Koti Uutisia Toimittaja Jarkko Fräntilä kehottaa rahoittamaan äärivasemmistolaista väkivaltarikollista

Toimittaja Jarkko Fräntilä kehottaa rahoittamaan äärivasemmistolaista väkivaltarikollista

3

UK_jfrantila

Viime lauantaina maailmalla uutisoitiin laajasti Ku Klux Klanin pienestä mielenosoituksesta Yhdysvaltojen Anaheimissa. Mielenilmauksesta syntyi kansainvälinen kohu, kun joukko lyömäasein aseistautuneita latinoita, mustia ja äärivasemmistolaisia hyökkäsi klaanilaisten kimppuun heti, kun nämä nousivat autosta. Media kiinnostui erityisen väkivaltaisista videoista, jotka kuvattiin paikan päällä.

Klaanilaiset otettiin kiinni yhteenoton jälkeen, ja yhtä heistä epäiltiin äärivasemmistolaisen puukottamisesta. Poliisi päästi klaanilaiset seuraavana päivänä kuitenkin vapaiksi, koska julkisuuteen vuotaneista videoista kävi selväksi, että pieni mielenosoittajajoukko suojeli itseään suurta hyökkääjäryhmää vastaan.

Nyt suomalainen musiikkilehti Rumba on julkaissut ohjeet, kuinka lahjoittaa rahaa äärivasemmistolaiselle terroristille, joka tulee todennäköisesti saamaan ankarat tuomiot pahoinpitelystä. Tunnettu äärivasemmistolainen toimittaja Jarkko Fräntilä julkaisi verellä mässäilevän hyökkäysvideon sekä linkin, jonka kautta väkivaltarikolliselle voi lähettää rahaa.

Mikäli vastustat valkoisiin kohdistuvaa väkivaltaa, voit antaa Rumban kustantaja Pop Media Oy:lle palautetta Fräntilän toiminnasta:

Posti- ja käyntiosoite: Pop Media Oy, Fredrikinkatu 42, 3. krs, 00100 Helsinki

Puhelin 045 110 5522, sähköpostit tuomo.hakkinen[at]popmedia.fi

 

https://www.youtube.com/watch?v=poOt5GtSuSA

3 KOMMENTIT

  1. Mikähän on saanut Fräntilän vihaamaan rotuaan niin paljon, että hän saa kiksejä pahoinpitelyvideoista?

  2. Fräntilä on vakio vassaripillittäjä Rumban sivuilla. Muistissa on myös itkuisen katkera artikkeli entisestä WASP-kitaristi Chris Holmesista kun hän tohtii sanoa vielä nykypäivänäkin “neekeri” ääneen, heh.

Comments are closed.