Koti Uutisia Pohjoismaat Transvestiitti liikkui alasti keskellä kaupunkia

Transvestiitti liikkui alasti keskellä kaupunkia

10

Lauantaina Gjöviksin kaupungin asukkaat Norjassa saivat kuvottavan kokemuksen, kun 20-vuotias transvestiitti oli päättänyt liikkua alasti keskellä pikkukaupungin keskustaa. Koska tämä tapahtui kuuden aikaan iltapäivällä, jolloin useat vanhemmat olivat lastensa kanssa liikenteessä, aiheutti transvestiitin toiminta suurta kiukkua paikkakuntalaisissa, jotka soittivat paikalle poliisin.

Kun poliisi saapui paikalle, he pyysivät alastonta ja korkokenkiin pukeutunutta transvestiittia selittämään heille, miksi hän oli päättänyt paljastaa itseään julkisella paikalla. Tähän transvestiitti totesi, että kyseessä oli sosiaalinen kokeilu ja halu herättää huomiota.

Poliisin pikaisen kuulustelun jälkeen transvestiitti kuljetettiin paikalta pois omaan kotiinsa. Poliisin mukaan hän olisi tapahtumahetkellä ollut selvin päin. Toistaiseksi on epäselvää, johtaako tapahtunut syytteisiin.

Lähde: Nordfront.se

10 KOMMENTIT

 1. Nämä eivät ole “selvinpäin”, ei selvä ja terve mieli toimi noin sairaasti. Kyllä olisi joku vanhempi saanut tirvasta oikein kunnolla tuota iljetystä. Mitähän reaktiota tämäkin sekopää odotti?

 2. Ja homma muka kuitattu “sosiaalisella kokeilulla”, uskomatonta mutta totta.
  Jos joku menisi kyltin kanssa marssimaan samalla tavalla ja vaikka valtakunan vermeissä, kyltissä lukisi; Holokausti on sionistinen vale!, niin ei kyllä kengät tapaisi enää maata kun vietäisiin maijan perään ja tuskin selviäisi virkkeellä “sosiaalisesta kokeilusta”, vai pitäisikö olla loppuun asti raa’an rehellinen ja sanoa “Sosialistinen kokeilu”.
  Voi olla että viimeisellä lauseella pääsisi Breijvikin naapurikoppiin.

 3. Kannatan vahvasti Vlad Tepesin metodeja miten sateenkaarikansan kanssa pitäisi kommunikoida.

 4. Wannabe juutalaiset trollaa. Pervertikot trollaa. Feikkinimimerkit trollaa. Mikä todistaa vain ja ainoastaan PVLn olevan vahvoilla koska ketä jaksaisi kiinnostaa luusereiden trollaus? Ei ketään.

  • Juuri näin.

   Tänne on taas ilmestynyt tämä sama xD reppana joka esiintyy Juutalaisena, SioNistina jne.

   Koville näyttää ottavan antifasistia kun ei narukäsistä ole suoraan väkivaltaan. 😀

 5. Se EI OLE enää transvetiitti, kun kulkee alasti. Transvetiitillä on munat olettaakseni, sillä jos sillä ei niitä ole. Hän EI OLE enää sitten transvesiitti.

Comments are closed.