Koti Uutisia Kotimaa Touko Aalto jättää vihreiden puheenjohtajuuden

Touko Aalto jättää vihreiden puheenjohtajuuden

5

Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen piti tiedotustilaisuuden, jossa informoitiin Touko Aallon jättäneen puheenjohtajan tehtävät. Aalto ei itse ollut paikalla tilaisuudessa. Puheenjohtajuuden jättämisen takia vihreät pitävät ylimääräisen puoluekokouksen, jossa valitaan henkilö hoitamaan puheenjohtajan tehtäviä.

Aalto julkaisi Facebookissa viestin, jossa hän perustelee tehtävien jättöä. Aalto kertoo sairastuneensa masennukseen vuosi sitten, mikä lopulta vei ilon ja työkyvyn. Aalto myös lupaa avaavansa uupumuksensa syitä tarkemmin, mutta tarvitsee ensiksi lepoa.

Lähde: Keskisuomalainen

Aiheeseen liittyen: Touko Aalto irstaili homoklubilla

5 KOMMENTIT

  1. Lâpsiminen on senverta kovvoo hommoo, että uupuuhan sitä homommatkin…

    • Nythän jää sitten luppoaikaa, voi ihan rauhassa homona läpsytellä, vaikka löysällä (¤) poskille kuten hyviin tapoihin niissä piireissä kuuluu.

  2. Nykyisessä heikkoutta ja sairautta glorifioivassa ilmapiirissä on ihan näppärä peliliike vedota masennukseen ja uupumukseen sen jälkeen kun on itse sekoillut. Näin saat sekoilusi anteeksi ja jopa tunnustusta, kun olet “niin rohkea ja uskallat myöntää”.

    Miten piristävää olisikaan, jos nämä perseille läpsijät ja vihreät tapataksimatkustajat myöntäisivät suoraan, että tuli toimittua anteeksiantamattoman häpeällisesti ja muutenkin haukattua liian iso pala eikä pääkoppa muutenkaan kestä suurta painetta sekä rasitusta.

  3. EVVK, kun lueskeli Iltalehteä niin harvoin sitä vakka on löytänyt kantensa yhtä hyvällä sovituksella. On maanisuutta ja depressiota vaikka naapureille jakaisi sekä pilleritkin voisi jakaa korttipöydässä.

Comments are closed.