Koti Uutisia Kotimaa Toinenkin äärivasemmiston vieraslista vuoti julkisuuteen

Toinenkin äärivasemmiston vieraslista vuoti julkisuuteen

6

Uutisoimme kuun alussa, että poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkosto-äärivasemmistojärjestön juhlien osallistujalista oli vuotanut julkisuuteen. Tapahtuman järjestäjät olivat unohtaneet asettaa Facebook-osallistujalistan salaiseksi.

Nyt sama virhe on osunut Varisverkoston yhteistyöjärjestö A-ryhmän kohdalle. Varisverkoston tavoin A-ryhmä on radikaali kommunistijärjestö, jonka johtohahmot ovat toistuvasti ottaneet kantaa aloitteellisen poliittisen väkivallan puolesta.

Vuotanut osallistujalista koskee A-ryhmän uusien ilta -tapahtumaa, jossa järjestö yrittää rekrytoida tuoreita jäseniä. Kansallinen Vastarinta julkaisee tapahtumasivujen kuvakaappaukset, sillä pidämme tärkeänä, että suomalaiset osaavat tunnistaa väkivaltaisen ääriliikkeen jäsenet. Lukijat voivat lähettää meille myös vinkkejä osallistujien taustoista: vastarintaliike [at] vastarinta.com

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

  1. Likaisia rottia ja torakoita. Hyi. Onneksi täällä päin ei noita ole.

    Tämän taistelun me tulemme voittamaan. Eihän tuollaisista kävelevistä vitseistä mihinkään ole. Tuet vain pois noilta – kuten liivijengiläisiltä, mustalaisilta ja muita loisilta – niin häipyvät tästä maasta pois tai kuolevat nälkään.

  2. Mulla on vinkki Antti Rautiaisesta: Se on persereikä. Nelisilmä varustettuna huonolla itsetunnolla ja alhaisella älyllä.

  3. Narkkaripellet eivät uskalla toimittaa omaa rappiollista sanomaansa ilman naamaria, hyvä että näiden pelkurirottien naamat saadaan jostain julki

  4. Ainakaan kuvituskuvan tyttölapset eivät todellakaan ole löytäneet tarkoitusta elämälleeen.

Comments are closed.