Koti Uutisia Ulkomaat Toronton ampujan nimi julki: Faisal Hussain

Toronton ampujan nimi julki: Faisal Hussain

8

Kanadan viranomaiset ovat julkaisseet Toronton ampujan nimen. Hän oli 29-vuotias Faisal Hussain. Hussain ampui sunnuntaina ihmisjoukkoon. Ampumisen seurauksena kaksi ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui. Uhrit olivat 18-vuotias Reese Fallon sekä 10-vuotias tyttö, jonka nimeä ei ole annettu julkisuuteen.

Poliisin saavuttua paikalle he joutuivat ampumavälikohtaukseen Hussainin kanssa. Hussain menehtyi operaatiossa. Viranomaiset eivät ole antaneet tietoa siitä, kuoliko Hussain poliisien luoteihin vai ampuiko hän itsensä.

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

 1. Taas yksi “peace maker” levittämässä rauhan uskonnon sanomaa kristityille. Oikea lähetyssaarnaaja.

 2. Taas ovat ihmiset saaneet “rikastusta”. Voi tätä monikulttuurisuuden “iloa” ja “onnea”.

 3. Twitterissä Alan Salehzadeh vai mikä Salehählämsähläm olikaan jakoi iltalehden uutisen pari päivää sitten ja sanoi, että syylliset olisivat skinheadeja. Kun totuus ilmeni, niin Alan Mullahähläm poisti twiittinsä vähin äänin, kun sai useita vittuiluja kansallismielisiltä.

  • Jutulla oli, niin helppo “moraalionanoida” kun oli vahva usko, että tekijä oli ihminen. Vaan kun paljastui, että kyseessä oli Alladin, niin juttu lakaistaan maton alle, ihan vähin äänin.
   Persialainen ja oletettavasti islaminuskoinen…..tällä ei luonnollisestikaan ole mitään tekemistä islamin kanssa. Kaikki sivistysmaissa puukottaneet/ampuneet apinat ovat vain masentuneita, joilla on mielenterveysongelmia. Islamhan ei liity mihinkään, jos toimittajia ja liberaaleja on uskominen 😀 Älyllinen epärehellisyys menee vielä jakeluun, jos on oma agenda…mutta viime aikoina homma on saanut mittasuhteet, jotka muistuttavat kummasti itsepetosta 😀

   • Islam on rauhan uskonto. Älä levitä palturia. Ei voi tuomita rotua yksilöiden perusteella.

    • Islam rauhan uskontona, on yhtä loistava slogan, kuin “Jos et veikkaa, et voi voittaa” 😀
     Yksilöt tekevät ne pahat teot, ei rotu (check) Mielenkiintoista vain, että tietyt rodut ovat alttiimpia tekemään pahoja tekoja, kuin toiset.

     Odotan henkeä pidätellen ensimmäistä inuiittiterroristia, joka alkaa hillittömät veriorgiat, jossain julkisessa tilassa hylkeen luusta tehdyn veitsen kanssa.

     • Islam on rauhan asialla, joo; kun kaikki muut on tapettu tai käännytetty väkisin, voi olla hetki rauhaa ennenkuin sunnit ja shiiat käyvät jälleen toistensa kurkkuihin. Paras rauha saadaan kun ovat nirhineet toinen toisensa sukupuuttoon.

      Inuiitteja suuremman uhan muodostaa saamelaisten vapautusjärjestön maanalainen poronpurentakommando, joka teroittelee jo hampaitaan iskeäkseen ne kantasuomalaisten kulkusiin tavoitteenaan suomalaisten sukupuutto kuohinnan kautta ja saamelaisvalta koko Skandinaviaan. Olen varautunut; teetätin itselleni kasan kalsareita sinkitystä teräspellistä…

Comments are closed.