Koti Uutisia Ulkomaat Teini tappoi pedofiilipapin survomalla krusifiksin tämän kurkusta alas

Teini tappoi pedofiilipapin survomalla krusifiksin tämän kurkusta alas

4
Roger Matasolli.

Vuosina 1960-2000 ainakin neljä poikaa seksuaaliseen tekoon pakottanut katolinen pappi, 91-vuotias Roger Matasolli löydettiin kuolleena kodistaan krusifiksi survottuna hänen kurkustaan alas. Hänessä oli myös jälkiä kidutuksesta.

Teosta epäillään kyseisen papin väitetysti hyväksikäyttämää 19-vuotiasta miestä, joka tunnetaan ainoastaan nimellä Alexandre V. Hän työskenteli Matasollille taloudenhoitajana ja väitetysti joutui siivoamaan alastomana tämän asuntoa.

Myös epäillyn isän, joka tunnetaan salanimellä Stephane, sanotaan olleen aikoinaan Matasollin hyväksikäytön uhri ja epäillyn isoisä olikin tehnyt itsemurhan saatuaan tietää, mitä hänen pojalleen oli tehty. Myös Stephane yritti aikoinaan itsemurhaa ja sanoikin medialle että Matasolli on tuhonnut kokonaisen perheen.

Alexandre V vetosi kuulusteluissa oikeuteensa pysyä vaiti poliisin kysyessä oliko kyseessä kosto. Hän myös kertoi, että hänellä ei ole minkäänlaista muistikuvaa teosta, josta häntä syytetään.

Lähde: Metro News

4 KOMMENTIT

  1. Oikeus toteutui, tällaisella tapahtumalla voi olla ennaltaehkäisevä vaikutus.

  2. Nyt on jännä nähdä millainen tuomio tulee. USA:ssa LTIPEDOBBQAIDSJIHAD²-lipun polttamisesta, kuulemma, saa 16 vuotta. Tappo tosin tuo vain max. viisi vuotta linnaa+750–7500 dollaria sakkoja.

    USA:ssa saa myös, kuulemma, neekerilapselle puhumisesta/huutamisesta elinkautisen, jos on valkoinen. Muistatte varmaan tämän tapauksen neekerin syntymäpäiväjuhlista.

    Oikeus on todellakin sokea — ja myös kuuro sekä seniili.

  3. Millaisen tuomion tälläisestä vastaavasta teosta olisi voinut saada Vatikaanissa/Italiassa? Synninpäästön?

Comments are closed.