Koti Uutisia Toimintaa sionistimielenosoitusta vastaan Tukholmassa

Toimintaa sionistimielenosoitusta vastaan Tukholmassa

6

Keskiviikkoiltana 20. joulukuuta Raoul Wallenbergs torgilla Tukholmassa järjestettiin “antisemitismin” vastainen mielenosoitus, sillä järjestäjien mukaan “juutalaisviha on nostanut päätään” viime viikkojen aikana Ruotsissa. Mielenosoitukseen osallistui useita ministereitä ja puoluejohtajia kuten pääministeri Stefan Löfven, keskustajohtaja Annie Lööf sekä kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnke. Mielenosoituksen pääpuhuja oli tunnettu antirasisti Alexandra Pascalidou.

Aktivistit Vastarintaliikkeen 1. ryhmästä olivat sitä mieltä, että tässä oli äärimmäisen hyvä tilaisuus protestoida Israelin harjoittamaa palestiinalaisiin kohdistamaa kansanmurhapolitiikkaa sekä länsimaiden vallanpitäjien hiljaisesti hyväksymää Israelin väkivalloin laajentumista vastaan. Aktivistit päättivät jakaantua useisiin pienempiin ryhmiin ja yrittää päästä mielenosoituspaikalle herättämättä huomiota. Noin kolmasosa aktivisteista kuitenkin pysäytettiin ennen kuin he ehtivät torille asti ja suunnitelmia jouduttiin muuttamaan lennosta sekä improvisoimaan. Ne aktivistit, jotka onnistuivat pääsemään torille asti, menivät niin lähelle mielenosoitusjoukkoa kuin voivat ja alkoivat käyttää ääntään. Aktivistit ilmoittivat PVL:n olevan paikalla, osoittavan mieltään palestiinalaisiin kohdistuvia hyökkäyksiä vastaan ja israelilaissotilaiden murhaavan palestiinalaisnaisia ja -lapsia.

Vastarintaliikkeen aktivistit eivät ehtineet sanoa montaa sanaa ennen kuin poliisi tönäisi heidät pois mielenosoituksen lähettyviltä. Ensin poliisi halusi aktivistien lähtevän alueelta kokonaan pois, mutta aktivistien alkaessa jakaantua taas pienempiin ryhmiin poliisit tulivat hetkeksi toisiin aatoksiin. Yksi ryhmistä pysäytettiin heidän ylittäessään katua ja tapahtui pieni yhteenotto poliisin kanssa. Hetken kuluttua paikalle tuli vielä mustiin pukeutuneita mellakkapoliiseja, jotka eivät olleet kiinnostuneita “dialogista” vaan alkoivat heti lyödä aktivisteja pampuilla. Näin he tekivät siitä huolimatta, että aktivistit olivat käyttäytyneet rauhallisesti. Aktivistit pakotettiin makaamaan maahan ja heidät laitettiin käsirautoihin. Ainakin kaksi aktivistia sai silmiinsä pippurisumutetta ja yhdeltä jäseneltä vääntyi kaksi sormea pampuniskujen vuoksi.

Käsiraudoitetut aktivistit vietiin pois paikalta ja heitä seisotettiin penkkirivistön edessä. Yksi aktivisteista pyysi, että hänen pippurisumutetta saanut toverinsa saisi silmänsä huuhdeltua, mutta kukaan poliiseista ei tähän reagoinut. Pippurisumutettu aktivisti sanoi sitten näiden poliisien olevan sikoja, sillä he eivät auttaneet häntä. Tämän jälkeen yksi mellakkapoliiseista otti pippurisumutettua aktivistia päästä kiinni, ravisti häntä ja huusi: “Turpa kiinni, noin ei sanota! Ihmisiä ei sanota sioiksi!”

Yksi aktivisti kiinniotettiin luultavasti siitä syystä, että hän oli huutanut “Eläköön voitto” sionistimielenosoituksen vieressä. Loput kuljetettiin pois paikalta ja päästettiin poliisiautoista ulos eri puolilla kaupunkia. Loppuosa aktivisteista onnistui poistumaan paikalta joutumatta kiinniotetuiksi tai poliisin pahoinpitelemäksi.

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Ruottin polpoa pitäisi panna pataan ja kunnolla.Helppo heilutella pamppua kun on suojatyöpaikka, salattu henkilönimi, salattu osoite ja lupa tappaa. Sama virus Suomen maassa suuressa.

 2. Kun ruotsalainen poliisi käyttäytyy noin niin ei pidä yllättyä jos joskus saa korvilleen.

 3. “Antisemitismi” on juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi.

  “Juutalaisista” muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Eli aivan normaalia juutalaista hapatusta, jossa kaikki on käännetty 180°.

  Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja kaananilaisia.

  https://www.youtube.com/watch?v=KI6e5j489a8

  • Mustat wannabe-israeliitit ja valkoiset wannabe-israeliitit voisi sulkea samaan isoon häkkiin, niin idiootit voisivat tapella rauhassa israelilaisuudestaan. 😀

 4. Olen varma että kaikki tämä median sensurointi paljastaa tosiasian,jonka jokainen suomen poliitikko tietää,että viimeistään vuonna 2016 kesäkuun jälkeen,täällähän oli usa:n sotaharjoitukset.Ja vielä yksityiskohtana,armeijan henkilö`poseeraa’ pääkallolätsän kanssa ilta-sanomissa niihin aikoihin.Niinistö toi tuliaisina usa:n armeijan asearseenaalia ja tekniikkaa,joilla valtaeliitti voi tässäkin maassa harjoittaa sitä tyranniaa, missä muut NATO maat ovat mukana.Se ei ole hyvä uutinen tälle maalle,sillä ne metodit ja teknologia on kohdennettu maan sisäisiin ns.vihollisiin,uhkiin,tai niihin joiden pärstäkerroin ei miellytä.Tämänhetkiset poliitikot tietävät että he voivat salakavalin keinoin neutraloida kenen tai minkä uhan tahansa,näillä uusilla keinoilla.Niin että ihminen leimataan mielisairaaksi tai muuta pahempaa.Itse olen kokenut puolitoista vuotta elektronista häirintää kotona ja ehkä pahimmillaan on kyseessä v2k.Olen puolessatoista vuodessa oppinut miten ihmislaji taantuu yhä syvempään pimeyteen tuhotessaan syyttömien ihmisten elämiä.Ovat oma sub-humaani lajinsa.Länsimaat vajoavat nähtävästi diktatuuriin sitämukaa kuin laittomuus yhteiskunnassa kulovalkean tavoin leviää.Haluaisin uskoa että israel-britannia-usa akselin harjoittama maailmanvaltaus joissa alistetaan ihmiset totaaliorjuuteen olisi kuvitelmaa.Kokemukseni muutaman vuoden ajalta vahvistaa sen tosiasian että on tehty hyvin kammottava rajanylitys myös ihmisten oikeuteen yksityseen elämään.Näen että tämä aika yhtä mielenvikainen kuin natsisaksa aikoinaan,mutta en ihmettele.Onhan kyseessä samat suvut palleillaan tässäkin teatterissa.

Comments are closed.