  • Yhtäkään turvapaikanhakijaa ei pitäisi päästää edes Pohjoismaihin, oikeassa hädässä olevat löytävät turvapaikan heti lähtömaansa naapureista tai jopa kotimaastaan, Pohjoismaihin että Eurooppaan tulleet ovat pääasiallisesti ns. turvapaikkaturisteja, maahantunkeutujia, yhtä ainoaa ei pitäisi päästää tänne ja joka ikinen tänne tulleista pitäisi käännyttää takaisin. Tuo sinun ideasi pakolaishakemusten vastaanottopisteistä kuulostaa niin kansanpetturien ja (((globalistien))) idealta, että oksat pois.

  • Suomen tulisi perustaa pakolais­ten kierrätys­pisteitä maan rajojen ulko­puolelle turvallisiin maihin. Eikös Somalia ole ihan turvallinen nykyään?

Comments are closed.