Koti Uutisia Kotimaa Teleoperaattorit tallentavat yksityisiä tietoja PolPolle tuomioistuimen kiellosta huolimatta

Teleoperaattorit tallentavat yksityisiä tietoja PolPolle tuomioistuimen kiellosta huolimatta

5
Anne Berner.

Suomen Kuvalehden (SK) mukaan kotimaiset teleoperaattorit säilövät yksityistä tietoa kansalaisten käyttäytymisestä siitäkin huolimatta, että EU-tuomioistuin on sen kieltänyt. Teleoperaattorit rikkovat lakia yhteistyössä poliittisen poliisin (PolPo) kanssa.

SK kirjoittaa, että viranomaiset pakottavat suomalaisia teleoperaattoreita tallentamaan asiakkaiden välitystiedot, vaikka lain mukaan kyse on kansalaisten perusoikeuksien rikkomisesta. PolPo pääsee teleoperaattoreiden kautta vakoilemaan esimerkiksi poliittisesti epäilyttävien kansalaisten puhelimenkäytön sijainteja, kellonaikoja sekä osapuolia.

Suomessa ei ole selkeää käytäntöä siitä, kuinka pitkään yksityisiä tietoja voidaan säilöä. EU-tuomioistuimen mukaan toiminta on laitonta, sillä säilötyn tiedon avulla kansalaisten yksityiselämästä voi saada erittäin kokonaisvaltaista tietoa.

Muun muassa Suomen tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio on ollut näreissään siitä, ettei Suomi ole suostunut turvaamaan kansalaisten yksityisyydensuojaa vaatimuksista huolimatta. Yksityisyydensuojaa parantavan lakiuudistuksen sabotoinnista on vastuussa liikenne- ja viestintäministeriö, jota johtaa finanssielitisti ja globalisti Anne Berner.

Suomalaisten oikeusturva tulee SK:n mukaan entisestään rapistumaan kesäkuusta lähtien, kun Suojelupoliisi voi alkaa vakoilla kansalaisten teletietoja, vaikka kohdetta ei edes epäiltäisi rikoksista. Maahanmuuttokriitikoita vainoava Poliisihallitus on lobannut aktiivisesti lainkuuliaisten kansalaisten televakoilun puolesta.

Lähde: Suomen Kuvalehti

5 KOMMENTIT

  1. Suomi on täydellisen paska maa mutta ei ole mitään paikkaa minne paeta. Elämme helvetissä, jota johtaa pirut.

  2. Kun valtamedia kertoi taannoin että Suomen Posti vie kirjeitämme ja paketteja Eestiin tutkittaviksi enenkuin en lähetetään vastaanottajalle, ei lammaskansa silloinkaan juurikaan protestoinut. Fataali auktoriteetti-uskovaisuus istutetaan lapsiimme järjestelmällisesti ja koulun ala-asteella.

  3. Cia menee näidenkin junttejen yli ja ohi niin et viuhahtaa

  4. Aletaan “informoimaan” 😉 teleoperaattoreita asiasta. Lopulta ne voittavat tämän jutun Suomen valtion EU-tuomioistuimessa, kunhan vain pysyvät kannassaan.

Comments are closed.