Koti Uutisia Ulkomaat Tiedustelupalvelu: Chemnitzistä levitettiin valeuutisia

Tiedustelupalvelu: Chemnitzistä levitettiin valeuutisia

4

Saksan kotimaantiedustelupalvelu on ottanut kantaa väitteisiin, joiden mukaan kansallismieliset olisivat hyökänneet ulkomaalaisten kimppuun Chemnitzissä. Valtamedia on maailmanlaajuisesti levittänyt väitteitä Chemnitzin mielenosoitusten yhteydessä tapahtuneesta maahanmuuttajajahdista.

Nyt Saksan kotimaantiedustelupalvelu epäilee kyseessä olleen tarkoitushakuinen valeuutisointi. Sen johtaja johtaja Hans-Georg Maassen epäilee, ettei Internetissä jaettu ja myös televisiossa esitetty video ulkomaalaisten jahtaamisesta ole autenttinen. Maassenin mukaan kyse saattaakin olla tarkoituksellisesta väärän tiedon levittämisestä, jotta yleisön huomio saadaan pois Chemnitzissä tapahtuneesta puukotuksesta.

Maahanmuuttajat puukottivat hengiltä Chemnitzissä miehen, minkä seurauksena kaupungissa järjestettiin massiivisia kansallismielisiä mielenosoituksia useina päivinä peräkkäin.

Lähde: Iltalehti

4 KOMMENTIT

  1. Mitä?? Kyllä nyt Saksan tiedustelupalvelusta erotetaan virastaan “natsit” jotka kehtasivat kertoa totuuden. Valtamedian valheita ei saa paljastaa! 🙂

Comments are closed.