Koti Uutisia Pohjoismaat Teinipojat ryöstettiin ja heitä uhattiin ampua Göteborgissa

Teinipojat ryöstettiin ja heitä uhattiin ampua Göteborgissa

6

Kaksi 16-vuotiasta poikaa ryöstettiin Göteborgissa Ruotsissa. Ryöstön aikana heidät uhattiin ampua, ja heiltä vietiin puhelimet ja takki. Poikien mukaan ryöstäjät ovat tunnettuja alueella.

Vietyään uhreilta näiden omaisuutta pojat pakenivat paikalta rauhallisesti hyppäämällä raitiovaunun kyytiin. Poliisi tavoitti jonkin aikaa myöhemmin tuntomerkkeihin sopivat henkilöt Göteborgin keskustan alueelta. Toisella heillä oli mukanaan uhrin lompakko, henkilökortti ja takki. Tarkastuksen yhteydessä häneltä löytyi myös puukko. Henkilö pidätettiin paikan päällä.

Toinen epäillyistä oli poliisin mukaan alle 15-vuotias, joten häntä ei voinut pidättää. Nuori toimitettiin sen sijaan kotiinsa.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Kyllä meistä kaikki tietää että ali_ihmisten aiheuttamiin ongelmiin on ratkaisuna vain ysimillinen burana tai tulitikut ja bensaa.

 2. Vajaat 2v sitten EREHDYIN visiteeraamaan Helsingissä kaverin tykönä ja kuinka ollakaan iltasella puistossa tulin, EN jengin, vaan löyhän kaverijoukon piirittämäksi, jotka kiivaasti tahtoivat sosialisoida kantamani omaisuuteeni yhteiseksi hyväksi. Heitä oli maagisesti se muutama liikaa, jotta ottelu olisi ollut tasaväkinen.

  Olin onnekseni varautunut ja takkini vasemmassa taskussa oli muovipussillinen n.500-700g M18 muttereita ja oikeassa taskussa oli tennissukka (puhdas) Nämä kaksi elementtiä erikseen eivät ole tulkittavissa “toisen vahingoittamiseen soveltuvaksi” mutta sopivan nopeasti, niistä saa painiotteluun tasoittavan tekijän 😀

  Ei ole pakko olla uhri, jollei taho 😀

  • Kuinka sinä kamala pakana nyt tuolla lailla epäsopivasti käyttäydyt, annat nuorisolle huonoa esimerkkiä… 😀

   Tosin, itse olin jokseenkin yhtä ilkeä aikoinaan Kurvin kulmilla… 🤪

   • Vannon ja vakuutan toimineeni korrektisti, eikä yhdellekkään somaloisnuorukaiselle tullut näkyviä mustelmia

    • Vaan jos se sukka oli käytetty, olisi puistossa (Kaisaniemi?) nähty Valkoiset Kypärät keräämässä todisteita ja auttamassa kaasuiskun uhreja… 🤢

Comments are closed.