Koti Aktivismiraportit Toimintaa Turussa

Toimintaa Turussa

0
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/10/131012Tku1.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third]
[one_third_last] [/one_third_last]

13.10.2012 Koska Suomen Vastarintaliike on kasvava järjestö, tarvitsee se koko ajan uusia jäseniä. Tästä syystä toimintakeskus Koti järjesti lauantaina Turussa luentotilaisuuden aiheella “Sinä, ideologia ja liike”. Tavoitteena oli saada liikkeen toiminnasta kiinnostuneita mukaan toimintaan.

Luennolla käsiteltiin Vastarintaliikettä sekä kansallismielisten ajatusten kanavoimista hedelmälliseen toimintaan. Paikalle saapui joukko paikallisia toiminnasta kiinnostuneita sekä muutama tukijäsen ympäri Suomen. Luentotilaisuus oli järjestyksessään toinen, ja se on osoittautunut hyväksi tavaksi saada ihmisiä yhteen kuulemaan liikkeen toiminnasta ja taistelun välttämättömyydestä.

Jos olet kiinnostunut liikkeen toiminnasta, ja jos ympärilläsi on muita samanmielisiä, mutta paikkakunnallasi ei ole aktivistiryhmää, niin ota yhteyttä ja pyydä Vastarintaliike kaupunkiisi!

[email protected]