Koti Uutisia Kotimaa Tietoturva-aiheinen kanava Telegramissa

Tietoturva-aiheinen kanava Telegramissa

2
telegram

Tietoturva on yksi kansallismielisten tärkeimpiä asioita oppia, sillä massavalvonta, jota varten säädettiin kesällä voimaan astuneet lait, kohdistuvat erityisesti kansallismielisiin.

Telegramissa onkin perustettu englanninkielinen kanava, jossa annetaan käytännön vinkkejä tietojensa turvaamiseen. Voit tutustua kanavaan osoitteessa https://t.me/PrivSecGoy

Telegramissa on myös runsaasti muita kansallismielisiä kanavia. Suomalaisista mainittakoon esimerkiksi seuraavat:

Defend Finland https://t.me/DefendFinland

Kohti Vapautta! https://t.me/kohtivapautta

Kansallinen Vastarinta https://t.me/kansallinenvastarinta

2 KOMMENTIT

 1. Tällaisten linkkien jakaminen on hyvä asia.

  Jokaisen on hyvä pitää omaa linkkilistaa kiinnostavista sivuista ja jakaa myös otteita kavereille. (Kokonaisten listojen jakaminen samanlaisena useiden henkilöiden kesken paljastaa organisaation rakenteen ja komentoketjun.)

  Kun tulee se hetki, että sivuja poistetaan hakukoneita tai kokonaan suljetaan, on jo myöhäistä haikailla perään.

  Parhaita artikkeleita kannattaa myös aika ajoin tallentaa.

 2. Googlella on käytännössä kaikki relevantti tieto kaikista Suomessa asuvista ihmisistä. Google osti viime vuosina kaksi robottitehdas-yhtiötä, joista yksi on nimeltään Boston Dynamics. Tämä valmistaa jo tappajarobotteja sotilaskäyttöön.

  Googlella on myös keinoäly joka esimerkiksi voittaa kaikki muut keinoälysoftat shakissa. Ja se oppi shakin itse omin päin, ilman opettajaa. Samoin se on nykyään Go-pelin ja Shogun ylivoimainen maailmanmestari.

  Juutalainen Google rakentaa itselleen kyvyn massamurhata kaikki haluamansa valkoihoiset laittamatta yhtään ihmistä asialle.

  Google on myös rajusti lobbaamassa kansallisvaltioiden itsepuolustuksen mahdollistavan tiedotuksen kieltämistä valkoihoisilta ja muiltakin. Inowars.com julkaisi videoita vuonna 2017, joissa kerrottiin miten Infowars on Googlen ensimmäinen maalitaulu tässä sodassa. Kyseiset videot on sittemmin poistettu Youtuben toimesta:
  infowars.com/infowars-is-first-target-in-googles-war-against-free-speech/

  Vuotta myöhemmin Frontpagemag.com kirjoitti aiheesta artikkelin, joka nyt löytyy enää archive-osastolta:
  https://archives.frontpagemag.com/fpm/googles-war-free-speech-mark-tapson/

  Artikkelissa todetaan, empiirisesti testattuna, että Google salli vain pari osumaa ei-vasemmistolais -sivustoilta sadan ensimmäisen hakutuloksen listassa kun haettiin presidentti Trumia koskevaa uutisointia:

  “..She discovered that out of the first one hundred results, “CNN, by a wide margin, appeared most frequently, with nearly twice as many results returned as the second-place finisher, _The Washington Post._” Among the other left-leaning sites in those results were NBC, The Atlantic, CNBC, and Politico. “The only right-leaning sites to appear in the top 100 were The Wall Street Journal and Fox News with 3 and 2 results respectively. PJ Media did not appear in the first 100 results, nor did National Review, The Weekly Standard, Breitbart, The Blaze, The Daily Wire, Hot Air, Townhall, Red State, or any other conservative-leaning sites except the two listed above.”

  Googlella on monta tiivistä yhteistyökuviota USA:n NSA:n kanssa. NSA on tunnetusti taho joka kerää valtavasti tietoliikennedata, jäänyt kiinni jopa Euroopan eri silmäätekevien tietoliikenteen suorasta vakoilusta.

  https://www.salon.com/2014/11/16/googles_secret_nsa_alliance_the_terrifying_deals_between_silicon_valley_and_the_security_state/

  Epäilemättä, koska kolmas maailmansota on meneillään, ja rintama on super-korporaatiot vs. kansakunnat, on Google yksi tärkeimmistä viholliskohteista tässä sodassa. Kun kansallismielinen käyttää Googlea (tai facebookia, tai twitteriä jne), on se sama kuin naapurimaan kanssa sodassa oleva kutsuu vihollisjoukkojen tiedustelupalvelun mukaan hyökkays-suunnitelman laatimiskokouksiin.

  Jos joku luulee että sodan pitää olla aina verinen, fyysisin asein, elää tällaista luuleva kovassa harhassa. Etkö ole muka kuullut – taloussota, infosota.. psykologinen sodankäynti? Mihin näistä kategorioista voidaan oikeuslaitoksen toimet kansallismielisiä vastaan laittaa?

Comments are closed.