Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Treenaaminen – osa taistelua

Treenaaminen – osa taistelua

10

Nordfront raportoi usein sosiaalisista ja fyysisistä aktiviteeteista, kuten eräviikonlopuista (niistä viimeisimmät Suomessa ja Hälsinglandissa), melonnasta (esim. Skånessa) ja taisteluharjoituksista maan eri osissa. Tässä ei kuitenkaan ollut syy siihen, miksi tällaisia raportteja ilmestyy. Aktiivisena kansallissosialistina oleminen edellyttää, että omistaa elämänsä taistelulle, sekä psyykkisesti että fyysisesti.

Aktivistimme ovat ulospäin Järjestön kasvot. Se edellyttää, että heidän on oltava sosiaalisia, mutta että heidän on myös annettava itsestään hyvä fyysinen vaikutelma. Kadulla ei tapahdu mitään yksilötasolla. Jos toverini ei ole vähääkään välittänyt pitämään itseään hyvässä kunnossa, niin voinkin olla Minä, joka istuu vankeusrangaistusta. Silloin minun täytyy kääntää se hänen syykseen. Jos aktivisti ei treenaa, hän osoittaa huonoa toverihenkeä.

Tämä ei koske ainoastaan aktivisteja. Kansallissosialistina velvollisuuteni on pitää itseni hyvässä kunnossa, riippumatta iästä ja sukupuolesta. Vaadittavaan fyysiseen tasoon vaikuttaa tietenkin joukko erilaisia tekijöitä, mutta fakta on: kaikkien on treenattava pitääkseen kehonsa terveellä tasolla.

Liikunta ei kehitä vain kehoa, psyykeä ja mieltä, jota tarvitaan aikana, jolloin on pidettävä mieliala huipussaan jaksaakseen taistella. Se on myös valmistautumista tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen, joka on tulossa koko ajan lähemmäksi. Yhteiskuntamme seisoo suurten ongelmien edessä, ja eturintamassa tarvitaan vahvoja taistelijoita.

Naisiamme nähdään harvoin kadulla siitä yksinkertaisesta syystä, että meillä on toinen paikka täytettävänä. Olemme tietoisia fysiologisista eroista miesten ja naisten välillä, ja ymmärrämme, että naisen on vaikea saavuttaa sama fyysinen taso, kuin miehen. Ymmärrämme, että sukupuoleen perustuva kiintiöinti ei ole muuta, kuin (epä)onnistunut yritys levittää valheita ei-sukupuolisista eroista. Ei saa kuitenkaan unohtaa, ettei meidän terveytemme ole vähemmän tärkeä, kuin miesten.

Se, että terveydellä on tärkeä rooli lasten synnytyksessä ja kasvatuksessa, ja että se siten luo virkeitä ja lujaluonteisia vanhempia, on niin itsestään selvää, että sitä tuskin tarvitsee edes mainita. Monet sen sijaan unohtavat, että elämme yhteiskunnassa, jossa jopa naisen tarvitsee osata puolustaa itseään. Nainen ei koskaan tule olemaan tarpeeksi vahva puolustamaan itseään suurempikokoista rikoksentekijää vastaan, saati sitten, jos heitä on useampia. Pari lyöntiä jaloilla tai polven avulla jalkojen väliin voi olla ensipelastus, jos se on todella tarpeen. Jotta se – yhdessä itseluottamuksen kanssa, jonka treenaaminen antaa – tulisi refleksiksi, vaatii juurikin treenaamista!

Argumentteja on monia, mutta siitä huolimatta molemmat sukupuolet hutiloivat. Olemme esikuvia heikentyneelle kansalle ja tuleville sukupolville. Me olemme – ja tulemme olemaan(!) – vahvoja ja suoraselkäisiä miehiä ja naisia, hyvin valmistautuneita siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tällaisina haluamme tulla muistetuiksi, aivan kuten aikaisemmin taistellut kansa.

Rebecca Olofsson

Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Itse olen viimein päättänyt liittyä Vastarintaliikeeseen. Demokratia ei ole mikään vaihtoehto, vaan itsenäisyys ja oma kansa.

 2. Hyvällä yleiskunnolla on kiistatta tärkeä vaikutus jaksamiseen elämän haasteissa.
  Kiitokset, Rebecca, kiintoisasta artikkelista! Aina mukava lukea ruotsalaisten Toveriemme kirjoituksia.

 3. Julkaistaanko muuten Ruotsissa ja Norjassa paljonkin suomalaisten kirjoituksia? Sen verran hyviä kirjoituksia täällä myös suomalaisilla, että olisi hienoa jos niitä saisivat lukea muuallakin.

  • Kyllä niitä julkaistaan ja ruotsalaisten sivuillahan on sivupalkissa aina nähtävissä kolme uusinta kirjoitusta meidän suomalaisten sivuilta. Samoin kun meillä on nähtävissä vastaavat Ruotsista ja Norjasta.

 4. Joskus kuulee ihmisten sanovan, että he ovat “ideologeja”, ja että katutason aktivistit ovat erillään. Heidänlaisillaan nojatuolikansallismielisillä ei ole todellisuudessa mitään oikeutusta väittää olevansa osa taistelua! Jos on kansallissosialisti, silloin treenaa ja pitää yllä taistelukuntoaan.

 5. Kaikin puolin hyvä kirjoitus! Minulla on aina ollut se mottona että mies pitää olla sen verran hyvässä kunnossa että pystyy suojelemaan itsensä ja vielä tärkeämpää omaa perhettä. Se, että ei harrasta liikuntaa on vain laiskuuden merkki ja laiskuudesta pääsee yli jos vain on kiinnostusta. Itse olen treenannut jotain koko elämäni, ja olen innostanut muita kanssaihmisiä liikkumaan ja auttanut heitä heidän liikuntaan koskevilla kysymyksillä yms.

 6. Suoraselkäisyytta ja Voimaa! aina voi kehittää itseään eteenpäin Fyysisesti kuin henkisesti. Hieno kirjoitus Rebecalta.

 7. Kiitos rohkeudesta ottaa suora ja selvä kanta asioihin! Kaikkia miellyttämään pyrkivää liirumlaarumia kukaan jaksa kuunnelmia! Tehkää vaan omaa juttuanne oman näkemyksenne ohjastamina!

Comments are closed.