Koti Uutisia Kotimaa Toisinajattelija Pentti Linkola kieltäytyi kutsusta Linnan juhliin

Toisinajattelija Pentti Linkola kieltäytyi kutsusta Linnan juhliin

26
Pentti Linkola.

Kulutusyhteiskuntaa ja parlamentarismia vastustava ympäristöfilosofi Pentti Linkola on kieltäytynyt presidentin kutsusta Linnan juhliin. 85-vuotias Linkola kertoo saaneensa juhlakutsun tänä vuonna ensimmäistä kertaa elämässään.

Linkolan mukaan “ajatus itsenäisyysjuhliin menemisestä on minulle täysin mahdoton”. Hän totesi, ettei voi kunnioittaa ympäristöä tuhoavaa Suomen tasavaltaa osallistumalla yhteiskunnallisen eliitin juhlallisuuksiin.

Ympäristöfilosofi on herättänyt usein julkista kuohuntaa poliittisilla kannanotoillaan. Vuonna 2005 monet raivostuivat, kun Linkola totesi Aikalaisen haastattelussa: “Koululaiset täytyisi opettaa kyseenalaistamaan demokratia, tai ainakin keskustelemaan siitä. Toisaalta on sitten tämä ajatus, että natsismi on paha. Kukaan ei halua keskustella siitä, kuinka loistava filosofia se oikeasti oli. Oliko siinä muutakin pahaa kuin se, että se hävisi toisen maailmansodan?”

Lähde: Iltalehti

26 KOMMENTIT

 1. Olisi nyt mennyt laukomaan pari faktaa suorassa lähetyksessä. Riimupinssi vielä napinläpeen…

  • Kannattaa katsoa YouTubesta klippiä Pentistä. On se kova ukko. Sipilän tuomitsi suoraan idiootiksi.

 2. Hieno ja luonnollinen mielipide. P L tuntee esoteerisen ns nationalismin salat.

 3. Olen aina pitänyt Linkolaa fiksuna miehenä. Etenkin 80-90 lukujen taitteessa hän oli allekirjoittaneelle, liki ikoni 😀 Kieltäytyminen linnanjuhlista on se kirsikka kakun päällä….Pentti ei edes vanhoilla päivillään ole myytävänä 😀

 4. Arvostan tuota päätöstä, Linkola voisi osallistua itsenäisyyspäivänä kansallismielisiin tapahtumiin.

 5. Yrittivät saada hänestä puolestapuhujaa ja median suosimaa/sallimaa mannekiinia. Ei mennyt ihan putkeen tällä kertaa.

 6. Oikea ratkaisu Linkolalta, valtaeliitti yritti jälleen nielaista yhden itsenäisesti ajattelevan henkilön. Eipä onnistunut, toisin on monen muun kohdalla, eräs “hankala” toimittaja otettiin supoon jne…

  Kuitenkin EU:n ja nykyisen “demokratian” häviäminen kartalta on alkanut ja edennyt niin pitkälle, että sitä ei enää voi pysäyttää. Monikohan näistä valtaeliitin perässähiihtäjistä ajattelee isänmaansa pettämisen seurauksia, ehkäpä heillä on jotain samanlaisia kuvitelmia kuin Romanian kommunistijohdolla aikanaan, mahdollisesti sama kohtalokin.

  • Toivottavasti selkä seinää vasten laitetaan kuten Romanian koukkunokilla kävi. Meillä Suomessa tosin kansalta puuttuu armeijan tuki. Tämähän ratkaisi tilanteen Romaniassa ’89. Suomen SA-hint marssii “pride”-marsseilla itseään häpäisemässä Juhon, Torstin ja muiden sodomiittien kanssa.

   Poliisi nyt on niin umppihintti laitos ettei siitä sen enempää, paitsi: “Kai Mykkänen”. Hyi helvetti.

 7. Pentti on yksi niistä äärimmäisen harvoista ihmisistä, jotka ansaitsisivat mahtipontisen patsaan melkeinpä joka kaupunkiin muistuttamaan rappiossa tallaavaa massaa tästä suomalaisesta suurmiehestä. Esimerkillinen ihminen!

  • Linkolan patsas tulisi vuolla ajopuusta, tai vastaavasta, sillä hän itse ei katsoisi hyvällä, mikäli patsaaseensa käytettävä materiaali saastuttaisi luontoa mitenkään 😀

 8. http://sammynyman.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/162149-suomalainen-prinssi-rurik

  Arkeologisissa kaivauksissa on lisäksi selvinnyt, että suurin osa vanhimmista löytyneistä esineistä Novgorodin alueelta on noin 850-luvulta löytyneitä Suomalais-Ugrilaisia esineitä. Jos olette koskaan miettinyt, että kuka on nykyisen Venäjän perustanut, niin vastaus voisi olla Suomalainen Prinssi Rurik vuonna 862. Venäjän Monarkia myöskin lasketaan alkaneeksi vuodesta 862. Tätä historiaa Venäjälläkin opetettiin vielä 1700-luvulla varsin avoimesti, mutta syystä tai toisesta asiasta ollaan oltu kovin hiljaa tämän jälkeen.

  Myöhemmin Venäjää hallinneet Romanovit ovat myöskin Suomalaisen Prinssi Rurikin Dynastian perillisiä. Muistetaan myöskin se, että Pietaria perustettaessa, suurin osa Pietarin alueella asuvista ihmisistä oli Suomalaisia. Ja vielä lopuksi, että muistetaan sulkea ne korvat aina silloin, kun ruotsalainen alkaa opettamaan Suomalaiselle historiaa.

  • Joissain lähteissä Rurikia on tarjottu myös eestiläiseksi, suomalaisen tai skandinaavisen alkuperän lisäksi. Varangian prinssi, varangeiksihan kutsuttiin nykyisen Novgorodin alueen pohjoismaisperäistä kansaa. Oli miten oli, aikansa mahtimies.

 9. Pentti Linkola on mahtava mies. Hänellä on VALTAVASTI tietämystä monista asioista. Luonnosta hän tietää enemmän kuin varmaan kukaan tässä maassa, sillä hän on elänyt sen keskellä joka hetki. Itse pyrin myös täällä maaseudun rauhassa aina tarkkailemaan kaikkea; hiljennyn ja pysähdyn tutkimaan.

  Linkola on sanonut mm. että vain rikkaammasta maasta voi muuttaa köyhempään, eli Suomesta Afrikkaan suuntautuva maastamuutto on ekologisesti järkevää ynnä kestävää.

  Ihmiskuntaa hän ei sano luonnon tekemäksi virheeksi, sillä luonto ei niitä tee. Ihmisessä sen sijaan on vapaa tahto [=perkele, kirj. huom.] ja Linkola näkeekin ihmisen epäonnistuneeksi. Itse koen täysin samoin. Katsokaa nyt vaikka mitä tämän hetken suomalainen palvoo: vaikkapa jotakin perkeleen ASMR-videoita. Jos joku ei tiedä mitä nuo ovat, niin lyhykäisyydessään maiskutteluääniä suulla ja kirjan naputtelua sormilla. Kyllä. Tässä voi, kuulemma, olla oikein taitavakin. Nämä äänet sitten aiheuttavat aivo-orgasmin.

  Kyllä, pieleen on menty ja rankasti. Ja nuo Linnanjuhlat nyt ovat yksi perkeleen anuksenlemuttamistapahtuma vain. Suomen Eduskunta on myös samanlainen paikka. Hinttejä ja neekereitä näkee yllinkyllin muutenkin. Juutalainen Saul ei ole minun presidenttini.

 10. Kun oikea ihmisen ystävä ja kansanvallan ajaja Haider edellisen kerran sai puolueensa hallitukseen, sosialidemokraatit laittoivat itävallan boikottin. Kaikkien maiden demarit olivat jo kauan demonisoineet Haiderin muiden nationalistien ja kansallismielisten tavoin. Demarit toimivat NWO-miesten innokkaimpina apureina, kuten jo 20-luvulla esim. Saksassa. Jos Hitler olisi ollut petosta, niin miksi globaali eliitti halusi tuhota hänet eikä juuri Neuvostoliittoa? Miksi Haider ja oman kansan puolella olevat sekä EU-diktatuurin vastustajat ovat vihatuimpia juuri suurpääoman ja eliittien taholta? Miksi myös vasemmisto vihaa heitä? Todellisuudessa esim. Hitler oli työläisille ja koko kansalle paljon parempi kuin mikään vasemmistolainen tai etenkään kommunistinen hallinto ikinä. Juuri ne ovat huijausta. Hitler ajoi työtä rahajärjestelmän perustaksi kullan sijaan ja toimi näin omassa maassaan. Hän halusi kaataa pankkiirien talous- ja rahajärjestelmät eikä Stalin/Lenin. Miksi muuten marxilaiset sosialistit olisivat muka ainoa mahdollinen työväestön ja alempien luokkien edustaja? Mihin käsitys perustuu? Miksi ei voisi olla muunlaista sosialismia ja aidosti näiden ryhmien etuja ajavaa voimaa?

  Vieläkin kiertää huhu ja monet todella hyvät youtube ym muut kanavat ovat sitä mieltä että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio! Kaikki mitä hän teki oli juuri päinvastaista (Esim vapaamuurarien kieltäminen)!! Suurimmat nilkit ovat ja ryöstäjät ovat aina korkeimmissa viroissa!!!! AINA! Jos joku tervepäinen pääsee näihin virkoihin hänet tapetaan!!

  • Aatulla oli selvä visio niin talouden kuin pankkimafian suhteen ja siksi III Valtakunta olisi tuhottu tavalla tai toisella, meni historia miten hyvänsä. Eihän niin nyt saa tehdä ja toimia, että määrätyiltä piireiltä jää korkomiljardit saamatta.

  • Linkolan viimeinen haastattelu: “Koronavirus voi hieman jarruttaa maapallon tuhoa, mutta kun se on saatu lannistettua, jatkuu sama elämäntapa.”

   Linkola kieltäytyi Linnan juhlista 2018 kutsuen Suomea “maailman viheliäisimmäksi kansaksi”.

   Bongattua:

   »PS sai rajat kiinni, “Vihreät” lentokoneet maahan & tehtaat kiinni, Vasemmisto kauppojen hyllyt tyhjiksi, Keskusta Väyrysen kotikaranteeniin, Kokoomus yritystukihanat auki ja KD baarit kiinni!»

  • USA on ottanut v. 1990 asti 1 000 000 köyhää maahansa vuosittain. Nykyisin lukema on 2 000 000 per vuosi.

   Maailmassa on 5 300 000 000 ihmistä, jotka tienaavat vähemmän kuin keskim. meksikolainen.

   Maailmassa on 3 000 000 000 ihmistä, jotka tienaavat alle kaksi dollaria päivässä.

   Vaikka jokainen EU-maa ottaisi 10 000 000 tai 1 000 000 000 köyhää vuodessa sisään, niin tätä ongelmaa ei voida näin ratkaista.

   Lisäksi nämä tulijat — geelitukat, iPhone-“pakolaiset”, irakilaiset rintamakarkurit jne. — ovat niitä hyväosaisimpia, rikkaimpia ja terveimpiä. Köyhät ja kipeimmät jäävät sinne kotimaitaan “pitämään pystyssä” ja “rakentamaan”…

   Nämä loiset myöskin lisääntyvät räjähdysmäisesesti niin kotimaissaan kuin tänne länteen tuotuinakin.

   Sitten puhutaan että tänne Suomeenkin tarvitaan työntekijöitä. Yhä nytkin lennätetään sakkia tänne eläteiksi! Kuinka monta työtöntä meillä todella on? Otetaan mukaan opiskelijat, sairauslomalaiset, pitkäaikaissairaat, pitkäaikaistyöttämät (jotka poistetaan työttömyyslukemista tietyn ajan jälkeen!), kurssitetut, äityislomalaiset, somalit, afgaanit, mustalaiset…

   Suomeen tarvitaan “kansainvälisiä huippuosaajia”. Eikö Suomessa enää ole niitä? Löytyykö niitä ihan oikeasti maista, joiden keskim. ÄO on kehitysvammaisten tasolla?

   • Keskim. ÄO:

    • Somalia 68
    • Afganistan 84
    • Iran 84
    • Pakistan 84
    • Indonesia 87
    • Irak 87
    • Malesia 92

    LUKUTAIDOTTOMIEN osuus väestöstä valituissa muslimimaissa:

    • Tšad 66,4 %
    • Guinea 60,5 %
    • Sierra Leone 59,1 %
    • Gambia 53,5 %
    • Senegal 50,3 %
    • Guinea-Bissau 47,8 %
    • Norsunluurannikko 44,7 %
    • Bangladesh 44,1 %
    • Marokko 43,9 %
    • Mauritania 42,5 %
    • Nigeria 39,2 %
    • Jemen 37,6 %
    • Sudan 29,8 %
    • Tanzania 27,1 %
    • Komorit 25,8 %
    • Irak 29,1 %
    • Syyria 15,8 %
    • Saudi-Arabia 13,9 %

 11. Toisaalta Pentti Linkola oli myös tällaista mieltä (IS) :

  “Euroopan kantaväestön Linkola näkee harvenevan nykyisin toivotulla tavalla, joskin lapsilisistä ja muista syntyvyyskannustimista pitäisi luopua. Syyskuussa Suomea järkyttänyt väestöennuste suomalaisten ennätysalhaisesta syntyvyydestä oli Linkolan mukaan suurimpia ilouutisia aikoihin.”

  Linkola ei mielestäni ollut kansallissosialisti, vaikka demokratia- ja luontokäsitys olivat oikean suuntaisia. Oikea kansallissosialisti ei ole anti-humanisti, ateisti eikä fatalisti. Kansallissosialimi korostaa rodullista ja heimollista ajattelua. Valkoisen rodun (valkoisia on 8% maailman väestöstä) säilyminen ja kehittyminen on aatteen ydinasia, kuten Simon Lindberg on monta kertaa sanonut.

 12. Suuri tietäjä ja todellinen vihreä on poissa. Menetimme valtavan määrän viisautta ja tietämystä. Toivottavasti edes murunen tästä jatkaa eloaan meissä joissakin.

  Herran haltuun.

Comments are closed.