Koti Uutisia Timo Soini ylimielisenä viime aikoina

Timo Soini ylimielisenä viime aikoina

6

UK_Soini_ylimielisena

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on antanut ylimielisiä lausuntoja hiljattain. Soinilta kysyttiin haastattelussa, onko perussuomalaiset hajoamassa, johon hän antoi vastauksen: “Ei. Mihinkä ne nyt menisivät? Ei niillä ole mitään, minne mennä. Ei siellä maantiellä mukavaa ole.”

Saksalaisen Spiegel Online -julkaisun haastattelussa Soini kommentoi, miten Immonen ei saa toistaa lausuntojaan, millä hän viittasi paljon kohuttuun “Painajainen nimeltään monikulttuurisuus” -Facebook-tilapäivitykseen.

Lähde: Kaleva

6 KOMMENTIT

 1. Soini yrittää olla kaikkien kaveri. Ei se onnistu, kun kumarrat
  yhdelle pyllistät toiselle… Niin se vain Timo on.

 2. Soini on nolo mies. Suuret olivat puheet, mitään ei tehty. Kaikki vastuu jätettiin muiden kannettavaksi. Mitä sitten, jos Perussuomalaisten osallistumisella hallitukseen, olisi hommien hoitaminen tullut vaikeaksi? Soini on huijari. Hän huijasi kaikkia äänestäjiään esittämällä kansallismielistä, mutta veti maton alta heti kun pystyi. Oksettava paavia kumartava ukko.

 3. Soinilla kihahti valta hattuun ja arvioi väärin mitä on kohtuullista tehdä.

  Kyykkäs liian syvään EUvostoliiton eliitin suuntaan.

  Naamansa tais menettää ja karvansa näyttää. Saattaa olla totta mitä Magneettimedia kertoi ennen vaaleja että mies on jo mädätetty. Siionistit ovat tehneet myyräntyönsä puolueeseen. Miten syvälle ja voiko puoluetta pelastaa? En osaa sanoa, tuskin mädätystä jätetään kesken.

  Tietoisuus on ase joka nitistää vihollisen. Jatkakaamme sen levittämistä.

 4. Olihan siellä maantiellä melko jäätävät oltavat, sitten poikkesin Suomen vastarintaliikkeen kievariin…

 5. Siionisti Soinin ylpeys kävi lankeemuksen edellä. Perussiionistit on mennyttä. Suomalaiset alkaa heräämään Persujen vuosia jatukuneeseen kusetukseen. Usan israhellin asialla eivät Suomen, todellinen valeoppositio.

Comments are closed.