Koti Uutisia Kotimaa Telegramissa uusi suomalainen tiedotussivusto

Telegramissa uusi suomalainen tiedotussivusto

4

Sosiaalisen median perinteisten jättien sensuroidessa yhä enemmän kansallismielisiä ja konservatiivisia näkemyksiä ovat monet siirtyneet pois esimerkiksi Facebookista. Erilaisia tiedotus-, kuva-, video- ja tekstisivustoja on viimeaikoina ryhdytty perustamaan enemmän Telegramiin. Telegramista löytyy viralliset kanavat esimerkiksi Kansalliselle Vastarinnalle sekä Kohti Vapautta-kansanliikkeelle.

Vastikään Telegramiin ilmestyi myös yleisluontoisempi tiedotuskanava, jonka ylläpito kertoo julkaisevansa sekalaisesti videoita, kuvia, meemejä, uutisia sekä tekstejä, joista he olettavat pääasiassa suomalaisen yleisönsä olevan kiinnostuneita. Voit seurata Defend Finland-nimellä kulkevaa kanavaa tästä linkistä: https://t.me/DefendFinland

Telegram on kryptattu älypuhelinsovellus, joka on alunperin tarkoitettu pikaviestisovellukseksi. Sovellus mahdollistaa esimerkiksi itsestään tuhoutuvat viestit, ryhmäkeskustelut sekä tiedotuskanavat. Telegram-sovelluksen saa älypuhelinkaupasta. Suosittelemme kuitenkin muistamaan, että sähköinen tiedotus on aina potentiaalinen turvallisuusriski, joten edes salattujen ohjelmien kautta ei ole suositeltavaa keskustella ihan mistä tahansa asioista.

4 KOMMENTIT

    • Mitä tarkoitat pin koodin säädöllä? Tarkoitatko kännykkä aplikaatiota? Mulla on työpöytä versio..

Comments are closed.