Koti Uutisia Terrori-iskuissa kuollut oli julkaissut rasisminvastaisen manifestin

Terrori-iskuissa kuollut oli julkaissut rasisminvastaisen manifestin

4

UK_Charbonnier

Charlie Hebdon toimittaja Stéphane Charbonnier julkaisi rasisminvastaisen manifestin ennen kuin jihadistit surmasivat hänet kollegoineen. Hän ehdotti “rasismin” tukahduttamista hyökkäämällä sananvapautta vastaan ja vaatimalla sen rajoittamista. Ironisesti terrori-iskuun vastattiin juhlistamalla sananvapautta.

Time-lehti on kääntänyt osan alkuperäisestä ranskankielisestä tekstistä:

“Rasismia on ollut aina olemassa joka maassa siitä asti, kun syntipukki on keksitty. Rasisteja tulee varmasti aina olemaan. Vastaus rasismiin ei ole koluta jokaista kansalaista läpi etsien rasismin hippusia, vaan estää rasisteja muuttamasta oksettavia ideoitaan sanoiksi, estää heitä vaatimasta ‘oikeutta’ olla rasisteja, oikeutta ilmaista heidän vihaansa.

Rasistinen puhe, jonka meidän instituutiomme, poliitikkomme ja älykkömme olivat onnistuneet rajaamaan rasistien koteihin, on päässyt vihdoin kadulle, tulvinut sosiaaliseen mediaan ja ryvettänyt sosiaaliset verkostot.”

Charbonnierin rasisminvastainen ura päättyi traagisesti 11. tammikuuta, kun muslimiterroristit surmasivat hänet rynnäkkökiväärillä.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Eihän terve kansallismielisyys edes ole mitään rasismia. Se nyt vaan on parempi ettei sotketa näitä etnisyyksiä se on nähty kautta historian mitä siitä seuraa. Joka ei myönnä tätä on kyllä joko tyhmä tai aivopesty.

Comments are closed.