Koti Artikkelit Toiset 12 syytä sille, miksi en usko holokaustiin

Toiset 12 syytä sille, miksi en usko holokaustiin

15

Kansallinen Vastarinta julkaisi aiemmin tänä vuonna artikkelin “12 syytä sille, miksi en usko holokaustiin“. Nyt julkaisemamme artikkeli tarjoaa 12 uutta motiivia kyseenalaistaa “juutalaisten joukkotuhonta kaasukammioissa”, josta historiantutkijat eivät ole löytäneet ensimmäistäkään fyysistä todistetta.

13. Preussinsininen. Kun Zyklon-B:n vaikuttava aine HCN (vetysyanidi) reagoi tiili- ja betoniseinissä olevan raudan kanssa, syntyy sinistä väriä, jota kutsutaan preussinsiniseksi ja josta englanninkielisessä maailmassa käytetään termejä Prussian Blue, Iron Blue, Turnbull’s Blue, jne. Saksalaisilla keskitysleireillä Zyklon-B:tä käytettiin lähinnä hyönteismyrkkynä, ja leireillä oli erityisiä kaasukammioita, joissa vaatteet desinfioitiin mainitulla myrkyllä. Näissä todellisissa kaasukammioissa seinät ovat värjäytyneet sinisiksi, jopa seinän ulkopintaan asti. Kemisti G. Rudolf on käsitellyt aihetta perusteellisesti vuonna 2017 kirjassaan The Chemistry of Auschwitz (22) joka on oikeastaan päivitetty versio kirjasta The Rudolf Report. (23) Virallinenkin historiankirjoitus myöntää, että desinfiointikammioita (esim. rakennukset BW5a ja 5b) ei käytetty ihmisten tappamiseen. Holokaustin kannalta ongelma syntyy, kun preussinsinistä väriä ei löydykään huoneista, jotka virallisen historiankirjoituksen mukaan olivat niitä kaasukammioita, joissa “murhattiin” ihmisiä Zyklon-B:n avulla.

14. Holokaustiin uskovien reaktio preussinsinisen värin ongelmaan. Asia tuli yleiseen tietoisuuteen, kun amerikkalainen insinööri Leuchter kävi ottamassa näytteitä väitetyistä murhakammioista. Holokaustilobby aloitti raivokkaan kampanjan Leuchterin maineen mustamaalamiseksi perättömien syytösten avulla. Leuchter toki teki joitakin pieniä virheitäkin, jotka revisionistit ovat myöntäneet. (24) Puolalaiset holokaustiin uskovat tutkijat tekivät myös oman ”tutkimuksen”, jolla he yrittivät todistaa revisionistien väitteet vääriksi. Rudolf on käynyt heidän ”tutkimuksensa” perusteellisesti läpi omissa teoksissaan (25) ja osoittanut, että tutkijat ovat mm. käyttäneet menetelmää, joka ei tunnista kaikkia preussinsinisen yhdisteitä, jättäneet julkaisematta kiusallisia tuloksia sekä ottaneet lisää näytteitä saadakseen ”oikeita” tuloksia. Rudolf kutsuukin puolalaisten tutkimusta 1900-luvun ehkäpä suurimmaksi tieteelliseksi huijaukseksi (26).

15. Holokaustin kiistävät holokaustiselviytyjät. Holokaustirevisionismin voidaan katsoa alkaneen henkilöistä nimeltä Paul Rassinier (27) ja Josef Ginsburg (28). Rassinier oli ranskalainen kommunisti, jonka saksalaiset laittoivat Länsi-Euroopassa sijainneille työleireille. Ginsburg (tunnetaan myös kirjailijanimellä J.G. Burg) oli romanianjuutalainen, jonka saksalaiset lähettivät itään Transnistriassa olevalle leirille. Sodan loppumisen jälkeen kumpikin ihmetteli omalla tahollaan, mistä ihmeen holokaustista mediassa puhutaan, kun heillä itsellään ei ollut mitään havaintoa moisesta. Kumpikin alkoi tutkia asiaa, kävi tutustumassa niihin leireihin, joissa he eivät itse olleet olleet, haastattelivat niillä olleita ”holokaustiselviytyjiä” ja kirjoittivat aiheesta useita kirjoja. Varsinkin Ginsburg on mielenkiintoinen tapaus, koska juutalaisena hän tiesi miten toinen juutalainen saadaan puhumaan totta (29).

16. Nykyiset juutalaiset revisionistit. David Cole vieraili vuonna Auschwitzissa 1992 ja kuvasi kuuluisan videon, joka mm. osoittaa oppaiden valehtelevan turisteille, että filmillä näkyvä kaasukammio olisi alkuperäinen (30). Vuonna 2015 Gerard Menuhin, kuuluisan viulisti Yehudi Menuhinin poika, julkaisi kirjan (31), jonka ensimmäisessä luvussa hän esittää runsaasti holokaustin vastaisia todisteita. Heidän lisäkseen jonkinasteista holokaustikritiikkiä ovat esittäneet mm. juutalaiset Roger Dommerque, Bezalel Chaim, Paul Eisen ja Gilad Azmon (32).

17. Madagaskar-suunnitelma. Vuonna 1927 Budapestissa pidetyssä kokouksessa esitettiin, että juutalaisongelma voitaisiin ratkaista siirtämällä nämä Madagaskar-saarelle. 3.7.1940 Saksan ulkoministeriön juutalaisosaston johtaja Fritz Rademacher esitti virallisen suunnitelman juutalaisten siirtämisestä. Ministeri Rippentrop hyväksyi suunnitelman ja lähetti sen RSHA:lle. 30.8.1940 Rademacher esitti täsmennetyn suunnitelman, projektin, juutalaisen siirtämisestä Madagaskarille (33). Sotatilanteen vuoksi projektia ei kuitenkaan pystytty toteuttamaan, vaan 10.2.1942 Rademacher ilmoitti Harald Bielfeldille, että juutalaisia ei siirretäkään Madagaskarille vaan Neuvostoliitolta vallatuille aluille (34).

18. Siperia-suunnitelma (35). Itse Adolf Hitler puhui juutalaisten potkimisesta Ural-vuoriston itäpuolelle (36), ministeri Ribbentrop puolestaan puhui juutalaisten lapioimisesta Ural-vuoriston yli (37), ja Heydrich esitti suunnitelman, että juutalaiset sijoitetaan Jäämeren (38) rannalle sitten kun Neuvostiliitto on kukistettu (39). Näyttää siltä, että vielä sodan alkuvaiheessa saksalaisilla ei edes ollut tarkkaa suunnitelmaa, mihin juutalaiset sijoitetaan, mutta on täysin selvää, että nämä oli tarkoitus siirtää itäänpäin elävinä. Vielä sen jälkeen kun Madagaskar-suunnitelma oli hyllytetty, Göbbels kirjoitti maaliskuussa 1942 päiväkirjaansa merkinnän, jossa hän pohdiskelee vaihtoehtoa, että juutalaiset siirretään sittenkin Madagaskarille sen jälkeen kun sota Neuvostoliittoa vastaan on voitettu (40).

19. Haavara-sopimus. Helmikuussa 1933 sitrushedelmiä Palestiinassa viljelevän Hanotea Ltd -yhtiön edustajat lähestyivät saksalaisia, koska he huomasivat, että heillä on yhteinen tavoite: saada juutalaiset muuttamaan Palestiinaan (nykyisen Isrealin alueelle). Tapaamisesta seurasi sopimus, joka takasi Saksasta Palestiinaan muuttaville erilaisia etuja, joita ei tarjottu edes Saksassa asuville syntyperäisille saksalaisille (ei-juutalaisille). Juutalaiset mm. pystyivät tekemään pankkitalletuksen, jonka avulla he maksoivat sairausvakuutuksen 10 vuotta etukäteen, siirtämään rahaa Palestiinaan sekä viemään mukanaan erilaisia tavaroita – eikä heidän tarvinnut maksaa erityistä muuttoveroa. Palestiinassa asuvat puolestaan hyötyivät alueelle virtaavasta rahasta, investoinneista, työvoimasta jne. Muuttoliike toki aiheutti joitakin lieveilmiöitäkin, joten sopimusta vastaan esiintyi myös kritiikkiä sekä saksalaisten että juutalaisten puolelta. Osa juutalaisista katsoi, että sopimus rikkoo räikeästi heidän julistamaansa boikottia Saksaa vastaan (juutalaisethan julistivat taloudellisen sodan Saksaa vastaan NSDAP:n vaalivoiton jälkeen). Eräitä saksalaisia puolestaan huolestutti se, miten kalliiksi sopimus tulee Saksalle ja kuinka se vaikuttaa negatiisesti saksalaisten ja arabien suhteisiin. Sota Saksan ja Englannin välillä ajoi sopimuksen alas, ja viimeiset rahasiirrot tehtiin joulukuussa 1941 (41).

20. Rublee-Wohlthat -sopimus. Haavara-sopimus käsitteli juutalaisten muuttoa vain Palestiinaan, joten tarvittiin toinen sopimus, jonka avulla juutalaisia yritettiin saada muuttamaan Saksasta kaikkiin muihinkin valtioihin. Vuonna 1938 Evian-les-Bainsissa pidettiin kansainvälinen pakolaiskokous, johon osallistui saksalaisten lisäksi 32 muun valtion edustajat. Yhdenkään valtion edustajat eivät kuitenkaan olleet kiinnostuneita ottamaan omaan maahansa juutalaisia, vaan kokous päätyi lähinnä perustamaan komitean asiaa selvittämään. Komitean johtajaksi nimitettiin amerikkalainen lakimies George Rublee. Saksalaisten puolelta yritettiin aluksi lähinnä sabotoida komitean toimintaa, kunnes itse Hitler puuttui peliin, koska halusi saada juutalaiset muuttamaan pois Saksasta. Lopulta asiaa hoitamaan tuli saksalaisten puolelta Helmut Wohlthat. Rublee ja Wohlthat saivat aikaan sopimuksen, joka lähinnä takasi maastamuuton rahoituksen. Sodan sytyttyä muut valtiot olivat entistä vastentahtoisempia ottamaan juutalaisia, ja syntyi erikoisia muuttoreittejä, esim Berliini – Moskova – Sanghai – Jokohama – San Francisco – Panama (42).

21. Radioaaltodesinfioitilaite. Vuonna 1936 saksalaiset teknikot huomasvat, että suuritehoinen radiolähetin tappaa sen lähelle tulevat hyönteiset. Tästä alkoi hyönteisiä ja muita tuholaisia tappavan laitteiston kehittely. SS tilasi laitteistoja keskitysleireille 1940-luvun alkupuolella. Ensimmäinen oli tarkoitus asentaa Auschwitziin 15.5.1943, mutta sodan takia toimitukset viivästyivät. Siirrettävä laitteisto saatiin vasta lokakuussa 1943, ja kiinteä laitteisto vasta vuonna 1944. Laitteisto osoittautui ylivertaitaiseksi Zyklon-B:llä ja vastaavilla menetelmillä suoritettavaan desinfiointiin verrattuna. Auschwitzin lisäksi laiteistoja asennettiin Mauthauseniin ja Guseniin, ja lisäksi sellainen tilattiin Dauhauhun. Sen sijaan Wehmachtille tilattiin ilmeisesti vain yksi, eikä sitäkään ennätetty ottaa käyttöön (43).

22. Juutalaisten värisokeus. Zyklon-B:llä ja pakokaasulla (oik. vetysyanidilla ja hiilimonoksidilla) on myrkyllisyyden lisäksi toinenkin mielenkiintoinen yhteinen ominaisuus: tapetun ihmisen iho muuttuu kirsikanpunaiseksi. Useimmat ”silminnäkijät” kuitenkin väittävät nähneensä sinisiä ruumiita ja jotkut ovat maininneet keltaisen ja vihreän (44). Voidaankin kysyä, ovatko kyseisen ”silminnäkijät” värisokeita, vai ovatko he kenties nähneet vaatteiden desinfiointikammioiden sinisiä seiniä (katso tämän listan kohta 13) ja päätelleet, että ruumiitkin muuttuvat sinisiksi, vai toistelevatko he vain jotain huhupuheita?

23. Häkäpönttö. Polttoainepulan vuoksi kaikki dieselöljy ja bensiini pyrittiin varaaman sotilaskäyttöön. Tästä johtuen Saksassa oli jo syksyllä 1941 noin 150 000 häkäpöntöllä toimivaa siviiliajoneuvoa. Syyskuussa 1942 ministeri Speer määräsi kaikki kaikki keskiraskaat ja raskaat ajoneuvot muutettaviksi häkäpöntöillä toimiviksi. Syykskuussa 1943 määräys ulotettiin koskemaan kaikkia ajoneuvoja. Aivan sodan loppuvaiheessa polttoainepula oli niin huutava, että jopa panssarivaunuja varustettiin häkäpöntöillä. Häkäpönttö tuottaa erittäin vaarallista häkää, hiilimonokdisia, enemmän kuin bensiinimoottori ja paljon enemmän kuin dieselmoottori. Helposti valmistettava ja halpa häkäpönttö olisi ollut erinomainen laite juutalaisten kaasuttamiseen hengiltä, mutta jostain syystä holokaustiin uskovat eivät väitä, että tätä olisi käytetty murhaamiseen (45).

24. Kirjaroviot, sensuuri ja vainot. Revisionistien kirjoittamia kirjoja on poltettu mm. Länsi-Saksassa (46). Esimerkiksi Amazon-kirjakauppa on poistanut revisionistien kirjoja (47). Revisionistit ovat joutuneet vainon kohteeksi (48) ja heitä on jopa yritetty tappaa (49). Holokaustin epäileminen on vakava rikos yli 20 valtiossa (50). Jos holokausti olisi oikeasti tapahtunut, holokaustiin uskovien tarvitsisi vain esittää todisteet näkemyksensä puolesta ja he voisivat myös kumota helposti revisionistien argumentit. Totuutta ei tarvitse suojella lakipykälillä eikä väkivallalla.

Viitteet:

22. Germar Rudolf: The Chemistry of Auschwitz:: The Technology and Toxicology of Zyklon B and the Gas Chambers – A Crime-Scene Investigation. ISBN 978-1-59148-170-6. Holocaust Handbook 02.

23. Germar Rudolf: The Rudolf Report: Expert Report on Chemical and Techinical Aspects of the ‘Gas Chambers’ of Auschwitz. ISBN: 978-0-9846312-7-8. Holocaust Handbook 02. (numerolla 2 on siis ilmestynyt kaksi erinimistä kirjaa, koska päivitetylle versiolle(viite22) on jostain syystä annettu kokonaan uusi nimi).

24. F. Leuchter, R. Faurisson, G. Rudolf: The Leuchter Reports: Critical Edition. ISBN: 978-1-937787-14-1. Holocaust Handbook 16.

25. Viite 22, sivut 334 – 342, ja viite 23, sivut 256 – 266.

26. Viite 22, sivu 259.

27. https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Rassinier

28. https://en.metapedia.org/wiki/Joseph_G._Burg

29. https://www.henrymakow.com/2017/09/Josef-Burg.html

30. https://www.youtube.com/watch?v=tdu459VCJiM

31. G. Menuhin: Tell the Truth and Shame the Devil – Recognize the True Enemy and Join to Fight Him. ISBN 978-1-59148-141-6. (Toisin kuin kirjan nimestä ehkä voisi päätellä, kirja ei liity mitenkään uskontoon, Menuhin identifioi itsensä ateistiseksi juutalaiseksi).

32. https://en.metapedia.org/wiki/List_of_Jewish_dissidents

33. Jürgen Graf, Thomas Kues, Carlo Mattogno: Sobibór: Holocaust Propaganda and Reality. ISBN: 978-0-9818085-4-3. Holocaust Handbook 19. Sivut 198 – 201.

34. Carlo Mattogno: The Einsatzgruppen in the Occupied Eastern Territories: Genesis, Missions and Actions. ISBN: 978-1-59148-196-6. Holocaust Handbook 39. Sivu 96.

35. Viite 33, sivut 201 – 213.

36. Viite 34, sivu 88.

37. Viite 34, sivu 144.

38. https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjoinen_j%C3%A4%C3%A4meri

39. Viite 34, sivu 89.

40. Viite 34, sivut 96 – 97.

41. Ingrid Weckert: Jewish Emigration from the Third Reich. ISBN: 1-59148-011-6. Holocaust Handbook 12. Sivut 23 – 34.

42. Viite 41, sivut 39 – 45.

43. http://www.ihr.org/jhr/v18/v18n3p-4_Weber.html

44. https://codoh.com/library/document/657/

45. Viite 5, luku 9 Half a Million Poison Gas Generators on Wheels – Never Used for Mass Murder!

46. Germar Rudolf (ed.): Dissecting the Holocaust. The Growing Critique of ‘Truth’ and ‘Memory’. ISBN 0-9679856-2-5. Holocaust Handbook 01. Sivut 25 – 26

47. https://codoh.com/library/document/4718/

48. Viite 23, sivut 283 – 435.

49. https://codoh.com/library/document/300/

50. https://en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

15 KOMMENTIT

 1. Yksi pikku juttu: Ei hplocaustiin tarvitsekaan uskoa. Se on näet niin factaa kuin joku vain voi maailmassa olla. Se jätti jälkeensä todisteita enemmän kuin mikään muu tapahtuma on jättänyt, vaikka natsit yrittivätkin todisteita tuhota. Tervetuloa jo reaalimaailmaan, please!

  • Kaasukammiossa teloittaminen lopetettiin USA:ssa koska näiden teloitusten tekniseen toteutukseen tutustumalla voitiin huomata miten kaasukammiossa massamurhaamisen toteuttaminen vaatisi tiettyjä asioita. Ei haluttu enää tarjota todisteita holokaustia vastaan reformisteille tai ylipäätään heille jotka haluavat tietää miten asiat oikeasti olivat.

   Herra Leuchter aikanaan jo debunkkasi empiirisesti koko kaasukammio-myytin. Juutalaiset jo luulivat että olivat onnistuneet erään herra Morrisin tekemän dokkarin myötä debunkkaamaan Leuchterin tekemät tutkimukset. Toisin kävi. Nyt Morrisin elokuvan valheellisuus on tullut päivänvaloon:

   renegadetribune.com/mr-death-epic-propaganda-stuff-jewish-panic-remedy/

   Yksi Morrisin elokuvan tieteellisistä huijauksista on väite, että Cyclon-B -kaasu ei menisi syvemmälle seiniin, vaan olisi vain aivan pinnassa. Tämä on valhe jonka pohjalta muka “debunkataan” Leuchterin, maailman parhaan kaasukammio-asiantuntijan, tutkimukset:

   “In 1999, Prof. James Roth from the Alpha Analytic Laboratories, who in 1988 analyzed Leuchter’s samples, has made the incredibly ridiculous remark, hydrogen cyanide could not penetrate building materials deeper than 0.01 mm, that is, all cyanide compounds measured supposedly were on the immediate surface of the walls. My samples no. 11, 13, 17, 19b and 23, taken from deeper layers of the plaster, prove Prof. Roth wrong. Since plaster and mortar are highly porous materials, such a statement is untenable anyway. One wonders why a Professor for Analytical Chemistry spreads such stupid lies.[4]”

   Lisää:

   renegadetribune.com/mr-death-epic-propaganda-stuff-jewish-panic-remedy/

  • Imaami:

   “Hienoa, nyt voimme toteuttaa suuri terroriteko Helsingin keskustassa. Mutta, mistä sait nämä kaikki 200 konekivääriä, räjähteet ja ammukset??

   -Helppoa, Suomen valtio pyysi minut armeijaan!

 2. Ja kun tiedetään että Auschwitsh oli kemianlaitos tarkoituksenaan tuottaa bensiiniä eikä mikään tappopaikka, niin siinä n ensimmäinen suuri virhe viralliseen historiaan. Yhtä suuri virhe on se että kaikki “kuolemanleiriltä” selvinneet muistavat kävelleensä sen pahamaineisen tekstin alitse. Mutta yllätys yllätys, miksi valokuvissa on aina rautatiet? Sitäpaitsi, se teksti tuotiin Treblinkasta sen jälkeen kun se oli pommitettu maan tasalle. Se oli Terblinkan slogan, ei Auschwitchin.

  • Treblinkaa ei pommitettu, vaan se purettiin sen jälkeen kun se oli saavuttanut tavoitteensa. Venäläisille ei ollut jäljellä juuri mitään.

   • Kun olin koululainen, koulussa opettajat kertoivat, että inhottavat fasistit, kun pelkäsivät lähestyvää Puna-Armeijaa, päättivät peittää rikosten jäljet. Tätä varten he pakottivat vankeja avaamaan joukkohautoja, nostamaan sieltä teloitettujen satoja tuhansia ruumiita, polttamaan ne, sitten palamatta jääneet luut murskaamaan jauhotuskoneissa, sitten hävittämään tuhkat/luujauhot olemattomiin. Sitten vielä pakottivat vankeja täyttämään kuopat samalla mullalla, ja maisemoimaan alueet, istuttamalla paikalle puita, pensaita ja kylvömällä ruohot. Vangit, jotka tekivät nämä työt myös hävitettiin jälkiä jättämättä. Ja ne fasistit, jotka hävittivät ko. vankeja oli myös hävitetty toisten fasistien toimesta. Tällä tavalla verenhimoiset saksalaiset fasistit hävittivät kaikki todisteet tapahtuneista murhista.
    Mutta fasistit eivät aavistaneetkaan, että jokaista heidän liikettä valvoivat neuvostopartisaanit jotka sitten kertoivat koko totuuden! eikä mitään muuta kuin totuus.
    Todisteiden puute ei tarkoita, että rikosta ei olisi tapahtunut, se on demokrattisen oikeusvaltion perusperiaate. Aivan kuten hovioikeus lausui, että ei tarvitse tehdä rikoksia jotta olla laiton.

    Tuomioistuimessa tuomittavien fasistien apulaisten kelvottomat selitykset jostakin syystä ovat nauhoitettu ilman ääntä. Ja tärkeä “todistaja, joka ihmeellisella tavalla pelastui kaasukammiosta, puhui niin hiljaa, että tallentaminen filmille epäonnistui” (video pysäytetty https://youtu.be/h0LzJD0EXTQ?t=444 )
    Mutta ei hätiä mitiä, fasistit on teloitettu (10:27) ja sheeple uskoo mitä vain.

    • Stallariopettajat satuilivat mitä satuilivat, ja osa oppilaista oli tiedostavia ja uskoivat. Kansallissosiaalinen satuilu ei ole sen parempaa. Itärintama romahti niin nopeasti että siinä vaiheessa ei ehditty juurikaan siivota. Treblinka purettiin kun itärintama oli vielä kaukana.

     Ei tiennyt bilsan ja maantiedon opettaja miksi maapallon keskilämpötila on noin 20 astetta korkeampi kuin pelkästään astronomisesti pitäisi olla. Lukion ekalla kokoomuslainen hetero historian opettaja rohkeni kertoa että antiikin Kreikassa homous oli muotia ja niin se hintendon pelaaminen on nykyäänkin.

     Kyllä maailmassa on ollut himmeitä aatteita ja suuria suunnitelmia muuallakin. Natsi-Saksa on absoluuttisesti laskettuna kansanmurhaajana vasta kolmas, ja suhteellusesti laskettune Pol Pot on ykkönen.

     • Valehtelet Treblinkasta. Valehtelet Kolmannesta Valtakunnasta.

      Valehtelu ja tutkimusten kieltäminen – ne on sodan voittaneen mafian tärkeimmät työkalut.

 3. 1930 Koko maailmassa oli juutalaisten suurimman järjestön, eli Amerikan Juutalaisen komitean, arvioiden mukaan kaiken kaikkiaan noin 15 miljoonaa juutalaista.
  Koko Euroopan alueella oli saman lähteen mukaan noin 9.2 juutalaista.
  Saksan ja saksan lähialueiden alueella alle 7.2 miljonaa juutalaista.
  Realistisesti ei voi olettaa kansallissosialistisen Saksan voineen olla kosketuksissa paljoa yli 4 miljoonaan juutalaiseen.

  Ottaen huomioon lukuisat miljoonat Euroopan maita sodan jälkeen asuttaneet juutalaiset, on yksiselitteisesti harhaista kuvitella edes muutaman miljoonan juutalaisten tulleen tahallisesti surmatuksi, saatika 6 miljoonan.
  On toki totta, että kansallissosialistinen Saksa oli houkutteleva maahanmuuton kohde korkeine palkkoineen ja työläisten oikeuksineen, mutta tuskin sinne kuitenkaan lukuisia miljoonia juutalaisia lappasi työskentelemään vaikka työleirienkin olot varsin mukavat lienevät olleetkin varsinkin senaikaisilla standardeilla.

  Kaiken kaikkiaan näyttäisi, että noin 2, korkeintaan 3 miljoonaa juutalaista kuoli ennenaikaisesti toisen maailmansodan kuluessa. Valtaosa näistä ensinnäkin muilla alueilla kuin kansallissosialistisen Saksan hallinnoimilla alueilla ja käytännössä lähes kaikki samoihin syihin ja suurinpiirtein samassa suhteessa väestöönsä, kuin muutkin siviiliväestöt tuon sodan aikana kuolivat, vaikka suinkaan kaikki juutalaiset eivät olleet siviiliväestöä.

  http://www.ajcarchives.org/AJC_DATA/Files/1930_1931_7_Statistics.pdf

  • Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että Auschwitzin arkisto on edelleen salainen, ja ne muutama NL:n GPU:n ensimmäiset raportti joko ei mainitse juutalaisia lainkaan eivätkkä sisäll mitään mainintaa “kaasukamioista”. Sen sijaan kerrotaan saunan sähköistetyistä lattioista, jotka avautuivat, ja että ruumiit tippuivat maanalaisen rautatien vaunuihin, jotka kuljettivat ruumiit suraavalle kuljetushihnalle, josta ne sitten tippuivat pyörivään uuniin, jossa lämpötila oli 800 astetta ja ruumis paloi kahdeksassa minuutissa (!!!). Ja ovelat saksalaiset hävittivät kaiken niin hyvin, ettei jäänyt yhtään mitään! Paitsi täysin paskottu mustalaisten parakki ja vankien ryöstämät ruokavarastot.

   Sheeple uskoo ihan mitä tahansa. Kaksi jalkaa paha, neljä jalkaa hyvä!

   http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/[email protected]

 4. https://www.eurocanadian.ca/2019/04/what-makes-one-percent-think-they-will-escape-chaos-they-have-made.html

  he richest man in Denmark, Anders Holch Povlsen, and his wife, have just suffered an unimaginable tragedy; three of their four children were killed in the Muslim-organized bombings in Sri Lanka.

  Kiltämättä en sääli pätkääkään oman rotunsa pettänyttä! Sai mitä tilas! Yleensä nämä terroristi teot osuvat viattomiin ja tällä kertaa osote oikea! Mutta nämähän tiedetysti uhraa NWO takia vaikka omat lapsensa!!

  Kun valittu kansa eli saatana käskee! Sairasta porukkaa globalistit, mutta ymmärtäähän tuon tavallaan massojen tyhmyyden ja aivopesun kuilu näyttää olevan pohjaton!! Omassa kuplassakun on niin mukava elää! Holokaustit “terrorismi” cia, mossad m16 kgb ym. rahajärjestelmä ym muut kun joko pelottaa totuus tai sit liian laiska uhraamaan POSSEN JA SALKKAREIDEN katsomiselta edes vähää aikaa näiden asioiden tutkimiseen!!

 5. Valehtelet Treblinkasta. Valehtelet Kolmannesta Valtakunnasta. Valehtelu ja tutkimusten kieltäminen – ne ovat idioottimaisen johtajan takia sodan surkeasti hävinneen maan muistelijoiden ainoat työkalut. Edes Neuvostoliitto ei romahtanut niin perusteellisesti kuin Kolmas Valtakunts, vaikka saman kohtalon olisin sille suonut.

 6. Tuollainen radioaaltodesinfiointilaite kuulostaa tosi pätevältä laitteelta. Millä taajuudella sellainen toimii, kuinka suuri lähetysteho vaaditaan ja millainen on lähetysantennin suuntakuvio? Nykyelektroniikalla luulisi laitteen olevan varsin pienikokoinen.

Comments are closed.