Koti Uutisia Kotimaa Tiina Wiik kirjoittaa antifasismin umpikujasta Sarastuksessa

Tiina Wiik kirjoittaa antifasismin umpikujasta Sarastuksessa

5

Oululainen kansalaisaktivisti ja varakaupunginvaltuutettu Tiina Wiik kommentoi antifasismin umpikujaa vastikään verkkolehti Sarastuksessa julkaistussa tekstissään. Kirjoitus sai kimmokkeen äärivasemmiston viimeaikaisesta väkivaltauhosta ja sen pohjalta kirjoitetusta blogikirjoituksesta, jossa kannustetaan antifasistiseen “parempaan väkivaltaan.”

Wiikin mukaan antifasistit ovat umpikujassa, sillä he eivät voi kuin hävitä: mikäli nationalismi voittaa, häviävät antifasistit. Mikäli antifasistien ajama monikulttuurisuusideologia voittaa, häviävät antifasistit edelleen, sillä esimerkiksi muslimeita ei kiinnosta transujen, homojen ja miesfeministien “oikeudet.” Esimerkkejä tästä on jo Wiikin mukaan länsi-Euroopan suurimpien kaupunkien monikulttuurisissa lähiöissä, joissa maahanmuuttajat hallitsevat katukuvaa.

Voit lukea kirjoituksen osoitteessa https://sarastuslehti.com/2020/01/17/antifasismin-umpikuja/

5 KOMMENTIT

 1. Asiallista tekstiä muuten, mutta Wiik käyttää samoja termejä mitä vaikka valemedia ja antifa käyttää. Wiik rinnastaa “äärioikeiston”, fasismin ja kansallissosialismin keskenään. Kansallissosialismi EI ole äärioikeistoa eikä fasismia. Äärioikeistoa on koshernationalismi, kapitalismi tai vaikkapa puolueista tätä edustaa kokoomus ja perussuomalaiset. Eikä ainakaan Suomessa noista säälittävistä päihdeongelmaisista anarkisteista ole mihinkään, muuta kuin uhoomaan ja tuhoamaan toisten omaisuutta. Olen myös ihmetellyt, että miksi tätä Rotupetturia pidetään “kansallismielisenä”.

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

  • “Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!”

   Lopeta… Lopeta! Jooko? Lopeta, please! Olet NIIN nolo.

   • Hei Jan! Osuiko arkaan paikkaan? Taidat itse olla anarkisti ja nehän vasta noloja ovatkin! Menehän sintti takaisin sinne silakoittesi pariin. 🙂

 2. Tiina Wiik tässä kirjoituksessa teki hyviä havaintoja, erityisesti tämä osa on sen verran hyvä että siteeraan:

  Eli toisin kuin antifasistit luulevat, saksalaiset tyrmäsivät Antifan, koska he nimenomaan halusivat pitää kiinni oikeuksistaan ja laillisesta järjestyksestä ja pelkäsivät öykkäreiden vahvistumista. Ratkaiseva taistelu ei ole se, joka käydään kaduilla, vaan se, joka käydään valtaväestön kannatuksesta. Tämä kansallismielisten toimijoidenkin on syytä pitää mielessä Antifan provokaatioiden ja häirinnän edessä. Länsimaiden tulevaisuutta ei ratkaista niin, että katutappelun voittaja voittaisi myös yhteiskunnallisen pelin. Kaikkien toimien tulisi aina tähdätä kansallismielisyyden valtavirtaistumiseen ja suuren yleisön voittamiseen puolellemme, ja tämän vuoksi Antifan provokaatioita kohdatessa maltti on valttia. Kuten Jared Taylor on sanonut, on hyvä jos sinulla on intohimoa taistella asiamme puolesta, mutta viime kädessä sitä hyödyllisempää on rohkeus vuotaa verta asiansa puolesta. Väkivallan jättäminen Antifalle palvelee paremmin lopullista tarkoitusta eli suuren yleisön sympatian saamista, vaikka tilanteen ollessa päällä kävisikin ylpeydelle olla reagoimatta provokaatioihin ja säilyttää väkivallaton linja.

  Kun tilanne muuttuu, myös linja muuttuu, mutta tässä nykyisessä tilanteessa tämä Tiina Wiikin kuvaama linja on se oikea.

 3. Tämä varmasti häviäminen koskee myös ns. valtaeliittiä, liberaali valtaeliitti ei sovi monikulttuuriseen ja islamilaiseen ajatteluun, eikä myöskään kansallismielisille.

Comments are closed.