Koti Uutisia Kotimaa Temppeliaukion kirkkoa suojataan terrorismilta

Temppeliaukion kirkkoa suojataan terrorismilta

3

Helsingin Temppeliaukion kirkon eteen pystytetään tolppia, koska monikulttuurinen Suomi ei enää ole turvallinen. Pystytettävät tolpat korvaavat paikalla olleet betoniesteet, jotka asetettiin kirkon eteen terroriuhan vuoksi.

Kaikki sai alkunsa, kun keskusrikospoliisi varoitti terroriuhkasta, joka kohdistui Temppeliaukion kirkkoon. Keskusrikospoliisin varoitus perustui terrorijärjestö Isisin propagandaan, jossa kerrottiin “pakanallisesta kirkosta” Suomessa.

Lähde: Helsingin Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. No eihän nyt ISIS, sehän edustaa rauhan uskontoa. Varmasti Buddhalaisten false flag.

  2. Niin niin… on edullisempaa hoitaa oireita kuin poistaa tai estää sairaus… Suomalisten päättäjien aivpierut eivät lakkaa ihmetyttämästä.

  3. Mistähän terrori uhasta voi olla kyse? Sen minä kyllä haluaisin kuulla tyhjentävästi aivan viralliselta taholta. Ulkorajat ovat sepposen selällään ja Helsingissä laitetaan “tolppia” “kivikirkon” eteen, jota lapsena kävin ihmettelemässä. Siis kirkkoa, en tolppia.
    Mitä tulee kokonaiseen Helsinkiin. Niin sinne en välitä mennä ollenkaan. Mokomaan sekasonta navettaan, jossa kaikki mahdolliset instanssit ovat suomalaisia vastaan ja kukaan ei uskalla puuttua asiaan, jos “rikastuttaja rikastuttaa” sinut, sillä eihän tuossa mielipuolten kaupungissa kukaan uskalla nostaa sormeaan pystyyn “kulttuuri-esikuville”, koska sen tietää jo pihtiputaan mummokin kenet siitä pahnoille viedään.

Comments are closed.