Koti Uutisia Ulkomaat Torontossa etsitään kahta salamurhaajaa

Torontossa etsitään kahta salamurhaajaa

7

Torontossa Kanadassa poliisi etsii kahta miestä, jotka yrittivät salamurhata miehen keskellä katua. Poliisi on julkaissut tapahtumaan liittyvää videomateriaalia, josta voi nähdä, kuinka tekijät kävelevät uhria kohti.

Kun asetta kantanut tekijä pääsee uhrin lähelle, hän vetää esille aseen ja laittaa tämän kohti uhrin takaraivoa. Videolla voi nähdä, kuinka hän painaa liipaisinta, mutta miehen henki pelastui, koska ase ei lauennut.

Kyseisiä miehiä etsitään myös epäiltyinä toisesta salamurhan yrityksestä, joka sekin epäonnistui.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

  1. Paljastava artikkeli sinun alkoholisoidusta äidistä ja edesmenneestä homoseksuaalisesta isästäsi.

    • Jep. Videosta tuli mieleen lähinnä gangstafilmin parodia. Ei ole nuo sällit olleet niitä kirkkaimpia lamppuja luokkahuoneen katossa.

  2. Ammattimiehet asialla. Samanlaisia “ammattirikollisia” on myös Suomessa, yksi tapaus muistuukin mieleeni kun joku jengi oli lähettänyt “hitmanin” uhrin ovelle, ainoa vain kyseinen älykääpiö oli mennyt väärälle ovelle ja ampunut jotain väärää tyyppiä. 😂 Tosin Suomessa ei ole mafiaa, moottoripyöräjengejä vaan sekä juoppoja ja narkkeja, elämämkoulu ja päihteet näyttelee 90% tapauksista.

  3. Hitto että repesin! Joo, oikeita tosikankstoja, hitmen of the year. Oiskohan ne takusta värvättyjä, tai tästä PunikkiInViinlandista..? 😀

Comments are closed.