Koti Artikkelit PÄIVITETTY – Toimintapäivä: Pohjoismaiden kansallissosialistit yhdessä Suomen puolesta

PÄIVITETTY – Toimintapäivä: Pohjoismaiden kansallissosialistit yhdessä Suomen puolesta

22

Turun hovioikeus ilmoitti tänä syksynä kieltävänsä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielipiteidemme vuoksi. Alkuviikosta Pohjoismaiden kansallissosialistit ovat kuitenkin muistuttaneet korruptoitunutta eliittiä siitä, etteivät kiellot tule pysäyttämään taistelua kansallisen tulevaisuuden puolesta.

Oikeus kielsi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston, koska poliittinen eliitti pitää kansallismielisyyttä ja globalismin vastustamista “hyvien tapojen vastaisena toimintana”. Kielto-oikeudenkäyntihanke käynnistyi Suomen Poliisihallituksen aloitteesta.

Monet pitivät hämmästyttävänä, että Poliisihallitus tahtoo kieltää Vastarintaliikkeen, vaikka vastaavia kieltohankkeita ei ole koskaan aloitettu esimerkiksi murhiin, huumeisiin tai prostituutioon erikoistuneita rikollisjärjestöjä vastaan. Kielto-oikeudenkäynnillä Suomen eliitti lähetti viestin, että kansallismielisyys on pahempi rikos kuin murha, huumekauppa tai raiskaus.

Koska vallanpitäjät suojelevat mieluummin maahantunkeutujia ja rikollisia kuin omien kansalaistensa perusoikeuksia, on esivalta menettänyt kunniansa sekä oikeuden määrätä suomalaisia. Tätä alleviivatakseen kansallissosialistit eri Pohjoismaissa osoittivat tukensa Suomen kansalle ja vastalauseensa Suomen eliitille. Ruotsissa sanomaa on tähän mennessä levitetty esimerkiksi Jönköpingissä, Norrköpingissä, Luulajassa, Uumajassa, Falunissa ja Ludvikassa. Tanskassa propagandakampanjaa on tehty muun muassa Kööpenhaminassa, Aalborgissa, Ballerupissa, Skanderborgissa sekä Stövringissä. Myös Suomessa kansallissosialistit jalkautuivat kaduille muistuttamaan banderollein ja valomainoksin, ettei meitä hiljennetä.

Alla kuvia yhteispohjoismaisen toimintapäivän tapahtumista:

Skånessa kiinnitettiin banderolleja.
Nässjö.

Jönköping.
Uumaja.

Helsinki.

Kööpenhaminassa aktivistit jalkautuivat vielä myöhemmin Suomen suurlähetystön eteen pitämään järjestön Tyr-lippuja sekä banderollia esillä.

Nelisenkymmentä Vastarintaliikkeen jäsentä ja aktivistia kokoontui Suomen suurlähetystön eteen Tukholmaan vihrein savusoihduin ja järjestön lipuin. Tukholman ryhmänjohtaja Anders Rydberg piti lähetystöllä puheen.

Myös Norjan pääkaupungissa Oslossa järjestettiin näyttävä banderollitempaus Suomen suurlähetystöllä.

Reykjavíkissa Islannissa levitettiin julisteita ympäri kaupunkia viikon aikana sekä ripustettiin banderolli Suomen suurlähetystön eteen.

22 KOMMENTIT

 1. Me olemme vaarallisia maanpetturihallitukselle, polpolle ja globalisteille yms juuri sen vuoksi, että paljastamme heidän mädän valheellisen ja kaksinaamaisen maanpetturuustoiminnan. Voimme todella saada muutoksen aikaan ja tämän valheessa uinuvan lammaskansan hereille. Pystymme todistamaan holokaustin 100%:sti valheeksi ja sekös maanpettureita (sionisteja jokainen) pelottaa.

 2. Ja mikään ei pysäytä meitä! Meillä on totuus, hyvyys ja kaikki kauneus😊.

 3. Osottaa jo koko farssi itsessään, kuinka heikko ja elinkelvoton tuo globalistien “demokratia” onkaan 😀

  • Valitettavasti tosiasia on, että globalistien (l. juutalaisten ja niiden shabbes-goyimien) perustuu goyimien tyhmyyteen, joka on melkoinen. Banksterit laskevat sen varaan, että kun goyim-laumojen hallitseminen vaikeaksi menee niin he palkkavat puolet goyimeista tappamaan toisen puolen.

   Toinen ajatus on Demokratiasta. Minäkin pitkään käytin sana demokratia lainausmerkkeissa – kunnes ymmärsin, että sanaa demokratia ei pidä ottaa lainausmerkkeihin koska se demokratia mikä on – se on se oikea demokratia! Oikeampi demokratiaa ei voi olla, ja se demokratia mikä nyt on – se on loogisen kehityksen tulos. Kansa on tyhmä keskimäärin, ja mikä on traagisinta – puolet kansasta on vielä tyhmempi kuin se keskivertokansalainen. Sokrateksen demokraattinen teloitus ei olekaan sattuma.

   • Demokratia nykymuodossaan on lähinnä harvainvalta, jossa mainitsemasi tyhmä kansa elättelee illuusiota, että omaa edes promillen vaikutusmahdollisuudet omiin asioihinsa. Tosiasia kuitenkin on, että nykyjärjestelmää kannattelee ainoastaan raha, tai lähinnä sen puute. Pankit ja ylikansalliset yhtiöt ovat tosiasiallisia vallankäyttäjiä ja Vastarinta on esim. Suomessa ainoa “punainen pilleri” siksi..kielto-oikeudenkäynnit.

 4. Pakko todeta, että tuo “valotaulu” on kohtsillään aika näyttävä! 🙂

  Voi kun olisi ylimääräistä valuuttaa, että voisi hankkia kunnon valonheittimen 6.12 ja “Batman-hengessä” heijastaisi yötaivaalle valtavan riimun 😀

 5. Hienoa. Näytetään globalistieliitille että ollaan kivi sen kengässä, eikä suinkaan lähdössä pois vaan kasvamassa koko ajan.

 6. Olen aina ollut Pohjoismaisen yhteistyön kannattaja. Olen jopa juonut ruotsalaista Spendruppin olutta samalla kun jyrsin suomalaisen ruisleivän päällä norjalaista brunostia. Ja tämä kaikki istuen Suomen kilvissä olevan moton päällä Tanskassa.

  • Ruotsalainen olut on minulle korkeintaan kakkosvaihtoehto..jos sitäkään 😀

   • No kun oli jäänyt sivulaukkuun, niin ei sitä poiskaan voinut heittää. Sellainen on alkoholin väärinkäyttöä.

 7. Olen varmaan vanhimpia kansallisen vastarinnan tukijoita.olen kuolemaani asti mukana järjestössä ja toivon mukaan pääsen valhalan suureen saliin, Odinin ja freyan seuraksi, jossa tapaan tuttuja.terveisin toverit

 8. Yhdessä kohti yksinvaltaista Pohjolaa! Alas kansanvalta,vapaa lehdistö ja riippumaton oikeuslaitos. Hyvä Saudi-Arabia, Pohjois-Korea, Unkari, Puola, Syyria, Israel, Turkki ja trumpilainen USA!

 9. Miten pääsen HETI jäsenyyteen? Vietän n puolet ajastani ulkomailla. Otan ensi kertaa osaa kulkueeseen vaikka olisi 50 astetta pakkasta! Vaikka olen Kokoomus-puolueen aktiivi jäsen jo vuosikymmeniä ja tuhatkunnan politiikan parissa ihmisiä tapaillut, lähden riveihin!

  Otan soihdun jos tarjotaan tai ostan itse!

Comments are closed.