Koti Uutisia Torniaisen oikeudenkäynti käsitellään avoimin ovin

Torniaisen oikeudenkäynti käsitellään avoimin ovin

2

Vastarintaliikkeen aktivistia Jesse Torniaista syytetään keskiviikkona 21.12. Helsingin käräjäoikeudessa törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta liittyen suonensisäisiä huumeita käyttäneen Jimi Karttusen kuolemantapaukseen.

Ilta-Sanomien toimittaja oli kysynyt Helsingin käräjäoikeudelta linjausta avoimista ovista sekä kuvaamisesta. Hänelle oli vastattu, että oikeudenkäynti tullaan pitämään avoimin ovin, mutta salissa tulee olemaan kuvauskielto. On kuitenkin mahdollista, että käräjäoikeus määrää paikan päällä käsittelyn tietyiltä osin ilman yleisöä pidettäväksi.

Lähde: Ilta-Sanomat

2 KOMMENTIT

  1. Mutta esim. nauhoituskieltoa ei ole, niinkö??

    On muuten mahdotonta tietää milloin joku salissa nauhoittaa. Henkilö joka tekee töitä läppärlla voi milloin vain nauhoittaa. Ja nykyään nauhuritkin ovat niin pieniä että “007 kynät” nauhottavat sekä ääntä että videota.

  2. Sotasyyllisyys oikeudenkäynti II. Eli täysin poliittinen “täytyyhän jotain tehdä” -tapaus, joka on ihqua toteuttaa kun “syyllinen” on “kuosiin” sopiva. Eihän sellaista tilaisuutta voi olla käyttämättä! Eihän?
    Itse nakkaan paskat Suomen istituutioille aina jopo-saukkiin saakka. Ne ovat samanlaisia kuin YLE eli ne toimivat vain itselleen – kuplassa – , jolla ei mitään kosketuspintaa reaalielämään.

Comments are closed.