Koti Uutisia Ulkomaat Transseksuaali mies yritti raiskata muita vankeja brittiläisessä naisten vankilassa

Transseksuaali mies yritti raiskata muita vankeja brittiläisessä naisten vankilassa

3

Ison-Britannian korkeimman tuomioistuimen päätöksen mukaan vuodelta 2009 vankeuteen tuomitut rikolliset sijoitetaan Britanniassa joko miesten tai naisten laitokseen riippuen siitä, kuinka tuomittu itse määrittelee sukupuolensa. Neljästä seksirikoksesta naisten vankilassa Wakefieldissä Länsi-Yorkshiressä vastikään syytteet saanut transseksuaali mies hyödynsi tätä päätöstä.

Neljästä seksirikoksesta ensimmäinen tapahtui vain päiviä sen jälkeen kun mies oli saapunut laitokseen. On epäselvää, mitä teko kaiken kaikkiaan käsittää, mutta brittiläismedian mukaan syytetyllä oli tilanteessa näkyvä erektio, minkä myös valvontakamerat vahvistavat. Syytetyn väitetään lisäksi sanoneen epäsopivia kommentteja suuseksistä eräälle toiselle naisvangille, ja kolmas vanki puolestaan kertoo syytetyn suudelleen häntä niskaan vastoin hänen tahtoaan.

Brittiläismedia paheksuu sitä, että transseksuaali mies oli ylipäätään sijoitettu naisten vankilaan, vaikka hänen penistään ei ole operoitu pois niin kutsutussa sukupuolenkorjausoperaatiossa. Hänet on nyt siirretty miesten laitokseen, ja seksirikostutkinnat jatkuvat edelleen.

Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun seksuaalirikollinen on päässyt hyökkäämään naisten kimppuun Britannian vankiloissa. Viime vuoden syyskuussa brittimediat raportoivat 50-vuotiaan kahden lapsen isän Martin Pontingin muuttaneen nimensä Jessica Winfieldiksi sen jälkeen kun hänet oli tuomittu kahdesta raiskauksesta. Ponting sijoitettiin sitten naisten laitokseen HMP Bronzefieldiin Surreyyn. Raiskaajan läsnäolo järkytti naisvankeja, ja Ponting valitti siitä, että häntä “kiusattiin” vankilassa seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi. Ponting siirrettiin kuitenkin pian toiseen laitokseen, sillä hän oli lähestynyt muita vankeja epäsopivasti useita kertoja.

Lähteet: Nordfront, Daily Mail (1, 2)

3 KOMMENTIT

  1. Haha ha. Ei oikeastaan ole edes hauskaa, että tämä on laillista ja mahdollista. Missä tiede? Missä vaiheessa meidän biologia muuttui?

  2. Saman kaltainen tapaus oli äskettäin Englannin politiikassa. Kun naiskiintiön vuoksi johonkin komiteaan ei oikein saatu jäseniä niin asia ratkaistiin siten, että yksi mies ilmoitti keskiviikkoisin olevansa nainen.

Comments are closed.