Koti Uutisia Kotimaa Touko Aalto: kansallismielisyys on “Pohjois-Korean tie”

Touko Aalto: kansallismielisyys on “Pohjois-Korean tie”

16

Keskiviikkona joukko suomalaisia poliitikkoja osallistui Naantali 24h -nimiseen paneelikeskusteluun, jossa puhuttiin muun muassa kansallisen itsenäisyyden tulevaisuudesta Euroopassa. Itsenäisyys ei ollut kaikkien poliitikkojen mieleen.

Eräs paneelin teeseistä kuului: “Suomen tulee olla valmis rohkeasti luopumaan osasta suvereniteettiaan eurooppalaisen arvoyhteisön hyväksi pystyäkseen paremmin vaikuttamaan globaaleihin haasteisiin koskien esimerkiksi maahanmuuttoa, puolustusta, ilmastoasioita, talouselämän sääntelyä, kauppapolitiikkaa ja turvallisuutta.”

Vihreiden puoluejohtaja Touko Aalto kannatti teesiä intohimoisesti ja väitti, että itsenäisyydestä luopuminen on Suomen kannalta “ainut mahdollisuus”. Liittovaltiokehityksestä kieltäytymistä Aalto kutsui “Pohjois-Korean tieksi”.

Itsenäisyyden ohella Aalto piti myös sananvapautta yliarvostettuna ihanteena. Aallon mukaan suomalaiset rajoittavat toisten vapauksia omalla sananvapaudellaan. Tällä hän viittasi ilmeisesti siihen, että sosiaalinen media ja kansallismieliset vaihtoehtomediat ovat viime vuosina rikkoneet eliitin mielipidemonopolin.

Lähde: Kauppalehti

16 KOMMENTIT

 1. Teksti korjattuna isänmaalliseen muotoon:

  ”Suomen tulee olla valmis rohkeasti luopumaan osastaan EUn eurooppalaisessa arvomaailmaltaan sairaassa yhteisössä pystyäkseen paremmin torjumaan globaalieliitin haasteet koskien esimerkiksi maahanmuuttoa, puolustusta, ilmastoasioita, talouselämän sääntelyä, kauppapolitiikkaa ja turvallisuutta.”

 2. No niin Kameraden… Jos tälle hulluudelle halutaan laittaa piste, niin alkaa tulla kiire. Jos päättäjät saavat hengittää ja EU-lippu liehua, niin muutaman vuoden sisällä Suomessakin on niin suuri populaatio geneettisesti viallisia haittaeläimiä, ettei Lapuan patruunatehdas edes ehdi tuottaa tarvittavaa määrää vastalääkettä. Lisäksi muutaman vuoden sisällä EU:lla on käytössään sotilasjoukko, joka voi saapua nopeastikin valtioon, jossa kansalaiset osoittavat oireita omasta tahdosta.

 3. tää on niin masentavaa, maanpetturi kommarit suomen peräsimessä, ei nyt aallon pettäjä välttämättä päätä mistään, mutta sen hyvät kommari ystävät kylläkin, sipilät ja kumppanit. toivottaavasti joukkomme lajeenee tarpeeks jotta voimme, aloittaa wodan pettureita vastaan. 10-20 vuotta vielä pitäis sinnitellä, ettå tilanne olisi riittävän huono suuren yleisön mielestä. onko silloin jo myöhäistä, sen aika sitten näyttää. toivon parasta ja pelkään pahinta

  • Jos 10-20 vuotta odotellaan, niin peli on auttamattomasti pelattu. Jos ei jotain saada aikaan viimeistään viiden vuoden sisällä, niin se on sitten siinä…

 4. Henkisesti häiriintynyt, tai normaalit moraalisäännöt hylännyt, Touko voi halutessaan muuttaa maastamme pis. Me emme estä ja toivotamme Toukolle onnea uusien haasteiden parissa.

 5. Touko-poika taas “järkeilee”. Ei ole kaikki muumit laaksossa tälläkään.🙂

  • Tämän siitä saa, kun hylkää vaimonsa ja harrastaa liikaa “tajunnan räjäyttävää” rappioseksiä vihreän tyrkkypissiksen kanssa 😀 Väkisinkin jää ainakin Hemuli, Muumi Pappa ja Nipsu rannalle 😀

 6. Uskomantonta mitä tämä propaganda tekee normaalitilassa älykkäille ihmisille..
  Täysi orjamentaliteetti naamioituneena hurskaana “yhteistyön” sekä “vapauden” sanomana.
  Tuonkin miehen voisi varmasti saada ymmärtämään vahvalla viestillä että hän tuossa keskustelussa ja nykyisillä teoillaan ajaa kansojen tuhon agendaa.

 7. Miten suomi voi luopua jo luovutetusta itsenäisyydestä? Itsenäisyyshän mentettiin jo -95, kun suomi kepulikonstein pakkoliitettiin eurostoliittoon, tällöin myös perustuslakia muutettiin niin että ulkopuoliset voivat ottaa niin katsoessaan suomen hallintaansa.
  Koiviston ajasta lähtien on ollut maan poliittisen johdon mieleen maanpetturuus ja oman kansan ahdinkoon ajo niitä suurimpia ja palkittavimpia meriittejä, mitä enemmän vahinkoa sen parempi hillotolppa odottaa euroopassa.

 8. Toukossa näkyy selkärangattoman joojoo-ihmisevoluution huippu. Itsenäinen ja kriittinen ajattelu on karsiutunut pois yleisen hymistelyn ja hyväksynnän tavoittelun tieltä.

  Sairasta.

 9. Onpa älyvapaa kommentti, mutta vihreiltä ei mitään älykästä kannata odottaa muutenkaan.

 10. Muistetaanpa ketkä ovat tämän perverssin vihreän ideologian isät. Vihreän liikkeen synnytti Itä-Saksan Stasi tuhotakseen ympäristönsuojelun tekosyyllä läntiset demokratiat. DDR puolestaan syntyi kommunistisen Neuvostoliiton ansiosta, jonka loivat USA:n sionistien valtaan nostamat bolshevikit. Voidaan täysin syystä sanoa, että jokainen maailmassa vaikuttava perverssi ideologia tai ihanne on sionistien käsialaa, joko suoraan kuten esimerkiksi feminismi, tai välillisesti kuten viherkommunismi.

  https://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/22/stasin-luomus/comment-page-1/

  https://www.youtube.com/watch?v=ZOJ82TU1_VQ

 11. Touko puhuu asiaa. Kansallissosialistit ovat sosialisteja. Tervemenoa Pohjois-Koreaan natsit👍

 12. Puhuu ent. ja nykyinen äärikommunisti.
  Tuo naista kuin sukkiaan vaihtava idiootti ei tajua, että elämme jo Pohjois-Koreassa, mutta tyhmimmät eivät vielä vain tiedä sitä.

Comments are closed.