Koti Artikkelit Vastarintaliike Toiminnantäyteinen viikonloppu Ruotsissa

Toiminnantäyteinen viikonloppu Ruotsissa

7

Lauantaina 14. tammikuuta Vastarintaliikkeen ruotsalaisia aktivisteja matkusti Kungälviin parinkymmenen kilometrin päähän Göteborgista valvomaan järjestystä paikallisessa uimahallissa. Malmössä järjestettiin samana päivänä tempaus, jossa aktivisteja ja jäseniä kokoontui paikallisen Emporia-ostoskeskuksen eteen näyttävän banderollin kanssa.

Uutisia uimahalleissa tapahtuvasta lasten seksuaalisesta ahdistelusta ja jopa raiskauksen yrityksistä on taas tullut julkisuuteen, joten Vastarintaliikkeen 2. ryhmä päätti jatkaa jo viime vuonna aloittamaansa toimintaa uimahallien järjestyksenvalvojina. Viime vuonna samassa kungälviläisessä uimahallissa yläasteikäiset tytöt joutuivat kahden turvapaikanhakijan ahdistelemiksi.

Vastarintaliikkeen aktivistien ilmaannuttua paikalle ylläpitämään järjestystä uimahallissa ei ole tapahtunut seksuaalista ahdistelua ennen tämän vuoden tuoreita tapauksia. Uimahallien henkilökunta on suhtautunut ahdisteluun vähätellen ja vakuutellut, etteivät he tarvitse väkeä henkilökunnan ulkopuolelta takaamaan uimarien turvallisuutta.

Uimahallin asiakkaat suhtautuivat aktivistien lauantaiseen paluuseen Kungälvin uimahalliin positiivisesti. Kaikki sujui ongelmitta siihen asti, kunnes eräs uimareista meni valittamaan aktivistien läsnäolosta henkilökunnalle painottaen, ettei heitä muka haluttu sinne ylläpitämään järjestystä. Uimahallin henkilökunta uhkaili aktivisteja tämän jälkeen poliisille soittamisella. Järjestyksenvalvonnasta uimahallissa vastannut aktivisti kommentoi tapahtumia Nordfrontille seuraavasti:

“Uimahallin henkilökunnan mielestä ei ollut sopivaa, että olimme siellä Järjestyksenvalvoja-paidat päällä. Henkilökunta sanoi, että on heidän vastuullaan huolehtia uimarien turvallisuudesta, ja he väittivät, ettei toimintamme ole laillista. Kyseenalaistimme heidän kykynsä vaalia turvallisuutta ja kysyimme, kuinka voi sitten olla mahdollista, että nuoret tytöt joutuvat uimahallissa ahdistelluiksi. Vain me kykenemme suojelemaan paikallisia!

Henkilökunnan mukaan turvallisuuden takasi hälytysnappi, jolla voi kutsua lisää henkilökuntaa paikalle. Jää nähtäväksi, tuleeko kyseinen nappi ehkäisemään seksuaalista ahdistelua tulevaisuudessa. Toivottavasti henkilökunta jäi miettimään asiaa kanssamme keskusteltuaan.”

Kun aktivistit poistuivat paikalta, uimahallin ovella odotteli poliisi, joka tiedusteli, mitä aktivistit olivat uimahallissa tehneet. Aktivistit vastasivat iloisesti vain uineensa siellä, mitä poliisi ei kuitenkaan uskonut. Kaikilta paikalla olleilta otettiin henkilötiedot ylös.

“Rodullistetut” saavat tehdä vasemmistossa likaiset työt. Kuvassa “rodullistettu” vasemmistolainen valmistaa materiaalia lauantain mielenosoitukseen.

Tämän jälkeen päivää jatkettiin lentolehtisten jaolla Göteborgissa. Myös vasemmistolaisia muiden muassa trotskilaisesta Rättvisepartiet Socialisternasta, vasemmistonuorista, feministinuorten Göteborgin-osastosta sekä Marxilaisista opiskelijoista oli samaan aikaan osoittamassa mieltään rautatientorilla Vastarintaliikkeen kieltämiseksi. Vasemmistolaiset olivat itsekin pettyneitä omaan mielenosoitukseensa; heitä kaihersi muun muassa, että tapahtumaan oli kutsuttu vain rodullisesti valkoisia puhujia ja että mielenosoituksesta vastaavilla oli punaiset hihanauhat käsissään.

“En tule enää koskaan tällaisiin tapahtumiin, koska te pelotatte pois niitä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana mielenosoituksissa useita vuosia. Hihanauhojen pitäjillä ei ollut mitään poliisin valtuuksia. Sitten he vielä muuttivat lausuntojaan eivätkä halunneet enää jäädä paikalle sen jälkeen kun sanoin kutsuvani poliisin”, kirjoitti vasemmiston mielenosoitukseen osallistunut Krichan Wihlborg Facebookiin.

Göteborgin rautatientori on perinteisesti punaista aluetta, jolla vasemmistolaiset asuvat Andra Långgatanin hintavissa luksusasunnoissaan. Voikin sanoa, että todellinen työväenluokka oli lauantaina Kungälvin uimahallissa huolehtimassa turvallisuudesta ja levittämässä ihmisille todellista kansankokonaisuuden sanomaa eikä kiljumassa rautatientorilla typeriä ja onttoja punaisia iskulauseita.

Lentolehtisten jako Göteborgin keskustassa sujui hyvin, ja vain pahimmin aivopestyt ihmiset kieltäytyivät vastaanottamasta aktivistien materiaalia. Eräs vasemmistohenkinen häirikkö purki turhautumisensa laatikkoviininsä loppumisesta heittämällä Vastarintaliikkeen lentolehtisen maahan ja tönäisemällä erästä aktivistia. Tätä ei suvaittu, ja häirikkö itse tönäistiin maahan. Tämän jälkeen hän meni poliisille ilmoittamaan “pahoinpitelyä”, mutta hän oli kaikessa kiireessä unohtanut, kuka hyökkäsi ja kenen kimppuun!

Poliisi vainosi tapansa mukaan aktivisteja koko lehtisten jaon ajan, otti henkilötietoja ylös ja kiinnitti huomionsa sitten Nordfrontin kuvaajan kameraan. Kuinka ollakaan, kameraan oli kuitenkin juuri tuona päivänä “unohdettu” laittaa muistikortti, ja tilanne sai poliisin kannalta nolon käänteen heidän yrittäessään etsiä muistikorttia kameran jokaisesta raosta, tuloksetta. Viranomaiset eivät kuitenkaan tyytyneet vain tähän, vaan he takavarikoivat käyttämättömän kameran. Poliisista ei osattu sanoa, kuka oli vastuussa heidän operaatiostaan tai mihin voisi jättää ilmoituksen varastetusta materiaalista.

Aktivistien siirtyessä Avenylle materiaalia jaettiin ongelmitta, kunnes paikalle osui maahanmuuttajien huonokäytöksinen jengi. He eivät ymmärtäneet aktivistien kehotusta poistua paikalta. Häiriköt toistelivat: “Maahanmuuttajilla on ikuisesti paikka Ruotsissa, tajuatteko?” Aktivistiin käsiksi käymistä ei hyväksytty, ja törkeästi käyttäytyneille muukalaisille annettiin kurinpalautus. He poistuivat paikalta häntä koipien välissä.


Poliisi tuli tämän jälkeen paikalle neljän “maijan”, kahden siviiliauton ja yhden minibussin voimin ja ilmoitti kaikkia paikalla olleita aktivisteja epäiltävän rikoksesta. Siihen, mistä rikoksesta aktivisteja epäiltiin, ei poliisi osannut vastata. Sen sijaan viranomaiset seisoskelivat paikalla hämmentyneen näköisinä. Aloitettiin jälleen henkilötietojen kerääminen, ja eräs poliisi repi yhden aktivistin lompakon pois taskusta niin, että sieltä putosivat kaikki kortit ja muut tärkeät tavarat. Aktivisti huomautti poliisille asiasta, minkä jälkeen hänet kaadettiin asfalttiin ja raudoitettiin. Hänet vietiin kuulusteltavaksi.

Hetken kuluttua poliisi joutui myöntämään, ettei paikalle jääneitä aktivisteja epäiltykään mistään ja että he voisivat poistua paikalta. Poistuessa aktivisteja seurasi poliisisaattue “turvallisuuden takaamiseksi”. Tämän jälkeen kokoonnuttiin vielä käymään läpi päivän tapahtumia. Jonkin ajan kuluttua myös raudoitettu ja poliisiasemalle viety aktivisti päästettiin liittymään mukaan päivän summaukseen.

3. ryhmä kokoontui puolestaan Malmön Emporia-ostoskeskuksen eteen samana päivänä banderollin kanssa, jossa luki “Kansallissosialistinen vyöhyke”. Samalla jaettiin myös lentolehtisiä monikulttuuriseen helvettiin kyllästyneille malmöläisille. Kansallissosialistista sanomaa levitettiin suuremmalle ihmisjoukolle kuin mitä oli osattu odottaa, sillä ohi kulki otteluun matkalla olleita jääkiekkofaneja.

Maahanmuuttajataustainen järjestyksenvalvoja tunsi itsensä “loukatuksi” kysyttäessä lupaa kuvata häntä.
Protestitempaus Trelleborgin kunnantalon edessä.

Lyhyen ajan kuluttua Emporian eteen kokoontumisesta paikalle ilmestyi kolme järjestyksenvalvojaa, jotka kutsuivat poliisin. Meni kuitenkin kauan aikaa ennen kuin poliisi tuli paikalle, ja päivän tempaus oli jo päätetty ja aktivistit olivat ehtineet poistua paikalta.

Malmöstä ryhmä jatkoi eteenpäin Trelleborgiin, jossa mentiin pitämään banderollia kunnantalon eteen protestina kunnanhallituksen kansanpettureille ja heidän väestönvaihtoa ajavalle politiikalleen. Lopuksi kokoonnuttiin päivälliselle, ja kaikkien oltua kylläisiä siirryttiin kuukausitapaamiseen.

 

Nordfront.se: 1, 2, 3

7 KOMMENTIT

  1. Ruotsin poliisi on kyllä hieno. Hakataan aktivisteja, otetaan kiinni syyttä, kysytään papereita, ei tiedetä kuka käskee tekemään ja mitä. Jos Ruotsin poliisi olisi yritys, niin aika moni olisi saanut jo kenkää.

    • Ja perässä tullaan täälläkin. Aika voimakasta poliisin politisoitumista havaittavissa.

    • Poliisi purkaa turhautumisensa rehellisiin kansallissosialisteihin, kun eivät matujen huumejengeille voi enää mitään.

  2. Eräänä päivänä jopa Malmö tulee olemaan jälleen valkoinen!

  3. On merkkejä, että Suomen poliisi seuraa Ruotsin poliisin jäljillä; vainotaan kansallismielisiä ja edesautetaan tunkeutujien toimenpiteitä valkoihoisten syrjäyttämiseksi, omassa maassamme. Valkoihoisten poliisien toiminta on tässä asiassa käsittämätöntä, eivätkö he tajua tuhoavansa tulevaisuuden omilta biologisilta jälkeläisiltään?

  4. “Poliisi” eli Shomrim on tehnyt kyllä muutaman viime vuoden aikana tehokasta työtä paskoessaan julkisuuskuvansa päälle eri puolilla Eurooppaa.

    Vielä muutama vuosi sitten “isänmaalliset” hokivat suu vaahdossa, että “poliisi on ystävä”, mutta nyt totuus alkaa paljastua jo astetta yksinkertaisemmillekin ihmisille.

Comments are closed.