Koti Uutisia Thaimaan pommi-iskut suunnattu valkoisia vastaan

Thaimaan pommi-iskut suunnattu valkoisia vastaan

1

UK_Thaimaa_isku

Viimeisimmät Thaimaan terrori-iskut, joissa räjäytettiin 11 pommia 18 tunnin sisällä, oli tarkoituksella kohdistettu alueihin, joilla liikkui suuri määrä länsimaisia turisteja. Hyökkäykset ovat osa käynnissä olevaa jihadistien ajamaa valkoisia vastaan suunnattua terrorisotaa.

Uutisten mukaan pommit oli piilotettu turistikohteissa kukkaruukkuihin ja penkkeihin, ja ne räjäytettiin kännyköillä. Ensimmäiset pommit räjähtivät Hua Hinin lomakeskuksessa meren rannalla. Iskussa kuoli kaksi ihmistä ja 21 muuta haavoittui. Haavoittuneista ainakin yhdeksän oli eurooppalaisia, mukaan lukien hollantilaisia, itävaltalaisia, saksalaisia, englantilaisia ja italialaisia.

Iskut oli kohdistettu vilkkaalle ravintoloiden ja baarien täyttämälle kadulle. Kaupunkiin iski myös toinen räjähdys keskiviikkoaamuna.

Tunteja myöhemmin kaksi muuta pommia räjähti Patongissa, Phuketissa, toisessa turistien suosimassa lomakohteessa. Thaimaan media on raportoinut, että kaksi muuta henkilöä kuoli kahdessa muussa pommi-iskussa Surat Thanissa ja Trangissa, molemmat myös turistien suosimia pysähdyskohteita.

Vaikka Thaimaan poliisi ja valtamedia ovat olleet nopeita väittämään, ettei iskuilla ole mitään tekemistä islamin kanssa, totuus on, että lähes kaikki väkivalta on tapahtunut maan kolmessa eteläisimmässä provinssissa, joissa islamistit ovat tappaneet yli 6 500 ihmistä alueella vuoden 2004 jälkeen. Jopa Britannian hallitus on varoittanut alueelle suuntaavia turisteja länsimaisiin kohdistuvista vaaroista.

Lähde: The New Observer

Aiheeseen liittyen:

Maailmanlaajuinen eurooppalaisvastainen terrorisota
Al-Qaida: “Hyökätkää valkoisia vastaan!”

1 KOMMENTTI

  1. Thaimaan poliisi haluaa rauhoitella, ettei turismi kärsisi. Valtamedia soittaa kuin Säkkijärvenpolkkaa ympäri vuorokauden, kuukauden, vuoden ja kaksi, kuten Syksyllä 1941, jolla estettiin Neuvostoliiton radiomiinojen laukaisu Viipurissa ryssien vetäydyttyä suomalaisten hyökkäysjoukkojen edetessä.

    “…iskuilla ole mitään tekemistä islamin kanssa,…” Mitä helvettiä valtamedia ajattelee??? Mitä helvettiä, kysyn vielä!!!
    Misei se yksintein itse kokoa suomalaisia soramontun reunalle? Tämä on jo niin törkeää kusetusta, ettei edes maailman historiassa löydy vastaavaa vastaavassa tilanteessa.
    Edes idiootit eivät voi olla näin idiootteja! Edesvastuutonta ja rikollista toimintaa. Kaikki olisi vielä pelastettavissa, jos suvaitsevaisto “mahtuisi” myöntämään, että homma menee päin helvettiä heidän väärän ideologiansa takia. Tämä menee suoraan jäävuorta kohti ja meren pohjaa. Eikä se ole edes välttämätöntä.

Comments are closed.